>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Hiszpanii

Status
Zamknięty.
K 0

krzysiek0912

Użytkownik
Barcelona - Sevilla goście strzelą bramkę
Typ: Nie
Kurs: 2.25
Dzisiaj odbedzie sie rewanz Pucharu Hiszpani w ktorym na przeciwko siebie stana dwie klasowe druzyny. Barcelona i Sevilla. Poprzedni mecz zakonczyl sie wynikiem 1:1 Podopieczni Manolo Jimeneza beda osłabieni brakiem dwuch czołowych zawodników Frederica Kanoute i Seydou Keity. Wiec ich sila ofesywna mocno zmaleje. Natomiast Barcelonie jesli zachowa czyste konto to awansuje do dalszych rozgrywek. Trener Barcelony wiec nastawi swoj zespol defensywnie i glownym celem zespolu bedzie nie stracic bramki a czy strzela czy nie to juz inna kwestia i roznie moze byc. Ja dzisiaj typuje ze Sevilla nie strzeli gola bo w ich skladzie na ten mecz nie ma kto strzelac bramek. A kurs warty ryzyka.

sanoc 0

sanoc

Użytkownik
Lista piłkarzy powołanych na dzisiejszy mecz prezentuje się następująco: Valdés, Oier, Xavi, Iniesta, Puyol, Márquez, Henry, Milito, Deco, Thuram, Gudjohnsen, Abidal, Zambrotta, Sylvinho, Bojan oraz Giovani.

Visca el BARCA!

Z 0

zicoo

Użytkownik
Barcelona - Sevilla
Typ: Under 2,5
Kurs: 2.25
+++++++++

a co myślicie o typie w spotkani FCB -Sevilla under 2,5 po kursie 2,25?
myślę, że w spotkaniu tym nie będzie wielkiego forsowania tępa przez jedną czy też drugą drużynę. Jak wiadomo Barcelonie wystarcza do awansu bezbramkowy remis...
Osobiście bardzo wątpie aby padło w tym meczu dużo bramek

tbm 642

tbm

Forum VIP
Kiedy gra się na remis zazwyczaj się przegrywa i odpada. W dniu dzisiejszym Barca na pewno zagra o zwycięstwo i powinna strzelić co najmniej dwie bramki. Kto wie czy i Sevilla czegoś nie dorzuci, a wtedy raczej będzie over 2,5. Jednakże puchary rządzą się swoimi prawami i różnie to może być ;) W każdym bądź razie ja typuję zwycięstwo Barcelony ;)

Spotkanie: FC Barcelona - Sevilla
Typ: FC Barcelona
Kurs: 1,50
Bukmacher: Bwin
Stawka: 7/10

Analiza:

Barca przystąpi do tego meczu bez Eto’o, Messiego i Ronaldinho, ale przecież i tak linia ofensywna jest bardzo mocna, bo w ataku możemy ujrzeć takich zawodników jak: Henry, Giovanni dos Santos, Krkic czy Gudjohnsen. Swoje problemy ma także Sevilla. Na pewno nie zagrają Kanoute i Keita, którzy wyjechali na Puchar Narodów Afryki. Kontuzjowani są Fazio, Escude, Maresca i De Mul, a w dniu dzisiejszym na środkach przeciwbólowych ma grać nie w pełni zdrowy Dani Alves. Oglądałem sobotnie spotkanie Sevilli w Bilbao i muszę przyznać, że bez Frederika Kanoute i Luisa Fabiano w ataku oraz Fazio i Escude w obronie ta drużyna prezentowała się bardzo słabo. W bardzo dobrej formie wydaje się być Diego Capel, z którego strony i dziś spodziewam się najwięcej zagrożenia. Do tego dojdzie Luis Fabiano, który powraca po absencji w meczu ligowym, ale czy aby na pewno Sevilla będzie dziś wstanie ugrać korzystny rezultat na Camp Nou? Moim zdaniem nie, dlatego też typuję w tym spotkaniu na zwycięstwo i tym samym awans Barcelony do kolejnej rundy Pucharu Króla.

