>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przewiduj, badz nieprzewidywalny, ludzie sa przewidywalni

V 1,1K

viren

Użytkownik
Typ dnia
Blackburn - Leeds 2 2,35 Betsson
Leeds zagral dzieciakami w niedziele i odpuscil puchar. 10 zmian. Dzis wejda i juz w przerwie powinni prowadzic.
Leeds sie odradza, widac reke Monka do zawodnikow i zespolowosc anonimowych w sumie, obok Chrisa Woodsa zawodnikow.
Blackburn jak pisalem w sobote trener nieudacznik i do tego zdrajca, klub sie stacza coraz nizej i bezpowrotnie, zapewne w tym roku spadna do 3 ligi, ogolnie za dobrze tam nie jest.
Dodajmy do tego, ze Blackburn sie wypsztykal w pucharze, Leeds madrze sie oszczedzalo i dzis wygra.
Wiecej nie bede pisal bo jestem chory, ale Hull 1X, City wygrana to tez ciekawe opcje., Wczoraj by mi nic nie weszlo, dzis wejdzie wszystko

Otrzymane punkty reputacji: +4
V 1,1K

viren

Użytkownik
Hull oczywiscie ze nie przegra mialo byc. Mowilem, ze wszystko wejdzie. Dlaczego City pewka pisalem kilka dni temu

Mowilem Leeds pewka?

Cos tam chyba wiem o angielskiej pilce?

4. NBA Miami -Atlanta 1 2,05 Betsson

to musze pobrac. Byloby typem dnia, gdyby nie to, ze mam jeszcze pewniejsze mecze na dzis

5. NBA pinnacle parlay Detroit + Boston 1,87 Pinnacle

V 1,1K

viren

Użytkownik
I juz 2-0 Calgary. Czyzby jackpot z US Sports po jackpocie z Anglii?

Prawda ze umiem typowac i wszystko o czasie, nie edytowane?

Apropo edycji bo widze ze na bohatera wyrasta pewna zenujaca osobowosc czyli Pan Szlachcic. Dla wielu on jest bohaterem, tymczasem jako znawca NBA przejrzalem to co on gra i typ na New Orleans to z pewnoscia byl najglupszy dzis wg mojego warsztatu.

Widze ze zedytowal post po laniu jakie otrzymali Antony Davis i spolka

A tyle bylo ustawionych lan, jak chocby Miami oraz Boston bylo wiadomo, ze Toronto chce przegrac ten mecz

Wracajac do tego Pana Szlachcica na forum jest pelno hien ktore zakladaja tematy liczac na dobra passe i fejm a potem skamlaja o kase po kilku trafionych typach z rzedu, gdyz jedyna kasa jaka widza w zyciu jest ta, ktora im wyslecie.

Nie ma nic zlego we wspolpracy z dobrym typerem z obustronna korzyscia, ale co odroznia tych uczciwych od tych hien? Ci uczciwi i dobrzy na ogol sami gola buki jak milo i gdzies maja wasze kieszonkowe 100 zl i 400 tysiecy dlugu w Providencie ktory musiecie oddac do soboty. Oni maja pelno propozycji, obracaja sie w doborowym towarzystwie, co nie znaczy ze nie sa otwarci na konkretne propozycje.

Co najwazniejsze, tych dobrych typerow stac na uczciwosc i nigdzie im sie nie spieszy, bo znaja swoja wartosc i wiedza jak to sie kreci

Pelno jest natomiast ludkow, ktorzy za darmo zakladaja tu konto, popodaja troche typow, liczac ze bedzie dobra passa i potem beda wysylac wam propozycje nie do odrzucenia typu pozyczka, pomnazanie kapitalu, ewentualnie skladka na ustawki.

Jedyny strumien pieniedzy jaki ma sie odbywac to od was do takich hien i to jak najszybciej, jak najwiecej, bo pali sie. Nigdy na tym dobrze nie wyjdziecie

Skoro cenzuruja posty w temacie Pana Szlachcica, wycinaja, pewnie na jego zadanie oraz on sam edytuje posty po klapach pozwolilem sobie na wpis tutaj, ktorego nikt nie ruszy i napisac, co ja o tym wszystkim mysle

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Chlopie racja, Szlachcic w ostatnim czasie typuje zle ale polecam przejrzec jego temat od poczatku a nastepnie Twoj stary od poczatku i zastanowic sie kilka razy kto wygrywa a kto przegrywa ???? i to ze ci dzis 3 typy siadly nic nie zmieni

V 1,1K

viren

Użytkownik
Tu nie chodzi juz nawet o to, jak ktos typuje, a conajmniej to ma drugorzedne znaczenie - choc widze wczoraj Pan Szlachcic popelnil mnostwo bledow warsztatowych i nie wiem jak z taka gra bedzie na plusie na dluzsza mete - ale tu chodzi o stosunek do swoich przegranych i do krytyki.

Ja jak widzicie nic nie mam do rzeczowej, merytorycznej, mozna wrzucac ile sie da i staram sie z niej wyciagnac jakies konstruktywne wnioski. Co nie znaczy ze byle pierdek 15letni zalozy sobie konto bo w realu jest splukany a tutaj zalozyc i hejtowac mozna za darmo i sie sfajczy w temacie.

Tacy beda z miejsca usuwani przez w sumie jakbty pomyslec najbardziej konkretnego moderatora Macko18. Przemyslalem sprawe i to nie jest tak ze mam cos do niego osobistego, on wykonuje swoja prace a ilosc syfu z jaka musi sie mierzyc powoduje, ze trzeba sprzatac masowo i z wielka szufla. Choc inna sprawa ze obrywaja czasem niewinni

To jest roznica miedzy kims kto byl wielki, bedzie wielki a kims malostkowym, zyjacym na pokaz.

Zobaczcie co mu ktos napisal, zanim wstanie i nacisnie wykrzyknik zeby zaraportowac i zostanie to usuniete

&#39;Szlachcic manipulant, niewygodne dla niego fakty z marszu są usuwane. Chce uchodzić za Boga bukmacherki, a błędów popełnia tyle samo co każdy przeciętny gracz

Pewniakiem nasze posty zostaną czym prędzej usunięte, no bo przecież Szlachcic tego nie napisał Ci co widzieli to widzieli, ale jak ktoś nie ma tyle czasu, żeby na bieżąco śledzić temat to pomyśli sobie &quot;hej pomyłka każdemu się może zdarzyć&quot;. Tylko z tą różnicą, że jak pisze się takie magiczne słowo jak &quot;MOCNO&quot; to trzeba być naprawdę pewnym swego.

A Szlachcic no cóż, jak się okazuje nie taki doskonały jak go co po niektórzy malowali, ja już podziękuję temu Panu bo jeśli chodzi o ostatni czas to o wiele większą skuteczność mam ja stawiając na piłkę nożną, a dodam, że z bukmacherką mam styczność od listopada

Amen!&#39;

Nie odniesie sie do tego merytorycznie albo napisze cos ogolnikowo. Zaraportuje post do skasowania

A po stosunku do takich ludzi poznaje sie wartosc typera

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Przyznaje ze odkad zalozyles nowy temat skonczyles z bezsensownym wypisywaniem 20 dogow z livescora dziennie i chwala ci za to bo widze ze serio te typy zaczynaja miec jakis sens. Koncepcja grania dodatnich handicapow po kursach 1.30 jak to robi Szlachcic takze jest daleka od mojej idei bo uwazam ze czasem warto dac mniejszy handicap po normalnym kursie bo jak slabszej druzynie nie idzie to te kilka pktow moze nic nie dac tym bardziej ze takich typow na kuponie jest u niego 3 ,jednak do tego czasu wyniki go bronily i pomimo roznego rodzaju edytowania postow(nie robil raczej tego w samych typach w meczu lub w jego trakcie) trzeba go szanować bo jakby na to nie spojrzeć wyniki go bronią i w grudniu i na poczatku stycznia mial najlepsze wyniki na forum i co by o nim nie myslec nalezy mu sie za to szacunek.

scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Gloryfikujcie bardziej takich leszczy jak ten cały Szlachcic. Hahaha. Ja pierniczę co gość ma swoich wyznawców, to jest wręcz niesamowite jak wielu jest idiotów na tym świecie.
Tak myślałem ostatnio, żeby wrócić na forum i dać zarobić, ale jednak szkoda się tutaj udzielać. Najpierw jakiś tam roger taśma, najlepszym typerem(widać po dziś dzień jaki to z niego typer:grin ???? , a teraz patrzę a tam ten cały Szlachcic prawie został typerem roku. Beka na całego.

Post zawierał lokowanie produktu.:grin:

Otrzymane punkty reputacji: +14
V 1,1K

viren

Użytkownik
Wszystko fajnie tylko dlaczego u mnie sie oglaszasz. Oplaciles reklame? I prowizje dla administratorow?

Skupiam siena Anglii

Tutaj macie kilka skrotow meczow - zachecam do ogladania i rzeczowej dyskusji. Jak bedzie chec moge wrzucic druga czesc - prosto z rosyjskich serwerow. Tego nie znajdziecie w internecie bo przeciez nie dla Anglikow jest liga angielska. Oni musza siedziec cicho jak sa mecze o 4 w sobote, nie maja mozliwosci ogladniecia w TV, a jak juz jest jakis mecz to telewizje decyduja co im puszcza. No i oczywiscie musza oplacic abonament najdrozszy w Europie a nie maja nioc do gadania, moga ogladac tylko to co podsunie im telewizja. Choc tak naprawde juz prawie polowa meczow jest transmitowana.

http://cdn.phoenix.intergi.com/21772/videos/5319056/video-sd.mp4

Kilka uwag. Liverpool bo pewnie jest na ustach wszystkich i na usta sie cisnie

1. Kilka meczow celowo odpuscili (z roznych przyczyn, czesc zeby oszczedzac graczy a czesc byl rozkaz od wlascicieli, z ktorymi skontaktowali sie wlasciciele Swansea) a kilka meczow podeszli na powaznie. Przegrali wszystko. Dlaczego?

2. Klopp to zaden trener tak naprawde. Wyniki bardzo przecietne. Ktos powie ze byl wielki z Borussia. Bo mial Lewandowskiego. To tak jakby mowic ze Apoloniusz Tajner jest wielkim trenerem bo trafil mu sie Malysz. Tylko gdzie te sukcesy z innymi skoczkami? Tak samo Kloppowi trafila sie ta wielka polska trojka i sie wypromowal na plecach Lewandowskiego i Blaszczykowskiego

3. Marka Kloppa bylo zbudowanie poteznego skladu z graczy - odpadkow. W Liverpoolu kupuje na maksa za grube miliony. Gdzie jest ten stary Klopp, hej, hej, gdzie Kagawa czy Barrios za 150 000 euro

4. Liverpool to klub - walek. Nie chodzi o sukces, fani sa oszukiwani, chodzi o robienie kasy na transferach. Byle kto potrafi wylozyc po 30 milionow za gracza i zbudowac liczaca sie sile co niby szczegolnego jest w Liverpoolu? Ladna tam kasa zostala wyprana juz na transferach a ciagle slysze p[ieprzenie w mediach ze &#39;maja krotka lawke&#39;. Dzizas, ja pier...to gdzie sie podzialo 250 milionow funtow? Wyparowalo? Ile jeszcze mozna bujac fanow i fanbojow? Wbijcie sobie do glowy kibice Liverpoolu ze zadnych sukcesow nie bedzie, tu chodzi o wypranie kasy na transfery i pieniadze maja wrocic pod stolem do pewnych wskazanych, zwiazanych z klubem osob. W przypadku Liverpoolu chodzi o wyprowadzenie klubowej kasy i jej wypranie, a nie sukces sportowy. Stad takie ochocze szastanie kwotami 20-30 milionow funtow za zawodnika.

5. Liverpool gral dosc efektownie, padalo mnostwo goli, sytuacji multum. Tak jak za Kloppa w Borussii. Ale tam byla przerwa zimowa. Na takiej efektywnosci nie da sie jechac 9 miesiecy pod rzad. Trzeba miesiecznej przerwy. A tu nima. I jest dupa :p

Do tego jak mowie, rozkazy z gory zeby podlozyc sie w okreslonym meczu (ze Swansea), zli sedziowie (Shouthampton) i mecze odpuszczane celowo ze wzgledu na oszczedzanie sil (Plymouth, Wolves)

Nie oszukujmy sie, to nie Wolves mimo pozytywnego kierunku naznaczonego przez Paula Lamberta podbilo Liverpool. To Liverpool wyszedl padaczny sklad w obronie a napastnikom powiedziano &#39;ok grajcie, ale nie przykladajcie sie za bardzo, oszczedzajcie sily na Chelsea&#39;.

I wyszlo jak wyszlo. Costa tez celowo nie strzelil karnego, zeby nie bylo pozamiatane z tytulem. Zobaczymy czy Chelsea rozkaza odpuscic kilka meczow zeby bylo ciekawie, czy zdobeda mistrza np na 8 kolejek przed koncem. To byloby zabojcze dla atrakcyjnosci ligi wiec pewnie rozkaza im zaczekac. Ale to i tak zgarna mistrza juz jest pozamiatane bo taki bedzie deal

Jest cos dzis do gry?

V 1,1K

viren

Użytkownik
Pan Szlachcic to pan kipak? Takie ktos zadal mi pytanie
https://forum.bukmacherskie.com/f15/tylko-wysokie-wygrane-135370-14.html
&#39;Tylko wysokie wygrane&#39; &#39;Staly profit bukmacherski&#39;...
Konar obwachasz to i powiesz czy to ten sam gagatek?
Tutaj wkleje zanim niezbanowany pan kipak powzywa wykrzykniki na pomoc
&#39;Witam wszystkich forumowiczów i gości tego tematu. Chciałbym wszystkich przestrzec przed oszustem i naciągaczem Kipakiem Opowiem Wam co mi przydarzyło się grając jego typy, abyście Wy nie popełnili takiego błędu co ja.
Pewnie jak większości z Was temat ten wpadł w oko bo pojawiały się tutaj orginalne typy i w większości trafne. Zacząłem delikatnie grać a że typy wchodziły to rozpocząłem znajomość z Kipakiem przez gg. Na priv zaproponował, że za 300zł miesięcznie będzie podawał mi typy od swoich zaufanych informatorów i na spokojnym graniu zarobię 1500zł na czysto conajmniej. Ja głupi i naiwny weszłem w to. Pierwsze dni nawet spoko. Jakiś minimalny plus udało się wypracować. Kipak prosi, aby zachwalać jego typy na forum (pewnie liczy, aby zachęcić kolejnych aby wysyłali mu kasę). Co ciekawe podając mi typy na gg podaje inne niż na forum pisząc - te na forum są mniej pewne. Hmm mniej pewne, ale w temacie stawki ponad 1000zł.
Pewnego dnia autor tematu piszę do mnie na gg, że nie ma go w domu a ma super typy od informatorów i abym zagrał mu je na swoim koncie za 300zł. Była to taśma 9 zdarzeń z kursem ponad 17. Jak wygram to dostanę z tego profit a w razie niepowodzenia zaraz jak wróci do domu odda mi kasę na Skrillu. Jak dotąd nie mogę uwierzyć, że zgodziłem się na coś takiego (chęć szybkiego zarobku i zachwalanie informatorów zrobiło swoje. Taśma oczywiście nie weszła a pieniędzy wieczorem jak obiecał nie dostałem. Nie upominałem się o nie tylko dalej grałem jego super typy, które przestały być juz trafne. Zaczął przekazywać info że teraz będzie ostra selekcja typów od informatorów. Będzie ich mniej ale bardziej pewne. Były tak pewne, że wyczyściłem swoje konto do 0. Upomniałem się o swoje 300zł i wtedy dostałem info że wypłaca z rosyjskiego buka 7k i są problemy, więc czekamy. Gdy poinformowałem go, że mogę wpłacić jeszcze trochę aby grać dalej dostałem info, aby tą kasę przelać mu i on będzie systemem grać live. Obróci mi to i w tydzień zarobi 1500zł
Nie miałem zamiaru tego robić. Kipak super typer zarabia po 10k miesięcznie na bukach a dostawałem po 5 wiadomości na godzinę aby przelać mu kasę bo ma super typy. W końcu napisał mi że poda mi super typy na live. Wygraną przeleje mu i on bedzie dalej obracal. Niby sie zgodzilem, ale nie zagrałem jego typów które pozniej i tak okazaly sie chybione.
Nie wylewam tutaj swoich żali bo nie wyszło i przegrałem tylko chcę przestrzec wszystkich przed jego oszustwami i przekrętami. Panowie moderatorzy lub inni użytkownicy forum - mogę na priv udostępnić rozmowy z gg, gdzie jest potwierdzone to co napisałem powyżej.
Wedlug mnie użytkownik Kipak popadł w hazard i w różny sposób próbuje uzyskać kasę na grę. Jego typy jak innych raz wchodzą a raz nie. Ja się naciąłem i nie polecam tego pana, a wy zróbcie jak uważacie.&#39;
Ja nie wiem kto to byl ten kipak ale niektorzy mi sygnalizuja.
Podobno jest powiazany z niektorymi moderatorami wiec go nie banuja czyli tzw ma chody.
Zareagujecie zanim sie okaze ze kolejnych ilesdziesiat idiotow da sie nabrac choc to w sumie ich sprawa jak chca moga kase wyrzucic z mostu. Albo dac rumunskiemu transwestycie - ich sprawa.

Otrzymane punkty reputacji: +1
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Ale że dać tą kasę Wawo?
To na bank on ten sam styl.
Ludzie jak Wy się dajecie nabierać na takie coś?

V 1,1K

viren

Użytkownik
ale Wawo tez bierze kase? wawo to inna osoba niz kipak/Szlachcic tamten to podobno jakis wampir z transylwanii co siada w jaskinii i lapie dziadka na Skype do spolki z Fredem Flinstonem
Tylko do licha, kto to jest Fred Flinston?

V 1,1K

viren

Użytkownik
ale Wawo tez bierze kase? wawo to inna osoba niz kipak/Szlachcic tamten to podobno jakis wampir z transylwanii co siada w jaskinii i lapie dziadka na Skype do spolki z Fredem Flinstonem

Tylko do licha, kto to jest Fred Flinston?

V 1,1K

viren

Użytkownik
Z tym Huddersfield vs Brighton jest tak
1. Kibicuje gospodarzom i chce zeby powiezli Brighton
2. Dzis w zadnym razie gospodarze nie sa taka pewka jak wczoraj Leeds gdzie przed meczem moglismy malowac typy na zielono i rozgladac sie za najwyzszym wspolczynnikiem pomnozenia kapitalu
3. Brighton olal mecz w sobote, Lincoln nie szlo to wladowali sobie samoboja, sprokurowali czerwien i karnego wszystko w 2 minuty - najwieksza ustawka od pamietnej walki bokserskiej Jana Pawla II w Hot Shots
Ale dzis za latwo Brighton nie bedzie mial i nie wygra.

Otrzymane punkty reputacji: +1
R 367

romeo12345

Użytkownik
Zagrałem to Twoje Huddersfield z remisem i narazie jest dobrze 3-1 Ale nie czekam do końca i ide spać. Dzięki za typ.

Do góry Bottom