>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Narodów Afryki - Wytypuj Sobie Bonus! / Unibet

Status
Zamknięty.
J 11

jaco69

Użytkownik
Przed Tobą, właśnie otwiera się szansa na zapewnienie sobie bonusu przy depozycie nawet do 400zł! Rozpoczyna się Puchar Narodów Afryki - wielkie piłkarskie wydarzenie na południowej półkuli globu. Tylko z Unibet, będziesz miał szansę &quot;wytypować&quot; sobie swój własny bonus! Wystarczy, że postawisz zakład na mecz w każdej grupie tej fazy rozgrywek, a bonus będzie Twój! Bierz się za obstawianie!
Bonus - zakłady na Puchar Narodów Afryki
100% bonusu przy depozycie, aż do 400zł
Minimalny depozyt to 40zł, max. 400zł
Zasady:
Aby zagwarantować sobie prawo do uzyskania bonusu użytkownik musi spełnić następujące warunki:
- użytkownik musi postawić zakład na przynajmniej 1 mecz z każdej grupy (A,B,C i D)
- Zakłady te muszą być pojedyńcze
- Zakłady &quot;Na Żywo&quot; nie wliczają się do promocji
- Oferta obejmuje tylko zakłady typu 1x2 oraz O/U (Over/Under)
- Stawka minimalna równa 40zł musi być wniesiona na KAŻDY zakład
- Wszystkie standardowe zasady odnośnie bonusu obowiązują w tej promocji (7-krotny obrot przy kursie 1.4)
- Użytkownik, który się zakwalifikuje, będzie miał 7 dni na wpłacenie pieniędzy i odebranie bonusu
-Oferta będzie obowiązywać miedzy 10 a 21 sztycznia, na zakłądy w fazie grupowej.
- Użytkownicy zakwalifikowani do uzyskania bonusu zostaną powiadomieni drogą mailową po 21 stycznia.
- Bonus zostanie aktywowany po 21 stycznia (zakończenie faz grupowych)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ciekawy bonus, tyle że wymagający sporej inwestycji.
Trzeba najpierw wpłacić i zagrać co najmniej za 160, żeby zakwalifikować się do bonusu od kolejnej wpłaty - przynajmniej ja to tak rozumiem.
Jeśli ktoś rozmawiał z supportem czy można wypłacić pieniądze po rozgrywkach grupowych i znów wpłacić - proszę o info ????
Edit: Oczywiście nie trzeba wpłacać 160. Nawet 40 wystarczy - mój błąd.
Dodatkowo pytałem supportu - wypłata z konta po meczach grupowych nie wyklucza otrzymania bonusu. Można więc wypłacić i... wpłacić ponownie.

xavy 386

xavy

Użytkownik
Ciekawy bonus, tyle że wymagający sporej inwestycji.
Trzeba najpierw wpłacić i zagrać co najmniej za 160, żeby zakwalifikować się do bonusu od kolejnej wpłaty - przynajmniej ja to tak rozumiem.

Jeśli ktoś rozmawiał z supportem czy można wypłacić pieniądze po rozgrywkach grupowych i znów wpłacić - proszę o info ????

Edit: Oczywiście nie trzeba wpłacać 160. Nawet 40 wystarczy - mój błąd.

Dodatkowo pytałem supportu - wypłata z konta po meczach grupowych nie wyklucza otrzymania bonusu. Można więc wypłacić i... wpłacić ponownie.
a ciekawe czy jest minimalny kurs na jaki trzeba postawic te 40zl czy np mozna postawic 4x na undery 4.5 i czy to wtedy sie bedzie liczylo

vde 119

vde

Użytkownik
a ciekawe czy jest minimalny kurs na jaki trzeba postawic te 40zl czy np mozna postawic 4x na undery 4.5 i czy to wtedy sie bedzie liczylo
Pewnie mozna bedzie, ale nie zdziw sie jak ci te 4 undery nie wejdą....

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Będzie, regulamin to regulamin.
Tylko tak jak napisał vde - nei jest to wcale takie pewne, że w meczach nei padnie 5 bramek.
Owszem - w spotkaniach w stylu Egipt - Nigeria trudno się spodziewać takich wyników, jednak gdy jakiś czołowy team spotka się z outsiderem może być różnie.
Już lepszym rozwiązaniem byłoby zagranie under 0.5. To z tego co pamiętam zdarza się tam zdecydowanie rzadziej.

Jak chcesz sprawdzić dokładniej to najlepiej zrobić to tutaj:
http://pl.soccerway.com/international/africa/africa-cup-of-nations/archive/

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Fajna promocja wlasnie wyplacilem od nich wygrana za mecz interu.... z promocji bez ryzyka na lige włoska a teraz kolejna promocja zaskakuja mnie coraz bardziej ????

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Powiedzcie proszę czy dobrze to rozumiem.
▶Wpłacam na konto Unibet 40zł
▶Gram 4 single każdy za 40zł na np. 1 mecz odpowiednio z grupy A B C i D
▶Bez względu na rozstrzygnięcie kuponó jestem upoważniony do otrzymania bonusu 100% do 400zł

W 74

woofer001

Użytkownik
dobrze zrozumiales , poza ta wplata ale widocznie uwazasz ze wygrasz kazdy z tych zakladow Ok optymizm to ladna cecha. Obrot kwota bonusu 7 krotny po kursie 1,4 i w czasie nieograniczonym

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Dodam ciekawostke, o ktorej dowiedzialem sie na livechacie. Obracam wlasnie bonusem od depozytu 50% i mila pani powiedziala mi ze jesli spelnie warunki i wplace depozyt po 21 stycznia to nie bede juz musial obracac bonusem 50% od depozytu i w razie czego mam sie upomniec o anulowanie obrotu tego bunusu.
Choc i tak pewnie juz ukoncze obrot tego bonusu do 21 stycznia, tym bardziej ze musze postawic te 4x40 PLN

D 0

dosdk

Użytkownik
Czy obstawiając 4 zakłady za 40 zł (obrót 160 zł) i wpłacie 400 zł bębę uprawniony do otrzymania bonusa 400 zł czy 160 zł?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Czy obstawiając 4 zakłady za 40 zł (obrót 160 zł) i wpłacie 400 zł bębę uprawniony do otrzymania bonusa 400 zł czy 160 zł?
Wszystko jest dokładnie opisane w regulaminie promocji.
Najpierw wpłacasz kwotę X - co najmniej 40 złotych lub więcej. Za nie obstawiasz 4 spotkania - po jednym z grup A, B, C i D.
Nie musisz obstawiać jednego dnia ani spotkań z jednej kolejki - masz na to całe rozgrywki grupowe.
Gdy już spełnisz ten warunek możesz wypłacić pieniądze (choć oczywiście nie musisz) .
21 stycznia Unibet powiadomi Cię drogą mailową, że się zakwalifikowałeś do otrzymania bonusu. Od tego momentu będziesz miał 7 dni na wpłacenie DEPOZYTU.
To właśnie od tej drugiej wpłaty dostaniesz bonus 100% - od 40 do 400 PLN.

Pozdro

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Dodam ciekawostke, o ktorej dowiedzialem sie na livechacie. Obracam wlasnie bonusem od depozytu 50% i mila pani powiedziala mi ze jesli spelnie warunki i wplace depozyt po 21 stycznia to nie bede juz musial obracac tym bonusem i w razie czego mam sie upomniec o anulowanie obrotu tego bunusu.
Choc i tak pewnie juz ukoncze obrot tego bonusu do 21 stycznia, tym bardziej ze musze postawic te 4x40 PLN
Czyli robisz wtedy depo 400 i masz na koncie 800, które możesz wypłacić od razu? Ciekawe czy dalej to będzie podtrzymywać po 21 stycznia :]
Swoją drogą jakby wiedział, że tak będzie to sam bym nie obrócił tego bonusu w 2 dni tylko by leżał na koncie u buka i teraz bym sobie obracał a potem jeszcze dodatkowo dostał te 400 bo o wiele łatwiej obrócić jest te 200pln z bonusu 50% x4 (800pln) niż 400pln z tego co będzie x7 (2800).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom