Tak. To jest tydzień przejściowy. Można wrzucić siedem typów. Pozostałe tematy będą 7 - dniowe.cytat z dnia 10 października 2019 19:33 przez pepo1990Rozumiem, że ten tydzień kończymy w niedziele, tak żeby to uregulować już na kolejne tygodnie i było pn-nd? Więc wrzucamy maks 5 typów na ten tydzień 9-13? Z tego co widziałem niektórzy chyba nie zwrócili uwagi i hurtowo wrzucili 7 typów.
To wstaw link e-kuponu. Regulamin dotyczy wszystkich.cytat z dnia 10 października 2019 20:38 przez zwyciestwo19601/. Florida - Carolina x//3,85
2/N.Y.Islanders - Edmonton x//3,90
3/Pittsburgh - Winnipeg x//4,00
4/Washington - Dallas x//3,85
5/Detroit - Anaheim x//3,806/ Nashville - San Jose x//4,00
7/Las Vegas - Boston x//3,87 przeciesz wklejam typy i pisze który jest trafiony,a screna to niewiem jak zrobic
Możesz rozliczać sam. Nikt nie rozliczył Ci tego źle tylko brakuje wymaganych screenów uwidaczniających kursy w momencie zamieszczenia typów za co są ujemne punkty. Ostrzeżenie jest za to, że mimo iż usunąłem kopię Twojego wpisu z typami Ty zamieściłeś ten wpis ponownie.cytat z dnia 10 października 2019 22:25 przez zwyciestwo1960Za co to ostrzeżenie.Przeciesz w regulaminie pisze ze sam moge rozliczyc typy.A jak widze że ktoś mi żle rozlicza.To tylko poprawiam i sam rozliczam
W przeglądarce Puffin robię screeny.cytat z dnia 11 października 2019 21:38 przez emkolaCzy ktos juz znalazl szybka opcje wykonania screena w wersji mobilnej? Zrzut ekranu nic nie daje - gołe dane bez grafiki
Ja wrzucam screena na stronę TinyPic i stamtąd na forum.cytat z dnia 11 października 2019 23:24 przez rekretyperScreena idzie zrobić tylko, jak z telefonu dodać zdjęcie do wiadomości na forum. Ja próbuję na różne sposoby i nie daje rady.
@yaros możesz powiedzieć jak.
Nie. Można zamieścić tylko jeden typ z danego meczu.cytat z dnia 12 października 2019 17:21 przez yarosMożna dać dwa różne typy z tego samego meczu?
Czemu jeszcze nie usuneliscie mojego typu?cytat z dnia 20 października 2019 21:45 przez cobi1989Proszę usunąć mój typ n. Y Rangers - Vancouver ponieważ dałem ten typ do IV etapu a powinien być w III etapie szkoda