K 0

krzysiek0912

Użytkownik
Real Madrid - Mallorca goście strzelą bramkę
Typ: Nie
Kurs: 2.05
Dzisiaj o 21:00 odbedzie sie rewanzowy pojedynek miedzy Realem Madridyt a 13 druzyna La Ligue. W poprzednim meczu Królewscy niespodziewanie ulegli 2:1 druzynie z Mallorcy. Dzisiaj jednak wedlug mnie bedzie inaczej. Real musi odrobic strate jednej bramki i zachowac czyste konto zeby awansowac dalej. W drużynie Mallorki nie wystąpi najlepszy strzelec tej drużyny Daniel Guiza, którego z powodu kontuzji zabrakło na liście powołanych. Natomiast w Realu nie zagra Pepe ktory jest kontuzjowany oraz Raul i Casias ktorym trener dal odpoczac. Lecz do skladu powracaja Ramos i Cannavaro, którzy najprawdopodobniej bada tworzyć pare stoperow. Wiec obrona powinna zagrac na miare swoich mozliwosci. Po za tym w lidze Real wygral 2:0 z Levante i gral naprawde dobrze. Natomiast Mallorca zremisowala z Zaragossa 2:2. Reasumujac.... Do Realu powracaja dwaj stoperzy Ramos i Cannavaro a w Mallorce nie zagra najlepszy snajper tego zespolu - Daniel Guiza. To wszystko i pare inych aspektow sklania mnie do postawienia na to ze goscie nie strzela gola.

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Spotkanie: Valladolid - Atletico Madryt
Typ: awans Atletico Madryt
Kurs: 1,60
Bukmacher: Bwin
Analiza: 16 stycznia o godzinie odbędzie sie rewanżowe 1/8 rozgrywek w pucharze Hiszpanii.
Przeciwko sobie staną Valladolid i Atletico Madryt.
Poprzednie spotkanie tych drużyn zakończyło sie bezbramkowym remisem, którego mało kto sie spodziewał.
0:0 to z pewnością nie był wynik zadowalający Atletico Madryt,szczególnie że grali oni przed własną publicznością.
Moim zdaniem zawodnicy z Madrytu zapomnieli już o tym remisie i są w pełni skoncentrowani nad dzisiejszym meczem.
Typ na awans Atletico jest bardzo prawdopodobny, pewnością będą chcieli strzelić bramkę i myślę że im sie to uda.
WYNIK 1:1 dający awans
Atletico Madryt !!!!!!!!!!! ✅ ????

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
FC Barcelona - CF Villarreal X2, 2.38
Kursy są dla mnie szokujące osobiście. Barcelona bez (najlepszego moim skromnym zdaniem defensywnego pomocnika na świecie aktualnie) Yaya Toure i bez Eto&#39;o. Blaugrana gra źle - to widzi każdy, choćby nie wiem jak patrzeć. Ostatnio remis z Bilbao, strata do Madrytu już 9 pktów i tytuł mistrzowski trzeba odłożyć na co najmniej rok. W pierwszym meczu bez bramek i ten wynik powinien niezmiernie cieszyć Barcę bo powinni tam wtopić kilkoma golami. O dziwo Valdez coś obronił [szok] ŻŁP natomiast pechowo przegrała w stolicy 2-3 (nie do końca zasłużenie). Nie powiem, żeby mnie to szczególnie cieszyło ale faktem jest, że wychodzą z lekkiego dołka. U trenera Pellegriniego wszyscy gotowi na mecz. Problemów ze składem nie ma, z formą nie ma. Dla odważnych nawet czystą dwójkę polecam.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
FC Barcelona - Villareal typ: 1
kurs : 1,50

Rewanz w rozgrywkach Copa del Rey na stadionie Camp Nou zapowiada sie bardzo ciekawie poniewaz 1mecz zakonczyl sie remisem 0:0. Tak wiec Barca musi ten mecz wygrac jesli mysli o grze w dalszej fazie tych rozgrywek a wierze ze tak wlasnie jest bo Liga pomalu ucieka. Strata do Realu sie powieksza. A Rijjkard jest juz na jezykach i kraza plotki ze ma go zastapic Mourinho wiec Holender musi jakos udowodnic swoja wartosc i dobrze by bylo wygrac najblzisze spotkanie. Ostatnie mecze rozgrywane na Camp Nou wskazuja ze Barca jest zdecydowanym faworytem jednak forma Villareal jest bardzo dobra i zajmuja oni wysokie miejsce w lidze gdzie w ostatniej kolejce sprawili wiele klopotow na Santiago Bernabeu Relowi Madryt.
25/11/2006 Primera Division Barcelona vs. Villarreal 4:0
14/04/2006 Primera Division Barcelona vs. Villarreal 1:0
22/05/2005 Primera Division Barcelona vs. Villarreal 3:3
03/04/2004 Primera Division Barcelona vs. Villarreal 0:0
09/11/2002 Primera Division Barcelona vs. Villarreal 1:0
27/04/2002 Primera Division Barcelona vs. Villarreal 4:1
oto powolany sklad Barcy na ten mecz :

Valdés, Pinto, Xavi, Iniesta, Puyol, Márquez, Henry, Ronaldinho, Milito, Deco, Messi, Thuram, Abidal, Zambrotta, Bojan, Giovani

wiec jak widac traktuja sprawe powaznie

pewnosc typu 8/10 [/b]

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VALENCIA - FC BARCELONA
TyP : 1✅✅✅
Kurs : 3,20
bwin ✅✅WYNIK 3:2 ✅✅

Rewanz polfinalu Copa del Rey. Na Mestalla gospodarze podejma oslabiona
i slabo spisujaca sie ostatnie FC Barcelone. Nietoperze jak sie mowi na
Valencie w lidze nie maja juz szans wiekszych na zajecie miejsca
gwarantujacego udzial w pucharach wiec trzeba szukac tej szansy poprzez
wlasnie Puchar Hiszpanii. A szansa jest bardzo duza bo Barca przyjechala do
Valencii bez Ronaldinho, Messiego, Deco i Geovanniego dos Santosa. Ponadto
wystep Yaya Toure stoi pod znakiem zapytania a ten zawodnik jest bardzo
waznym punktem srodkowej strefy Blaugrany.Do skladu wraca Zambrotta co
powinno byc jakims pozytywem.
Gospodarze dysponuja wszystkimi zawodnikami. Koeman ma przed soba szanse na
uratowanie sie przed zwolnieniem. Pierwszy mecz zakonczyl sie remisem 1:1.
Ostatni mecz w lidze to wpadka Valencii z Sevilla wlasnie na wlasym
stadionie ale kto wie czy nie bylo to juz oszczedzanie sil na mecz z
Barca;) czy tak bylo przekonamy sie dzisiaj.

Prawdopodobne sklady
:

Valencia:Hildebrand- Miguel, Albiol, Marchena, Moretti- Maduro,
Banega, Silva- Joaquín, Mata, Villa;

Barcelona:
Valdés- Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal- Edmilson, Xavi,
Iniesta - Bojan Henry, Eto&#39;o.

W historii pojedynkow miedzy tymi zespolami rzadko padal remis na Mestalla.
Dlatego dzisiaj pewnie tez ktoras z druzyn przechyli szale zwyciestwa na
swoja korzysc. W spotkaniu liogowym w tym sezonie byla to Barca ktora
wygrala tu 3:0. Teraz pora na rewanz bo Barca jest w kryzysie.

EDIT : baardzo ladnie . moje przypuszczenia co do tego meczu sie sprawdzily ;) ciesze sie bardzo. Final Getafe-Valencia.

180michal 17

180michal

Użytkownik
Moim zdaniem dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe. Valencia zupełnie sobie nie radzi w lidze i ich priorytetem na ten sezon jest wygranie Pucharu Króla który pozwoli im zagrać w następnym sezonie w Pucharze UEFA. Barcelona walczy w tym sezonie na 3 frontach. W ostatnim meczu dała sobie wyrwać zwycięstwo w meczu z Almerią i zamiast 5 pkt straty do Realu jest 7. Barca jeżeli marzy o awansie do finału musi strzelić bramkę i grać uważnie w defensywie do której powracają Zambrotta oraz Yaya Toure. Mój typ na to spotkanie jest bardzo asekuracyjny ponieważ stawiam x2.⛔⛔⛔
Wynik: 3:2 ⛔⛔⛔

nazimek 0

nazimek

Forum VIP
Moim zdaniem dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe. Valencia zupełnie sobie nie radzi w lidze i ich priorytetem na ten sezon jest wygranie Pucharu Króla który pozwoli im zagrać w następnym sezonie w Pucharze UEFA. Barcelona walczy w tym sezonie na 3 frontach. W ostatnim meczu dała sobie wyrwać zwycięstwo w meczu z Almerią i zamiast 5 pkt straty do Realu jest 7. Barca jeżeli marzy o awansie do finału musi strzelić bramkę i grać uważnie w defensywie do której powracają Zambrotta oraz Yaya Toure. Mój typ na to spotkanie jest bardzo asekuracyjny ponieważ stawiam x2.
Bardziej przychylam się do Twojego typu. Stwierdzenie przez kolegę Robsona, że porażka z Sevillą to była wpadka jest wg. mnie bezzasadne. Bardziej skłaniałbym się ku stwierdzeniu, że jest to norma w wykonaniu Valencii w tym sezonie.
Wg. mnie mimo wszystko awansuje Barcelona. W pierwszym meczu drużyna z Mestalla bardzo szczęśliwie zremisowała. Przez praktycznie cały mecz przewagę mieli Katalończycy.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Moze masz i racje ze Valencia w lidze raczej nie odpuscila meczu z Sevilla, ale popatrz na wczesniejsze pojedynki. Wczesniej takze w lidze im nie szlo a w Pucharze Krola szli jak burza toczac wspaniale mecze z Atletico Madryt i Betisem. A Barca w tych rozgrywkach meczy sie okrutnie. meczarnie z Sevilla i Villareal ostatecznie daly im awans do polfinalu gdzie na wlasnym stadionie w pierwszym meczu takze ... sie meczyli strzelajac gola w koncowce , a konkretnie niezawodny Xavi. Dzisiejszy mecz zapowiada sie naprawde ciekawie i sadze ze to raczej Valencia jest faworytem tego spotkania i az zal nie skorzystac z takiego kursu;)

przemolo_west-side 0

przemolo_west-side

Użytkownik
Valencia - Getafe​

Typ: Getafe Kurs: 3.00
Velencia przystepuje do tego meczu jako faworyt (lol). Po wygranej nad Realem wszyscy uwierzyli ze jeden z wielkich klubow w Hispzanii zaczyna sie &quot;odradzac&quot;. &quot;Odradzac&quot; to ja moge granie na nich. I tak mecz z Realem byl wygrany szczesliwie - Real mial wiele sytuacji, ktorych nie wykorzystal za sprawa skutecznosci i dobrej postawy Hildebranda. Jeszcze przed tym wyeminowali Barcelone z tego pucharu. Naprawde niesamowite. Jak im sie to udalo - tego nie wie chyba nikt. Moze mieli jakis przeblysk czy co? Ostatnio jak sie mimo wszystko nie spodziewalem przegrali 3 mecze, u siebie z Mallorca 0-3, na wyjezdzie z Murcia 0-1 a w wekeend tradycyjnie kolejna porazka tym razem z Racingiem 1-2. Nie mowcie ze grali nie na maxa aby lepiej przygotowac sie do tego pucharu bo to nieprawda. Przegrywajac z Racingiem zupelnie sie pograzyli poniewaz maja tylko 5 pkt przewagi nad strefa spadkowa. Trener Koeman ma do dyspozycji wszystkich swoich graczy. Getafe bedzie musialo radzic sobie bez napastnika Uche oraz Gavilana i obroncy Mario. Najwazniejsza absencja jest brak pomocnika Pablo Hernandeza. Moze teraz troche lepsza informacja bo w bramce zagra ustari zamiast Pato. Bez Uche w ataku zobaczymy na tej pozycji duet manu i Albin. W Lutym kiedy spotkala sie Valencia z getafe w Mardycie, zobaczyliscmy nudny mecz bez bramek. Valencia grala przez 30 min. bez Villi, ktory dostal czerwona kartke. Na poczatku sezonu Valencia wygrala mecz 2-1. Valencia ma tylko silne indywidalnosci ,a le w ich grze brakuje zgrania i na boisku i poza nim. Kopeman aby uratowac swoja skore bedzie chcial wygrac ten final, ale czy pomoga mu w tym zawodnicy? W Getafe nie dzieje sie tak zle. Trener Laudrup i glodni gry mlodzi pilkarze oczarowali Europe i tylko pech sprawil ze nie wyeminowali Bayernu w p. UEFA. Dzisiaj stoja przed kolejna szansa ogrania klubu, ktory na papierze jest wielki ale na boisku tego nie potwierdza.Dla nich po takim boju jaki stoczyli z bayernem ten mecz jest o wiele wazniejszy, bo po przegranej bedzie duzy niedosyt, natomiast u Valencii to normalka, co tam przegrac kolejny mecz... Puchar Króla dla Getafe!!!

tbm 642

tbm

Forum VIP
Trener Laudrup w niedzielę oszczędzał wielu swoich podstawowych zawodników, którzy byli zmęczeni 120-minutowym bojem z Bayernem Monachium. Duńczyk na wczorajszej konferencji prasowej zapowiedział, że nikt nie będzie robił tragedii jeśli Getafe nie wygra Pucharu Króla, ale oczywiście fajnie byłoby wznieść to trofeum w górze po meczu.

Valencia rozgrywa obecnie bardzo słaby sezon. W porównaniu do oczekiwać wobec tej drużyny, &quot;Che&quot; mocno rozczarowali swoich fanów i właśnie dzisiejsze spotkanie jest ich jedyną szansą na zachowanie twarzy. W przeciwnym razie możemy spodziewać się, że po sezonie, bądź też nawet po meczu &quot;polecą głowy&quot; np. krytykowanego trenera Koemana.

Kto zdobędzie puchar?

Moim zdaniem ciężko wskazać tutaj zdecydowanego faworyta. Patrząc na składy wydaje się, że puchar pewnie powinna zdobyć Valencia, jednakże mając na uwadze słabą postawe w tegorocznych rozgrywkach wcale tak nie jest. Getafe, które zyskało już sobie sympatię wielu kibiców w Europie może i nie ma jakiś wielkich gwiazd, ale tworzy zgrany zespół, który kto wie... może i sięgnie po swoje pierwsze historyczne trofeum.

Jeśli chodzi o typowanie tego meczu to raczej się z tym wstrzymam, aczkolwiek jeśli uda mi się znaleźć jakieś inne typy na dziś to jestem skłonny postawić w tym meczu over 1,5 po opłacalnym wg mnie kursie 1,40 w Bwin. Uważam, że mecz może być bardzo ciekawy a i bramek w nim nie zabraknie.

Mój typ: over 1,5 - 1,40 Bwin ✅ ✅ ✅

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
GETAFE - VALENCIA HC(1:0) Typ : 1 Kurs : 1,50 BAH ⛔

Sadze ze Getafe jest w o wiele lepszej obecnie formie od Valencii ktora caly sezon ma spisany na straty. Niepowodzenia w lidze itd. To powoduje ze raczej nie beda wymagajacym rywalem dla rewelacji tego sezonu. W lidze Getafe moze nie idzie za dobrze ale za to w rogrywkach eurpoejskich byli bardzo blisko sprawienia niespodzianki(?) w dwumeczu z Bayernem. Z przebiegu obu stpotkan to wlasnie podopieczni Laudrupa zaprezentowali sie lepiej i tylko moga mowic o pechu ze nie awansowali do polfinalu UEFA CUp tracac bramke na wage awansu w 120min dogrywki! Nie sadze zeby dzisiaj byli w stanie przegrac ze slaba Valencia. Oba zespoly walcza w tym meczu o awans w przyszlym sezonie do UEFA Cup. Chcialbym w nastepnym sezonie znowu zobaczyc tak ciekawa druzyne jaka jest Getafe chociaz zapewne podczas letniego okienka transferowego sklad zostanie okrojony z podstawowych graczy to podoba mi sie polityka tego klubu ktory sprowadza mlodych i zdolnych graczy.Juz wiadomo ze Granero i de la Red odejda do Realu Madryt. Handicap na Getafe jak najbardziej dobry typ ????

lalo 36

lalo

Forum VIP
Valencia - Getafe⛔ 3:1
Valencia ostatnio jest w ewidentnym dołku, gra bardzo ale to bardzo słabo ostatnio znów przegrała w lidze z Racingiem naszego rodaka Smolarka 1:2. Grają Oni bez zaangażowania, bez walki po prostu brakuje ducha tego zespołu który towarzyszył im kilka sezonów temu a sam D. Villa nic w pojedynek nie zrobi i moim zdaniem powinien jak najszybciej z Valenci uciekać. Ostatnio Valencia pokonała 3:2 Real Madryt ale od tamtej pory nie wywalczyła ani pkt. Pisałem że Valencia nie walczy a Getafe wręcz przeciwnie gra świetną piłkę, może nie grają pięknie ale znakomicie z kontry co udowodnili w meczu z Bayernem, udowodnili także wtedy że potrafią walczyć nie tylko z Hiszpańskimi rywalami ale także z Europejską czołówką i o mały włos nie wyeliminowali najprawdopobniej przyszłego Mistrza Niemiec. W drodze do finału obie ekipy rozprawiły z kwitkiem takie ekipy jak Atletico Madrid , Barcelona , Levante czy Mallorca i ten finał na pewno zapowiada się znakomicie a kto zwycięży ? Tego nie wiem ale będę całym sercem na Ekipą Getafe bo należy im się coś wygrać w tym sezonie, jednak stawiam tutaj na typ że nie przegrają 2 bramkami bo zabezpieczam się przed ewentualną porażką zmęczonych już piłkarzy Getafe ale jednak nawet jak przegrają nie powinni tego zrobić z kiepskim stylu i pokryć ten handicap :spokodfhgfh:
pozdROWienia ????

sarajevo 0

sarajevo

Użytkownik
Valencia
Getafe

Getafe imponuje swą grą ostatnimi czasy i to na ich zwycięstwo jestem skłonny postawić pieniądze ! Jak wiadomo zapewne wszystkim kibicom piłki nożnej dziś o godzinie 22:00 czasu polskiego rozpocznie się mecz finałowy w Pucharze Hiszpanii. Przeciwko sobie staną dwa godne siebie zespoły. Nie mówię oczywiście o Realu Madryt bądź dumie Katalonii. Spotkanie rozegrają ze sobą Valencia oraz Getafe. Zupełnie nie wiem dlaczego wszyscy bukmacherzy dają mniejszy kurs na Los Ches . Nie są to oczywiście wysokie różnice, ale w ofercie bukmachera Bet365 kursy do tego starcia wyglądają następująco: Getafe &gt;&gt;&gt; 3.00, Remis &gt;&gt;&gt; 3.20, Valencia &gt;&gt;&gt; 2.40. Mimo iż uważam, że zwycięsko z boiska zejdzie drużyna zachwycająca w ostatnich spotkaniach i grająca dużo dużo lepiej od Valencii, Getafe, zdecydowałem się na bardziej asekuracyjny typ. Remis lub zwycięstwo Getafe to według mnie najpewniejszy zakład w granicach 1.50 na dzień dzisiejszy. Nie ma co spekulować. Dzisiejszy szlagier odbędzie się na neutralnym boisku, dlatego też wygra drużyna lepsza (grająca po prostu skuteczniej ). Nie będzie nikomu przysługiwał atut własnego boiska. Ciekawostką jest to, że w drużynie z nietoperzem na herbie są bardzo niskie morale. Ostatnie spotkanie Los Ches zakończyło się porażką przed własną publicznością 1:2 z Racingiem Santander. Po tym właśnie spotkaniu mocno zawiodłem się na Valencii. Grali przeciętnie i nic nie zapowiada by dziś było lepiej. Na pewno są bardzo zmotywowani, ponieważ dzisiejszy mecz nie jest o pietruszkę, tylko o Puchar Hiszpanii (zwycięstwo Copa del Rey ). Co do Getafe to ostatnie 4 mecze zakończyli oni remisem. Nie grali z byle kim ! Ich przeciwnikami byli Barcelona, Zaragoza i dwukrotnie Bayern Monachium w Pucharze UEFA. Niestety dwumecz z Bayernem nie okazał się szczęśliwy. Mimo, że w obydwu meczach padł remis bramki strzelone na wyjeździe dały awans Niemcom. Na szczęście Getafe nie myśli już o nieudanych Europejskich Pucharach i skupia się tylko na krajowym. Oglądając grę podopiecznych Michaela Laudrupa muszę przyznać, że imponują i dlatego też mój typ wiąże się z ich powodzeniem. To co napisałem powyżej jest tylko moim zdaniem jeżeli chodzi o dzisiejsze spotkanie. Mam jednak taką nadzieję, że mój typ zakończy się pomyślnie i kto postawi na mnie nie będzie tego żałował.​

Remis lub Getafe ⛔

1.53

Bet365

tbm 642

tbm

Forum VIP
Tak więc forumowicze dziś w zdecydowanej większosci za Getafe. Jak będzie? Przekonamy się już niebawem ;) Mam nadzieje, że spotkanie będzie interesujące.

Transmisja w TVP2 już od 21:50 ;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Jednak zwycięzcą Pucharu Króla została drużyna Valencii ;) &quot;Che&quot; zaprezentowali się z dobrej strony, aczkolwiek pod koniec pierwszej połowy w ich grę wkradło się sporo nerwowości. Zwycięstwo w pucharze tak czy siak prawdopodobnie nie uchroni Ronalda Koemana przed utratą posady.

Swoją drogą w tym meczu było to na co liczyłem, czyli bramki ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom