>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przewiduj, badz nieprzewidywalny, ludzie sa przewidywalni

V 1,1K

viren

Użytkownik
Z tym mitem o niedokarmianiu chlebem to jest tak jak z tym, ze wszystko szkodzi. Mieso jest przeciez rakotworcze, kluski i wyroby z maki to cukrzyca murowana, i tak dalej, i tym podobne
Kaczki same wiedza co jest dla nich dobre, lepiej niz ludzie, wcinaja az sie trzesie, a jak mnie nie ma 2-3 dni to wychodza na brzeg jakby z pretensjami &#39;gdzie byles ciulu, my tu na typach Pana Szlachcica topimy, ratuj&#39;
Dzis tylko jeden mecz, gramy z dobra druzyna Ashton i powiem jak bedzie.
Jutro rowniez bardzo ciekawy mecz. Coventry - Wycombe.
Coventry to druzyna z wielkimi tradycjami, grajaca bodaj 31 sezonow w najwyzszych ligach, ale zostali zgnojeni wraz z rozwojem Premier League, ktora na ogol rozprawia sie z klubami nie londynskimi/za ktorymi nie stoi gigantyczna kasa blyskawicznie - takich wiesniakow szybko sie pozbywaja
10 lat temu przejelo ich SISU czyli korporacja nie majaca pojecia o zarzadzaniu i nie kryjaca sie z tym. Ale nie ma szans, zeby sprzedali komus bardziej kumatemu klub.
Sytuacja jest dosc podobna do Southampton, ktorego wlascicielka Katarina Liebherr to ma moze wiedze o pochlanianiu paczkow a nie zarzadzaniu klubem, spojrzcie zreszta
https://www.google.co.uk/search?q=katharina+liebherr&amp;amp;espv=2&amp;amp;biw=1280&amp;amp;bih=918&amp;amp;source=lnms&amp;amp;tbm=isch&amp;amp;sa=X&amp;amp;ved=0ahUKEwjb8_Wk-vvRAhUhAsAKHU4dDw4Q_AUIBigB
To w Southampton maja szczescie do zarzadu i kadry trenerskiej i maja druzyne na srodek Premiership. W Coventry nie ma na to szans, poniewaz SISU nie dolozy grosza i jest zainteresowany wyciskaniem kasy - to tak jak Pan Szlachcic z was
Tak wiec Coventry tonie. Nie ma sianka, nie ma granka, za chwile zostana przegonieni ze stadionu i spadna do 4 ligi.
O glupocie trawiacej ten klub swiadczy, ze w jakims pucharze Checktrade Trophy loja wszystkich jak z nut, bo kazdy madry odpuszcza ten kabaretowy puchar a Coventry wygrywa po czym zbiera manto w lidze.
Ostatnie ich kilkka tygodni to:
- wygralismy w pucharze - hurra jestesmy najlepsi
- wpie...ol w lidze - dno, SISU out, gorzej juz byc nie moze
I tak na przemian
Tak wiec jutro polfinal pucharu i ....
Wiadomo dzien wczesniej nie mozna napisac bo nie wejdzie napewno, przedstawiam tylko tlo

Otrzymane punkty reputacji: +2
V 1,1K

viren

Użytkownik
Stourbridge - Ashton 1 1,65 Ladbrokes
Po sezonie druzyna zostanie rozsprzedana, ale poki co graja ci gracze co teraz, przestamy te lige o conajmniej dwa poziomy, wystarczy spojrzec na osiagniecia z Pucharu Anglii.
Po odpadnieciu z pucharu klepiemy leszczy w lidze, za wyjatkiem derbow z Sutton Coldfield, ktore, jak to w przypadku derbow bywa, wyzwalaja czasem w druzynach nadludzkie sily.
Od trzech lat jestem w aglomeracji Birmingham i nie slyszalem zeby Ashton tutaj lezalo, wiec to nie derby, opitolimy frajerow. Poza tym ja slyszalem o Curzon Ashton, a nie jakims Ashton FC.
Niewazne jak sie nazywaja, jeden pies, dostana baty

V 1,1K

viren

Użytkownik
No i stuknelismy tych leszczy 4-1. Kurs 1,85 byl lekko latwo i przyjemnie
Dzis z iforbet. Narciarstwo alpejskie. Jako ze nie ma zakladow, ze nie ukonczy w trojce, STS nie dziala dajemy h2h z iforbet
Lara Gut - Tina Weirather 2.70 ✅ ✅
Lara Gut - Ilka Stuhec 3.45 ⛔
Lara Gut - Sofia Goggia 2,85 ⛔
Lindsey Vonn - Tina Weirather 1.90 ✅
Lindsey Vonn - Lara Gut 1,40 ✅
Lindsey Vonn - Sofia Goggia 2.10 ✅
Lindsey Vonn - Ilka Stuhec 2.15 ✅
Lindsey Vonn - Anna Veith 2.45 ✅
Lindsey Vonn - Viktoria Rebensburg 2.20 ✅
Lindsey Vonn - Stephanie Venier 2.50 ✅ ✅
Ilka Stuhec - Sofia Goggia 1.80 ✅
Ilka Stuhec - Stephanie Venier 2.05 ✅
Specjalnie dla Karwana1988gimnazjum:
parchu niemyty, napletku nieobrzezany :browar565::browar565::browar565:

V 1,1K

viren

Użytkownik
Na wieczor
Furth - Gladbach 1
Furth - Gladbach 1X
Bayern - Wolfsburg powyzej 2,5
Bayern - Wolfsburg X2
Roma - Fiorentina X2
Roma - Fiorentina BTS nie
Barca - Atletiko X2
Barca - Atletiko BTS nie

Karwan gimnazjalisto jestes moim Misiewiczem, bede twoim Macierewiczem. Oczywiscie w sensie typerskim, metaforycznym bo raz ze jestem mimo wszystko hetero a dwa kto wie kto ci tam sloneczko w gimnazjum robil

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
&quot;O glupocie trawiacej ten klub swiadczy, ze w jakims pucharze Checktrade Trophy loja wszystkich jak z nut, bo kazdy madry odpuszcza ten kabaretowy puchar a Coventry wygrywa po czym zbiera manto w lidze.&quot;
No tak miało być

V 1,1K

viren

Użytkownik
No Coventry do bolu glupia i powtarzalna polityka.
Zatem w lidze znowu wpierdol w sobote, z kimkolwiek zagraja bo bedzie balanga a dziewczyny w tym miescie najlatwiejsze w calej Anglii, ale Karwan1988 i tak woli maszty obrabiac. Nawet dwumasztowce hehe

Super G St Moritz - czyli supergigant - iforbet
Beat Feuz - Aleksander Aamodt Kilde 2.10
Kjetil Jansrud - Beat Feuz 1.80
Kjetil Jansrud - Aleksander Aamodt Kilde 2.50
No i tenis Janowicz - Sela kurs ponad 2,3 bez problemu znajdziecie

K 123

karwan1988

Użytkownik
No widzę trzymasz formę! 2 ✅ 7 ⛔ z piłki z wczoraj, oby tak dalej! ???? ooo a dziś Janowicz wygrał, co za pech... ????
5 ✅ 18 ⛔ z piłki nożnej ostatnio ???? no znawca pełną gębą!
Dobra już cię nie męczę, dalej pisz te swoje notatki nic nie warte ???? nie będę ci podbijać wejść, bo pewnie o to ci chodzi heheh

V 1,1K

viren

Użytkownik
???? ahhahhhaha:grin:
Przegrales? Nie wiem jak na tym mozna bylo.
Widocznie sobie pluj w brode ze podwyzszyles linie

Nie wiem czy wiesz ale szczeniackim zachowaniem tylko sobie wystawiasz swiadectwo kundelku zafajdany

Co tylko czeka zeby komus sie powinela noga zeby zatopic kielki.

Niesteto czesto zamieniany w albatrosa przez wlasciciela tej nogi, kopniety niczym z kopyta Carlosa Roa. Nie w niedziele

NBA

Charlotte - Houston 1
Oklahoma - Cleveland 2
Dallas - Utah 2

V 1,1K

viren

Użytkownik
http://sport.interia.pl/biathlon/news-ms-w-biathlonie-martin-fourcade-nie-chcial-stac-na-podium-z-,nId,2350120
Wobec sedziego juz zostaly wyciagniete konsekwencje. Francja miala byc zdyskwalifikowana i nie wywiazal sie
Hokej
Szwajcaria - Bialorus 2
Biathlon - tym razem dopilnowalem sedziow
iforbet
Gabriela Koukalova - Laura Dahlmeier 2,10
Kaisa Makarainen - Laura Dahlmeier 2,10
Darya Domracheva - Laura Dahlmeier 3,4
Marie Dorin Habert - Laura Dahlmeier 2,3
Anastasiya Kuzmina - Tatiana Akimova 1,95
Anastasiya Kuzmina - Franziska Hildebrand 1,95
Anastasiya Kuzmina - Celia Aymonier 1,95
Anastasiya Kuzmina - Marte Olsbu 2
Anastasiya Kuzmina - Anais Chevalier 1,9
Darya Domracheva - Anastasiya Kuzmina 1,4
Kto bogatemu zabroni
Spadam zbierac puszki
Milego dnia

Otrzymane punkty reputacji: +4
V 1,1K

viren

Użytkownik
Nie za ciekawie biatyhlon, ciekaweczy kryl sie spouszcza

Mam swoje metody zeby nawet tego nie widziec, wiec nie wiem ale niewazne

Ruchu meczu nie ogarnalem, bylem na miescie, pewnie wygral, bo byly zachwyty jaka to promocvja Cracovia

Z jak Zachariasz wlasnie leci na canale - dobry filme?

Lech - Termalika 2 6,5 bet365

Kto to widzial zeby na super grajacego Lecha u siebie bylo ponad 1,8. Spadalo bo sie wiara rzucala przez kilka dni sypali kase do buka. Pamietam na otwarciu bylo ponad 1,8

Sheffield - Wednesday - Birmingham 1

jak nie wygra machina potezna ze zgraja cwaniaczkow to powiem ze walek, ustawka, larum, uklad

K 76

karlos83

Użytkownik
Wiręń jakieś pewki na dziś? Nie mam co obstawić a tu mógłbym w ciemno odwrotnie.

Otrzymane punkty reputacji: +11
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Wiręń jakieś pewki na dziś? Nie mam co obstawić a tu mógłbym w ciemno odwrotnie.
Wiadomo że nie masz 700 postów i żadnej reputy jak można takie coś nabić da się?
Załaduje ja te 10 punktów bo jak dziewica wyglądasz a 34 letnia dziewica to trochę słabo
Nawet 11 wjechało

Do góry Bottom