>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przewiduj, badz nieprzewidywalny, ludzie sa przewidywalni

V 1,1K

viren

Użytkownik
Typ specjalny Premiership

Hull - Liverpool

Dwojka
Dwojka -1.5
Powyzej 2,5
Powyzej 5,5
Dwojka HT/FT

Z calym szacunkiem Hull za slabe bedzie na Liverpool, na ktory nalezy teraz postawic, gdy nikt w nich nie wierzy.

Tym bardziej ze podlozyli sie Swansea, dzis poloza Hull, zeby jeszcze im pomoc

Southampton - West Ham jedynka
Powyzej 2,5

Southampton zleje tych leszczy i do pucharu ma jeszcze jeden mecz. Wiec dzis sklepia tych pederastow

Za chwile nizsze ligi i zespoly z West Midlands

V 1,1K

viren

Użytkownik

Birmingham - Fulham 2
Bristol City - Rotherham 2
Newcastle - Derby Derby DNB
Coventry - Millwall 2
Worcester - Tamworth 2

V 1,1K

viren

Użytkownik
Zaklady bukmacherskie to fantastyczny sposob na zarobienie fajnych pieniedzy praktycznie dla kazdego kto:

1.Ma jakis tam kapital - ale duzo mniejszy niz np potrzebny do zabawy na gieldzie

2. Ma wiedze o sporcie, albo conajmniej wie skad ja czerpac

3. Ma wiedze o funkcjonowaniu rynkow bukmacherskich

4. Jest opanowany, nie podpala sie na dziko wygranymi, nie panikuje po przegranych chcac sie odkuc

5. Umie zarzadzac budzetem, jest zdyscyplinowany

6. Ma czas na gre, nie ma klopotow zyciowych, ktore absorbuja jego uwage

Mozna dodac do tego:

7. Doswiadczenie. Porazki, bledy, zaufanie podejrzanym osobnikom to tez element sluzacy uczeniu sie. Chodzi o wyciagniecie wnioskow. Nie oszukujmy sie na forach jest pelno hien co tylko dybaja na wasza kase. Ustawki, insidery, platne typy, zamkniete fora, smiech

W sumie dobrze, ze ktos zamknal temat mimo ze nikt go nie prosil, teraz bedzie czarno na bialym, numeracja, analiza. W kazdym razie nie ja o to prosilem i tu jest dzlial wolna amerykanka, gdzie mozna pisac co sie chce i nikt nie bedzie ingerowal w to, co ja pisze

V 1,1K

viren

Użytkownik
Jako ze jade dzis na miasto macie typy za friko. Dwa pierwsze pewki absolutne, trzeci uwazajcie, bo juz widze, ze ludzie graja
1. Man City - Swansea ponizej 3,5 gola 1,9 betfair
2. Brentford - Brighton 2 2,55 b365
3. Leicester - Man Utd 2 1,7 b365
Niby najlatwiejszy ten trzeci mecz, ale moze byc cois krecone. Na sportowo ciezko sobie cos innego wyobrazic niz pewna dwojke

K 0

kazik1986

Użytkownik
MOderatorzy dlaczego odblokowaliscie tego goscia?? chyba ze to Wy jestescie ???? gosciu juz nastepny temat zaklada, wczoraj tylko jeden mial trafny , a reszta w plecy ???? ach te ustawki jego ????

K 123

karwan1988

Użytkownik

W sumie dobrze, ze ktos zamknal temat mimo ze nikt go nie prosil, teraz bedzie czarno na bialym, numeracja, analiza.

Nawet bardzo dobrze! A najlepiej dla twoich statystyk.

Nie zapomnij przypomnieć w tym temacie wczorajszych USTAWEK/PEWEK tj:

Arsenal
Malaga
Liverpool
Fulham
Rotheram
Derby
Tamworth

Żadne z nich nie weszło mimo zapewnień jakiś ty super typer i że wszystko wiesz o ang piłce, dodając zdjęcia gazet typu The Sun która nie nadaje się nawet do podtarcia tyłka ;)

Żeby nie było ze zawsze wszystko topisz, wczoraj wytopawales na ✅ tylko Millwall, co nie było jakos trudne, po 4 remisach musieli wreszcie wygrać ;)

No więc geniuszu, proroku angielskiej piłki, wczoraj skuteczność:

1 z 8 ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
MOderatorzy dlaczego odblokowaliscie tego goscia?? chyba ze to Wy jestescie ???? gosciu juz nastepny temat zaklada, wczoraj tylko jeden mial trafny , a reszta w plecy ???? ach te ustawki jego ????
7 lat 10 postów kazik 12 groszy na koncie Bet365
Karwan daj swoje typy bo komentować innych to umiesz ale co sam reprezentujesz?

Otrzymane punkty reputacji: +2
G 0

gumis78

Użytkownik
Normalnie jakas masakra ... czemu czepiacie sie Virena - pisze co chce ... w swoim temacie ... czyta i korzysta kto chce .. nie wracajmy do komuny ... kazdy robi co sie mu podoba .. jesli chce pisac tak jak pisze i ma wyswietlenia - znaczy ze ktos to czyta ... jesli mu nie siada o sprawa jego i tych co to zagrali ... lubie to czytac - fajnie pisze ... moze kiedys ksiazke wyda ... poki co ma swoj temat - nie rozumiem tych co tu sie rozpisuja o blokadzie goscia ... toc to cenzurą śmierdzi

K 123

karwan1988

Użytkownik
7 lat 10 postów kazik 12 groszy na koncie Bet365

Karwan daj swoje typy bo komentować innych to umiesz ale co sam reprezentujesz?
O moje się nie martw, dobrze wychodzę ale nie mam zrytej bani żeby się tu produkować i pisać jakieś brednie udając BOGA.

A ty Konarku co tak bronisz swojego funfla? Trochę pedalstwem zalatuje ????

sebolo 207

sebolo

Użytkownik
Powinna być możliwość blokowania użyszkodników, których nie chcemy, bądź którzy zaburzają racjonalne działanie tematu niewnoszącymi nic głupimi uwagami i narzekaniami.
KTO WAS PROSI O CZYTANIE CZEGOKOLWIEK LUB GRANIE CZEGOKOLWIEK ???
Tzw. psy ogrodnika. Sam nie zje, ale innym też nie da. Jeśli potrafisz cokolwiek sensownego napisać lub polecić jakiś sensowny typ to załóż temat i zrób to sam lepiej, a jak masz zamiar tylko narzekać i marudzić to &quot;USUŃ KONTO&quot; i zrób wszystkim przysługę ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Oni założą temat jak oni nawet majtek bez pomocy mamy nie potrafią ubrać.
Tu na forum też czekają na gotowe kolegów nie mają cały weekend na forum fajne z Was chłopaki naprawdę.
Karwan widzę że bez teamatu sobie dobrze radzisz dostajesz reputę za to że odpisuje do Ciebie jak się czujesz pisząc z kimś takim zajebistym nie często się to zdarza przyznaj na zmianie w nocy pilnowaniu parkingu nie masz z kim pogadać co

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Oni założą temat jak oni nawet majtek bez pomocy mamy nie potrafią ubrać.
Tu na forum też czekają na gotowe kolegów nie mają cały weekend na forum fajne z Was chłopaki naprawdę.

Karwan widzę że bez teamatu sobie dobrze radzisz dostajesz reputę za to że odpisuje do Ciebie jak się czujesz pisząc z kimś takim zajebistym nie często się to zdarza przyznaj na zmianie w nocy pilnowaniu parkingu nie masz z kim pogadać co
na forum nie wysmiewamy sie i nie mowimy , ze ktos pracuje na parkingu albo rozwozi pizze itp ???? ???? :cool:

V 1,1K

viren

Użytkownik
i jak mowilem 2/3 weszlo.
teraz czas posprzatac pierdkow typu kazik i beda kolejne typy wygrywajace.
Nie podoba sie - nie wchodzimy, nie czytamy, a nie fajdamy. Nauczcie kazika zakladac prawidlowo pieluche bo smierdzi ilekroc tylko otwieram dzial
Mop w dlon i sprzatamy szczyli typu karwany itp.
Nauczcie ich przy okazji ze nie podoba sie - nie wchodzimy a nie sramy u kogos bo mozna kopniaczka w wypiety tyleczek zaliczyc
I jak mowilem 2/3 weszlo elegancko. Tym razem typy pewne i z duzym wyprzedzeniem, napewno wielu skorzystalo
Mowilem - tutaj nie ma miejsca dla srulkow typu kazik, karwan czy innego drobiu. Tutaj jest najlkepsze info o pilce angielskiej plus ploteczki w wolnych chwilach

Otrzymane punkty reputacji: +4
V 1,1K

viren

Użytkownik
Czyscic tych srulkow zafajdanych
Co mnie obchodzi ze jakis pojedynczy dzien byl na minus, liczy sie efekt na dluzsza mete gdzie nie znajdziecie lepszego speca z wieksza wiedza od lig angielskich
Tymczasem niektore prawiczki czekaja na gorszy dzien zeby wyskoczyc ukasic nogawke. Takim tylko raz kopniaczek w zeby i zamieniaja sie w albatrosow., leca przez plot i musza czekac az obrodzi kolejny rzut zabkow
Pewnie mysleli ze zawsze kazdy dzien jest sie na plus i mysleli ze ja im bede podawal kazdego dnia i beda bogaci. A z kieszonkowego 15-20 zl tygodniowo chwile potrwa zanim sie dorobia. Jacy to niecierpliwi sa
Tymczasem z lig angielskich skroty prosto z rosyjskich serwerow
http://cdn.phoenix.intergi.com/21772/videos/5324206/video-sd.mp4
http://cdn.phoenix.intergi.com/21772/videos/5324219/video-sd.mp4
Druga czesc rozpoczyna sie od najazdu kamer na Kamila Grosickiego - milo. Tak to po znajomosci zalatwilem, dalej nie wierzycie, ze mam wplywy i znajomosci
To nie jest tak, ze ja nie zycze sobie poslkich pilkarzy tutaj. Nie zycze sobie burakow patologicznych typu Teodorczyk. Taki np Pawel Wszolek jest bardzo dobry w QPR. Uratowal Hollowayowi kilka meczow i teraz ten dzwoni do niego co chwila, zeby Pawel sie nie poslizgnal albo zachorowal, chucha i dmucha na niego, dzieki niemu jeszcze jest trenerem QPR
Prosze o merytoryczne uwagi dotyczace angielskiej pilki, takze na podstawie skrotow
No i posprzatac tych strzepkow by wypadalo dla nich nie ma miejsca tutaj i nie bedzie.
Moim zdaniem jedno jest pewne. Kilka klubow bedzie probowalo za kulisami sie utrzymac podczas gdy widac, ze sa slabi. Najslabsze na ta chwile sa Leicester, Swansea i Crystal Palace, taki Hull np gra znakomicie ale mieli niska pozycje wyjsciowa
Swansea i Crystal Palace beda kupowac mecze, takim wioskom Premiership juz dlugo sie nie trafi jak spadna
Tymczasem ja ledwo chodze, goraczka, wyplaty bede robil dzis pozniej lub jutro, jesli nie uda mi sie podsumowan wspolpracownikom zrobic, powysylam sumy domyslne, prosze nie panikowac. Bylem, jestem i bede

V 1,1K

viren

Użytkownik
Przy poniedzialku jest chwila wolnego troche mozna sie posmiac

Ale na ogol naparzanie z pryszczami zabiera potrzebny czas i uwage.

Jedynym celem kogucika jest zesranie sie, bo wlasnego zycia niet, a pieniedzy juz tym bardziej. Zostaje spalanie dzuli z parowek z kartoflami na &#39;hejtingu&#39;

Dosc juz wymiany tych niemerytorycznych argumentow powiedz Karwan i inni cos o angielskiej pilce a nie wyczerpujesz sie repertuarem slow podworkowo-szkolnych

Pokoz co potfafisz

Ja np nie zapomianm o kaczkach

Do góry Bottom