>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Hiszpanii

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

Zapraszam do Analizowania meczy Pucharowych , Suche typy będą usuwane i nagradzane odpowiednio.
WYNIKI WTORKOWE :
Alcoyano - FC Barcelona 0:3 (0:1)
0:1 Henry 25&#39;
0:2 Gudjohnsen 89&#39;(k)
0:3 Bojan 90&#39;
Denia - Sevilla FC 1:1 (0:0)
0:1 Chevanton 75&#39;
1:1 Vidal 77&#39;

Hercules - Athletic Bilbao 2:2 (2:0)
1:0 Llera 9&#39;
2:0 Camara 36&#39;
2:1 Llorente 72&#39;
2:2 Horno 77&#39;

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Las Palmas - Villareal - 2 1,60
Musze przyznać że to bardzo wysoki kurs na gości, Ponieważ zaglądając na sytuację w tabeli Segunda Division można dostrzec na samym dole zespół Las Palmas właśnie. Który ma zaledwie 6 oczek , 9 Bramek strzelonych oraz 21 Straconych. Co przed tym spotkaniem stawia ich w bardzo ciężkiej sytuacji na korzystny rezultat tego spotkania.Villareal na dzień dzisiejszy lokuje się na drugiej pozycji w tabeli Primera division. I na pewno świadczy to o potencjale tego zespołu. Dziś myślę że w tym spotkaniu nie warto sięgać do statystyk bo w poprzednich sezonach Las Palmas to był całkowicie inny zespół niestety teraz są na szarym dnie. I wątpię aby dziś uzyskali korzystny rezultat nawet na własnym boisku. Więc mój typ na gości.

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Union Deportiva Las Palmas - CF Villarreal
typ 1x
2,04
Bet-at-home

Dziś kolejne spotkania o Puchar Króla czyli Puchar Hiszpanii.Moją uwagę spośród dzisiejszych spotkań zwrócił mecz w Las Palmas gdzie miejscowy Union Deportiva zmierzy się u siebie z &quot;Żółtą Łodzią Podwodną&quot; czyli zespołem Villareal

Z pewnością bardziej znaną marką są goście.Nie ulega także wątpliwości,że mają o wiele lepszych piłkarzy,lepiej opłacanych.Natomiast nawet ekspert piłkarski nie wymieni jednego zawodnika Las Palmas z pamięci.Tak więc skąd się wziął typ 1x na gospodarzy ?
Otóż dziś Villareal zagra w mocno rezerwowym składzie.Trener Pellegrini postanowił zostawić najlepszych graczy w domu,wiedząc jednocześnie,że za kilka dni mecze elimin.do ME 2008 i MŚ 2012 i każda kontuzja nie była by mila widziana w federacjach państw,zawodników powołanych do kadry swojego państwa.Konkretnie występy jest wykluczony u:
Cytat: Matías Fernández (Chile), Jon Dahl Tomasson (Denmark), Diego Godín (Uruguay), Kahveci Nihat (Turkey), Juan Román Riquelme (Argentina), Marcos Senna (Spain), Joan Capdevila (Spain)

Kontuzje natomiast leczą:
Cytat: Giuseppe Rossi, Javi Venta, Gonzalo Rodriguez, Josico...

Tak więc braki z zespole Villareal są pokaźne.A rezerwy nie wystarczające by wygrać.Dla zespołu Pellegriniego Puchar Hiszpanii nie jest alternatywą ponieważ zespół jest vice liderem w Primera Division i wszystkie swoje siły zostawiają na ligę gdyż awans do Champions Legaue był by dużym osiągnięciem.

Dla Las Palmas jest zupełnie odwrotnie.Drużyna zajmuje ostatnie miejsce w Segunda Division i Copa del Rey może być szansą na sprawienie niespodzianki w postaci być może nawet awansu do finału.Na pewno piłkarze LP będą zdeterminowani do zwycięstwa nad 1-ligowcem w co głęboko wierze i stawiam na gospodarzy.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Martwi mnie zwyżka kursu na Villarreal ze 1.60 na 1.80 ????

Wiecie czym to może być spowodowane?
Znajac zycie to Villareal zagra w 2skladzie. Po pierwsze jest to puchar, a jak widac po wynikach w primiera division Villareal stac na walke o czolowa 4, wiec bardziej staraja sie wygrywac na froncie ligowym. Po drugie przed eliminacjami zawodnicy sa juz pewnie na zgrupowaniach. Jak bym stawial ten mecz to zaryzykowalbym postawic 1X.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Las Palmas - Villareal - 2 1,60 ✅
Musze przyznać że to bardzo wysoki kurs na gości, Ponieważ zaglądając na sytuację w tabeli Segunda Division można dostrzec na samym dole zespół Las Palmas właśnie. Który ma zaledwie 6 oczek , 9 Bramek strzelonych oraz 21 Straconych. Co przed tym spotkaniem stawia ich w bardzo ciężkiej sytuacji na korzystny rezultat tego spotkania.Villareal na dzień dzisiejszy lokuje się na drugiej pozycji w tabeli Primera division. I na pewno świadczy to o potencjale tego zespołu. Dziś myślę że w tym spotkaniu nie warto sięgać do statystyk bo w poprzednich sezonach Las Palmas to był całkowicie inny zespół niestety teraz są na szarym dnie. I wątpię aby dziś uzyskali korzystny rezultat nawet na własnym boisku. Więc mój typ na gości.
I tak jak myślałem wielki ✅ ???? Kto skorzystał ten zyskał .. kto postawił 1x pluje sobie w brodę he he.

trickmaster 0

trickmaster

Użytkownik
Witam, czy wie ktoś jakim składem zagra dziasiaj Atletico?? chodzi mi o to czy bedzie mial kto strzelac bramki(Aguero, Forlan)
czy to jest mecz i rewanż, czy przegrany odpada?? góry dzieki za odpowiedz

tbm 642

tbm

Forum VIP
Mecz i rewanż z tego co wiem. Dokładnych informacji to znaleźć mi się nie udało. Co do składów to wg mnie dziś szanse gry dostaną dotąd rezerwowi Jurado, Miguel.. w ataku może zagrać Mista, który po kontuzji musi szlifować formę. Aguero ostatnio mocno eksploatowany to nie zdziwię się jak nie zagra.

W bramce pewnie też stanie Falcon, bo Leo Franco kontuzjowany, a Abiatti gra ostatnio w lidze jak i w Pucharach. W razie wpadku bedzie mozna nadrobić to w rewanżu.. ;P

Ale uwazam, ze nawet osłabione Atletico będzie dzis wstanie wygrać, choc... w sumie nie zdziwie sie jak padnie remis. Stąd gdybm miał grac to x2 ;) ale kurs raczej mało opłacalny

M 0

mariosz

Użytkownik
Huelva - Villarreal 2.58 3.12 2.49 09.01.2008 - 20:00
Sevilla - Barcelona FC 2.40 3.13 2.66 09.01.2008 - 20:00
Zaragoza - Santander 2.04 3.15 3.33 09.01.2008 - 20:00
Mallorca - Real Madrid 3.85 3.28 1.84 09.01.2008 - 20:00
Bilbao - Espanyol Barcelona 2.63 3.10 2.46 09.01.2008 - 20:00
Betis Sevilla - Valencia FC 2.58 3.11 2.49 09.01.2008 - 20:00
Atletico Madrid - Valladolid 1.46 3.72 6.43 09.01.2008 - 20:00
Getafe - Levante 1.52 3.58 5.77 09.01.2008 - 20:00
O9.01.2008 kolejna runda Pucharu Hiszpanii - zapraszam na dyskusję ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Niewątpliwie najciekawsza para to pojedynek FC Sevilli z FC Barceloną. Kto z niego wyjdzie zwycięsko? Uważam, że w obu spotkaniach ważną rolę może odegrać atut własnego boiska i w najbliższym spotkaniu grałbym 1x na Sevillę.

Powalczyć o końcowy sukces w pucharze będzie się zapewne starał Real Saragossa, który według mnie jest zdecydowanym faworytem pojedynku z Racingiem Santander. Saragossa w lidze już straciła sporo punktów i chyba trzeba będzie się skupić na pucharze, a Racing nie ma aż tak szerokiej kadry aby z powodzeniem rywalizować na dwóch frontach. Jak dla mnie ciekawie wygląda typ na zwycięstwo Saragossy, ale to wszystko jeszcze tak przedwstępnie ;)

M 0

mariosz

Użytkownik
Właśnie też bym stawiał 1x na Sevilla vs Barca oraz też bezpiecznie
x2 Bilbao vs Espanyol ( Espanyol jest mocny ale to w końcu puchary ???? )
x2 Mallorca vs Real ( to samo co wyżej )

tbm 642

tbm

Forum VIP
Moja propozycja na Puchar Króla ????

Spotkanie: Real Saragossa – Racing Santander
Typ: Real Saragossa ⛔
Kurs: 1,95
Bukmacher: Unibet
Stawka: 8/10

Analiza:

Zaznaczyłem sobie to spotkanie w terminarzu już przed kilkoma dniami. Obserwowałem jak obie drużyny poczynały sobie w miniony weekend na boiskach ligowych, przeglądałem wiadomości dochodzące z obu klubów i ostatecznie uznałem, że ciekawym typem w tym meczu może być ten na zwycięstwo Realu Saragossa. Drużyna ta przed sezonem była stawiana w gronie faworytów do walki o zajęcie miejsc 1-4 premiujących grą w Lidze Mistrzów, jednakże piłkarze z La Romareda mocno w tym sezonie rozczarowują, a zwłaszcza jeśli chodzi o pojedynki wyjazdowe. Całe zło rozpoczęło się jednak od porażki w dwumeczu Pucharu UEFA z Arisem Saloniki... Uważam jednak, że nie ma co rozstrząsać tego co było przed kilkoma miesiącami, a lepiej skupić się na tym co jest teraz :wink: Tak więc, Real Saragossa aktualnie zajmuje miejsce w środku tabeli ligowej i raczej już do pierwszej czwórki nie wskoczy. Ogólnie nawet ciężko będzie zająć miejsce premiujące grą w Pucharze UEFA, choć do końca sezonu jeszcze sporo kolejek. W każdym bądź razie piłkarze z La Romareda za cel stawiają sobie teraz zwycięstwo w rozgrywkach o Puchar Króla. Takowy triumf na pewno pozwoliłby zapomnieć o wcześniejszych niepowodzeniach, a dodatkowo zapewnił start w przyszłorocznej edycji europejskich pucharów. Innymi słowy jest o co grać. Rywalem Realu Saragossa w 1/8 Pucharu Króla jest Racing Santander z Euzebiuszem Smolarkiem w składzie. Racing, który wszystkich zachwyca swoją nadspodziewanie dobrą postawą w rozgrywkach Primera Division. Warto jednak zauważyć, że w ostatnich kilku kolejkach piłkarze z Santander jakby nieco spuścili z tonu i zaczęli osiągać mniej korzystne rezultaty, głównie chodzi tutaj o mecze wyjazdowe, w których ostatnio przegrywali. Bardzo ważną informacją odnośnie środowego spotkania jest fakt iż nie wystąpią w nim dwaj napastnicy Racigu, a mianowicie Pedro Munitis, który jest niekwestionowanym liderem zespołu oraz snajper Mohamed Tchite, który ze swoich zadań wywiązywał się dotąd całkiem, całkiem. Wobec ich nieobecności szanse gry w pierwszym składzie zapewne otrzymają Euzebiusz Smolarek oraz utalentowany 18-letni Ivan Bolado. Uważam jednak, że Ebi oraz Bolado nie są tak skutecznymi zawodnikami jak Munitis i Tchite, a co się z tym wiąże Racing nie będzie miał zbyt dużej siły ognia w tym meczu. Warto jeszcze dodać, że w drużynie z Santander zabraknie także kontuzjowanego obrońcy Moratona. Saragossa także boryka się ze swoimi problemami choć Generelo i Matuzalem nie grają już od dłuższego czasu więc ich brak raczej będzie niezauważalny, a Pablo Aimar i tak ostatnie spotkania rozpoczynał na ławce rezerwowych więc można powiedzieć, że gospodarze są do tego spotkania dobrze przygotowani. No właśnie... dobrze przygotowani a nie osiągają korzystnych rezultatów. W minionej kolejce Primera Division podopieczni Victora Fernandeza przegrali na Santiago Bernabeu z Realem Madryt 0-2, ale trzeba podkreślić, że zagrali tam naprawdę niezłe spotkanie i kto wie czy gdyby napastnicy Saragossy nie mieli lepiej nastawionych celowników to nie udałoby im się urwać punktów Królewskim. Jednak jak wiemy trenera i piłkarzy ocenia się po końcowym wyniku, a ten był kolejną ligową porażką. Tak więc jak już wspominałem czas skoncentrować się na Pucharze Króla, bo rywal mimo iż zaskakuje formą w lidze to wydaje się być jak najbardziej do ogrania. Czas więc najwyższy aby udowodnić, że Saragossa na La Romareda potrafi grać bardzo dobrze i żaden rywal nie jest jej straszny. Osobiście postanowiłem zaufać trenerowi Fernandezowi oraz jego podopiecznym i postawić na ich zwycięstwo w środowym spotkaniu z Racingiem Santander, a co z tego wyjdzie przekonamy się po meczu :wink:

Dodatkowe informacje:

Przypuszczalne składy:

Real Saragossa: López Vallejo - Diogo, Pavón, Ayala, Paredes - Sergio García, Gabi, Celades, Zapater, Oscar – Oliveira, Diego Milito
Racing Santander: Tono (Coltorti) - Pinillos, Garay, Sergio Sánchez, Luis Fernández - Serrano, Colsa, Duscher, Jorge López - Iván Bolado, Smolarek.

tombas222 47

tombas222

Użytkownik
spotkanie: Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona
typ: x
kurs: 3.1
buk: Bwin
analiza:

W dzisiejszym meczu Pucharu Króla na stadionie San Mames w Bilbao tamtejszy Athletic podejmować będzie Espanyol Barcelona. Będzie to druga runda tych rozgrywek. W 1/16 gospodarze mierzyli się z Herculesem Alicante. W pierwszym meczu na wyjeździe ledwie zremisowali 2-2 jednak u siebie wygrali 2-0. Goście natomiast mierzyli się z nieprzewidywalnym Deportivo La Coruna. W obu meczach padał remis 1-1 i na stadionie w La Coruni potrzebna była dogrywka, w której lepiej spisali się gracze z Barcelony. Gola na wagę awansu strzelil Tamudo. Goście są ostatnio w bardzo wysokiej formie - wygrali 4 mecze (1 po dogrywce) i 2 zremisowali. Gospodarze natomiast grają w kratkę (2-2-2) i tak naprawdę ciężko przewidzieć jaki może paść wynik w tym meczu. Jednak gospodarze mimo iż nie wygrywają za dużo spotkań to prędzej można powiedzieć że są drużyną własnego boiska niż wyjazdów. Więc jeśli chcą coś osiągnąć w tym pojedynku to muszą się postarać o zwycięstwo na własnym boisku. Jednak to będzie ciężkie zadanie gdyż goście zajmują 3. miejsce w ligowej tabeli La Liga i grają równie dobrze u siebie co na wyjeździe. Do tego patrząc na historię meczów pomiędzy tymi drużynami z ostatnich kilku lat to przyjezdnym nie wiedzie się na tym stadionie zbyt dobrze. Nie wygrali tutaj już bardzo długo i zapewne będą chcieli przełamać tą bardzo złą passę meczów bez zwycięstwa w Bilbao. Jednak w zeszłym sezonie, gdzie grali równie słabo, gospodarze pokonali drużynę ze stadionu Lluis Companys 2-1 i napewno mają apetyty na zwycięstwo. Podsumowując uważam że to będzie mecz walki, w którym drużyny podzielą się punktami. Mój typ: 1-1

WYNIK:
Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona 1-1 ✅

tombas222 47

tombas222

Użytkownik
spotkanie: Betis Sevilla - Valencia
typ: 1x
kurs: 1.46
analiza:

W jednym z meczów Copa del Rey zmierzą się drużyny Betisu Sevilla i Velencii. Obie drużyny nie zbyt dobrze spisują się w tym sezonie jak na swoje możliwości. Gospodarze znajdują się aż na 18. miejscu!!! w ligowej tabeli i będą musieli walczyć o utrzymanie. Goście natomiast ostatnio są w sporym kryzysie i zajmują dopiero 7. miejsce w tabeli Primera Division. Obie drużyny znajdują się w podobnych formach jednak trochę lepiej wygląda to u gospodarzy (3-2-1) którzy do tego wygrali 2 ostatnie mecze na własnym boisku. Goście natomiast (2-3-1) ostatnio na wyjazdach 2 remisy i 1 zwycięstwo więc szykuje się wyrównany mecz. Gospodarze przegrali ostatnio bardzo wyraźnie 3-0 derbowy mecz na stadionie swojego odwieczego rywala FC Sevilli. Goście natomiast również w derbach ledwie zremisowali mecz z ostatnim w tabeli ligi hiszpańskiej Levante 0-0 które właśnie w tym meczu zdobyło pierwsze wyjazdowe punkty w tym sezonie! Przed meczem trener Valencii Koeman zapowiadał że chce wygrać Puchar Króla i zająć 4. miejsce w tabeli La Liga jednak nie sądzę aby piłkarze ze stadionu Mestalla nagle zaczęli wygrywać mecze dlatego uważam że w tym meczu najprawdopodobniejszy jest remis jednak uważam też że wygrać mogą gospodarze dlatego mój typ to 1x.Mój typ: 1-1

WYNIK:
Betis Sevilla - Valencia 1-2 ⛔

spotkanie: Getafe - Levante
typ: under 2,5
kurs: 1.72
analiza:

W meczu na stadionie Coliseum Alfonso Perez w Pucharze Króla Getafe podejmować będzie Levante. Goście zajmujący ostatnie miejsce w tabeli La Liga po dwóch wyjazdowych remisach z rzędu jadą z nadzieją że uda im się wreszcie powoli odbić od dna a także zajść daleko w Copa del Rey. Gospodarze natomiast grają dobrze ale mogliby grać lepiej (4-0-2). Ostatnio ponieśli porażkę u siebie z Realem Valladolid gładko 0-3 i dziś będą chcieli pokazać swoim kibicom że był to wypadek przy pracy. Gracze ze stadionu Ciutat de Valencia ostatnie 5 meczów mieli same undery a na wyjazdach strzelili ledwie 2 gole tracąc aż 18. Jednak średnia goli na mecz w meczach wyjazdowych Levante to ok. 2 goli na mecz. Gospodarze natomiast raz natują overy a raz undery więc ciężko przewidzieć co będzie w tym meczu. Jednak ostatnio 2 overy więc myślę że teraz jeste pora na mniej niż 2,5 gola. ;) Jeśli chodzi o średnią goli w meczach Getafe na własnym stadionie to też mają średnią poniżej 2,5 gola na mecz. Myślę więc że Getafe wygra ten mecz ale maksymalnie 2-0.Mój typ: 2-0

WYNIK:
Getafe - Levante 3-0 ⛔

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Real Zaragoza-Racing Santander
1 ⛔
1.90
BetGun

Dziś 1/8 hiszpańskiej Copa del Rey. Przeciwko sobie staną Real Zaragoza i Racing Santander. Spotkanie zapowiada sie bardzo ciekawie. Real Zaragoza mimo bardzo dobrej gry przegrali ostatnie wyjazdowe spotkanie ligowe z Realem Madryt 2:0 , można powiedzieć że zabrakło szczęścia. Co do zespołu Ebiego Smolarka &lt; Racing Santander &gt;to możemy pochwalić ten zespół za dobrą grę w lidze ostatnimi czasy. Ostatnie dwa spotkania ligowe rozegrali i wygrali na własnym terenie z CF Malaga i Athletic Bilbao. Racing Santander prezentuje bardzo dobrą formę ale niestety tylko na własnym boisku. Mecze wyjazdowe tej drużyny to prawie same wtopy i nieliczne remisy. Faworytem dzisiejszego spotkania jest drużyna gospodarzy. Moim zdaniem Zaragoza nie powinna mieć większych problemów z odniesieniem zwycięstwa i zapewnieniem sobie zaliczki na wyjazdowe spotkanie. Jak zapewne wszystkim wiadomo jest to pierwszy mecz 1/8 hiszpańskiej Copa del Rey. Moim zdaniem mecz będzie bardzo jednostronny i nierówny. Osobiście typuję wynik 2:0 ale wszystko okaże sie na boisku.

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Real Saragossa - Racing Santander
typ: 1 ⛔
kurs: 2.04
Betfair

Tyle można powiedzieć o tym spotkaniu - gospodarze grają na własnym boisku z niżej notowanym rywalem, i są zdecydowanym faworytem. W drużynie gości nie zagra Tchite, natomiast ujrzymy Ebiego i jednego z napastników kadry juniorów. O tym że drużyna gospodarzy jest lepsza mówi fakt o posiadaniu w kadrze takich zawodników jak D&#39;Allesandro, Pablo Aimar czy Ricardo Oliveira. Własne boisko, klasowo lepszy zespół i zawodnicy, to atuty które skłaniają mnie do postawienia na gospodarzy.

tbm 642

tbm

Forum VIP
We wtorek i środę piłkarze hiszpańskich czołowych klubów wybiegną na boiska aby zmierzyć się w spotkaniach decydujących o awansie do ćwierćfinałów Pucharu Króla. Faworytami swoich pojedynków wydają się być Real Madryt, FC Barcelona i Villareal jednakże czy każda z wymienionych drużyn aby na pewno przejdzie do kolejnej rundy rozgrywek?

Zapraszam do typowania i analizowania rewanżowych spotkań 1/8 finałów Pucharu Hiszpanii.

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
FC Barcelona - Sevilla
TYP: X2 ✅
KURS: 2.18
BUK: Bwin
Po bardzo dobrym meczu przeciwko Barcelonie w pierwszym pojednku tej fazy rozgrywek Sevilla następnie w ldize poległa Atletico Bilbao, ale mysle żę było to spowodowane powaznie osłabioną linia ataku, do składu powróci Luis Fabiano lecz nadal będzie brakować
Kanoute i Keity, natomaist w szeregach FCB Rijkaard nie może skorzystać z usług kontuzjowanych Messiego, Ronaldinho, Edmílsona i Jorquery oraz tych, którzy wyjechali na Puchar Narodów Afryki - Samuela Eto&#39;o i Yaya Toure. Barcelona dzisiaj wyjdzie w przemeblowanym składzie i tu sie rodzi szansa dla Sevilli i bedzie chciała zmazać fatalną ostatnią porażke ligową i zrobią wszystko aby to Goście się cieszyli po ostatnim gwizdku spotkania

✅:-D
szkoda że to Sevilla nie awansowała:jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom