>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przemyślane typy

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Kupon 52.
Reims - Monako over 1,5 @ 1,32 ✅ 2-0 (72&#39;)
Blackburn - Wigan Athletic over 1,5 @ 1,18 ⛔
Enköpings SK - IK Frej over 1,5 @ 1,20 ✅ 1-1 (42&#39;)
AKO 1,87
2/10 -2j
Tobet

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Kupon 52.
FC Stade Rennes - Montpellier over 1,5 @ 1,30 ✅ 0-2 (53&#39;)
Torino - Padova under 3,5 @ 1,32 ⛔
Reims - Monako over 1,5 @ 1,32 ✅ 2-0 (72&#39;)
AKO 2,27
2/10 -2
Tobet
Saldo ✅ 4,83j

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Kupon 54.
University College Dublin - Shelbourne over 1,5 @ 1,28 ✅
Stevenage - Sheffield United over 1,5 @ 1,30 ⛔
Laval - Le Havre over 1,5 @ 1,32 ✅
AKO 2,20
5/10 -5j
Tobet

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Kupon 55.
Ruch Radzionków @ 2,20 ✅
4/10 +4,8j
Tobet
Kupon 56.
Numancia - Deportivo La Coruña over 1,5 @ 1,28 ✅
Tromsø - Vålerenga over 1,5 @ 1,30 ✅
Halmstads BK - Jönköpings Södra over 1,5 @ 1,22 ✅
AKO 2,03
4/10 +4,12j
Tobet
Saldo ✅ 8,75

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Kupon 57.
Newell&#39;s Old Boys - Unión Santa Fe over 1,5 @ 1,40 ✅
CA Independiente - CA All Boys over 1,5 @ 1,40 ✅
AKO 1,96
2/10 +1,92j
Tobet
Saldo ✅ 10,67

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Kupon 58.
St. Johnstone - Rangers @ 1,90 ✅
TPS - VPS over 1,5 @ 1,30 ⛔
Valladolid - Hercules over 1,5 @ 1,22 ✅
AKO 3,01
1/10 -1j
Tobet

Kupon 59.

HSV Hamburg - THW Kiel @ 1,62 ✅
IFK Norrköping - Örebro SK over 1,5 @ 1,27 ✅
AKO 2,06
1/10 +1,06j
Tobet
Saldo ✅ 10,73j

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Kupon 60.
Brann - Sogndal over 1,5 @ 1,22 ✅
Odd Grenland - Sandnes Ulf over 1,5 @ 1,20 ✅
FC Luzern - FC Basel @ 1,62 ⛔
AKO 2,37
2/10 -2j
Tobet

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Kupon 61.
Southend United - Crewe Alexandra under 3,5 @ 1,27 ⛔
Deportivo La Coruña - Las Palmas under 3,5 @ 1,52 ⛔
Hercules - Numancia under 3,5 @ 1,38 ⛔
AKO 2,66
2/10 -2j
Tobet
wszędzie po 4 bramki, jak miło ;)

Saldo ✅ 6,73j

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Wracamy po wakacyjnej przerwie do typowania.
Stawki będą stałe, chyba że napisze inaczej.
W jutrzejszej ofercie znalazłem taki ciekawy typ:
Fenerbahce - Gaziantepspor 1,50 @bet365 ✅ 3-0
Gospodarze niezwykle mocni u siebie, w zeszłym sezonie wygrali 14 razy, 3 razy zremisowali i nie odnieśli żadnej porażki. Gaziantepspor natomiast na wyjazdach dosyć przeciętnie - 4-6-7, a na stadionie Fenerbahce wygrali ostatni raz w 2005 roku. Jedyne &#39;ale&#39; co do tego spotkania to to, iż drużyna ze Stambułu grała w środku tygodnia mecz pucharowy ze Spartakiem Moskwa, a już w środę grają rewanż. Niemniej jednak Fenerbahce to silna i doświadczona ekipa, więc mecz z notowanym znacznie niżej zespołem nie powinien skończyć się inaczej niż zwycięstwem gospodarzy.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
A dorzuce jeszcze taki dubelek
Juventus - Parma 1,30 ✅ 2-0
Greuther Fürth - Bayern München 1,37 ✅ 0-3
AKO 1,78 @Tobet
Juve to wg mnie główny i w sumie jedyny kandydat na mistrza. No bo kto ma im zagrozić? Mocno osłabiony Milan, czy grający nierówno Inter? Jest jeszcze Roma, Napoli, Udine czy Viola, ale według mnie to nie tak klasa. Zeszły sezon pokazał, że to właśnie Juve jest najlepsze, co ważne nie przegrali oni żadnego meczu w lidze. Ponadto wzmocnili się transferami Isli, Caceresa, Asamoaha czy Pogby. Parma osłabiona przedewszystkim odejściem Giovinco...właśnie do ekipy z Turynu. W poprzednim sezonie Juve wygrało 4-1. Nie widzę tu żadnego innego wyniku jak wygrana Bianconerich.
Co do Bayernu to sprawa jest prosta, poprzedni sezon mimo wszystko uznany został za stracony. Bayern to ekipa która nie zadowala się 2gim miejscem, a tak właśnie było w Bundeslidze, LM i Pucharze Niemiec. Monachijczycy to zdecydowany faworyt do wygrania ligi, wzmocniony transferami takich graczy jak Shaqiri, Mandzukic, Dante czy Pizarro. Przyszło im grać na rozpoczęcie ligi z beniaminkiem. Widziałem w poprzednim sezonie mecz Furth z Borussia w pucharze, mimo iż walczyli dzielnie, różnica klas była widoczna. Bayern to ekipa z najwyższej półki, każdy inny wynik niż ich zwycięstwo byłby sensacją. Przewiduje tu kilkubramkowe zwycięstwo gości.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Z dzisiejszej oferty w oko wpadło mi jeszcze jedno spotkanie.
VfB Stuttgart - VfL Wolfsburg over 2,5 1,58 @Tobet ⛔ 0-1
Drużyny typowo over&#39;owe, Stuttgart w poprzednim sezonie zaliczył 22 over&#39;y na 34 spotkania, natomiast ekipa Wolfsburga o 1 over więcej. Oba zespoły grają niezwykle ofensywną piłkę, w poprzednim ich starciu padło 5 bramek. No i co najważniejsze, dla obydwu drużyn ma kto te bramki zdobywać. Wolfsburg pozyskał przed sezonem Dosta z Heerenveen, który został królem strzelców holenderskiej Eredivisie z 32 bramkami w 34 meczach oraz Olicia z Bayernu, którego przedstawiać chyba nie trzeba. Przyszedł młody Pilar, który rozegrywał bardzo dobre spotkania na EURO w barwach reprezentacji Czech, strzelił nawet 2 bramki. Do tego z wypożyczenia wrócił Diego, który zaliczył niezwykle udany sezon w Atletico Madryt, wygrywając z tą drużyną LE. Te wzmocnienia mogą zrekompensować w ataku stratę Mandzukicia. Stuttgart znacząco się nie wzmocnił, sprzedając napastnika Schiebera na rzecz zespołu z Dortmundu. Jednak ta drużyna posiada zawodników którzy bramki strzelać potrafią - Ibisevic (8 bramek w 17 meczach w poprzednim sezonie), Harnik (17/34), Okazaki (34/7) czy choćby Cacau (33/8). Obie ekipy zdecydowanie stawiają na ofensywę, myślę że możemy spodziewać się wielu bramek. Polecałbym także granie BTS po kursie 1,57 @Tobet.
Edit: Na początek 2/3. Szkoda trochę ostatniego typu, bo wydawał się pewny.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
A to na niedziele:
4# FC Groningen - PSV Eindhoven 1,52 @Tobet ✅ 1-3
PSV przegrało inauguracyjny mecz z RKC, ale to był tylko wypadek przy pracy. potem pogrom Rody 5-0, i wygrana w takim samym stosunku w eliminacjach LE. Skład jak i gra drużyny z Eindhoven wygląda naprawdę solidnie. Toivonen, Matavz, Strootman, Mertens, Lens, Wijnaldum czy van Boomel - ci piłkaże naprawdę robią różnicę. W sparingach pokazali naprawdę dobry futbol ogrywając ekipe z Bilbao czy też Benfice. Oglądałem te spotkania i podobała mi się gra PSV. Przed sezonem pokonali także Ajax 4-2 w Superpucharze. Co do Groningen to już tak różowo nie wygląda. Porażka w 1 meczu sezonu z Twnete 1-4, a potem zaledwie remis u siebie z beniaminkiem z Tilburga. Moim zdaniem to PSV jest głównym faworytem do wygrania Eredivisie w tym sezonie, a wygrana z taką ekipą jak Groningen nie powinna być kłopotem.
5# GKS Bełchatów - Legia Warszawa 2,00 @bet365 ✅ 0-2
Troszkę ryzykownie, bo mecz nie będzie rozgrywany przy Łazienkowskiej, no ale jeżeli Legia chce walczyć o majstra, a nikt mi nie powie że nie chce, to mecze jak ten - z głównym kandydatem do spadku - powinna wygrywać. GKS zaprezentował się dosyć średnio w meczu z Wisłą. Biała Gwiazda wygrała po golu w doliczonym czasie gry, ale cały mecz przeważała. Uważam że Legia to personalnie lepsza ekipa niż Wisła, więc przed bełchatowianami jeszcze trudniejsze zadanie. Można mówić, że Legia będzie zmęczona meczem w tygodniu w pucharach, ale ja uważam wręcz odwrotnie. Liga dopiero rozpoczęła swe zmagania, a Legia już od dobrych kilku tygodni gra w pucharach - przez to są w rytmie meczowym. Styl gry Legi może naprawdę się podobać, współpraca na lini Saganowski - Ljuboja wygląda wyśmienicie. Mają szeroki i wyrównany skład, Urban ma duże pole manewru, bo czy w środku wystawi Furmana, Łukasika, Vrdoljaka czy Gola, to oni napewno nie zawiodą. Tak można powiedzieć praktycznie o każdej pozycji.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
I jeszcze takie coś na koniec.
6# Wolfsberger AC - Rapid Wien 1,60 ⛔ 1-0
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Miedź Legnica 1,90 ⛔ 1-2
Vitoria Setubal - Benfica 1,32 ✅ 0-5
AKO 4,02 @Tobet
Tutaj krótko, nie znam się zabardzo na lidzie austryjackiej i I lidze polskiej, ale tak na pierwszy rzut oka to: Rapid gra z beniaminkiem, do tej pory wygrali 4 mecze w lidze (nie tracąc bramki), a przegrali raz, dotkliwie derby z Austrią. Gospodarze zupełnie odwrotnie - tylko 1 wygrana i 4 porażki. Co do Termalici, to oni także mierzą się z beniaminkiem. Miedź nie zachwyca, 2 porażki i zaledwie 1 wygrana ze słabą Bogdanką. Termalica ostatnio w gazie, 2 razy wygrana na wyjeździe w stosunku 3-0 z Polonią Bytom i GKS Tychy. Myślę, że Benfici nie musze opisywać.
Edit: No chyba mnie trochę poniosło...

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
7# Hannover 96 - FC Schalke 04 1X 1,72 @Tobet ✅ 2-2
Szybciutko bo zaraz mecz się zaczyna. Hannover w zeszłym sezonie grał fantastycznie u siebie, nie przegrali ani jednego meczu jako jedyni w Bundeslidze. Przegrali tylko raz w LE z Atletico, po fantastycznym golu Falcao. Uważam że warto pograć po takim kursie na Hannover z podpórką, mimo iż grali w tygodniu ze Śląskiem.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
8# Palermo - Napoli over 2,5 1,87 @Tobet ✅ 0-3
Spotkanie drużyn lubiących grać ofensywną piłkę, w meczach przedseznowoych padało dużo bramek z udziałem tych drużyn. W poprzednim sezonie było 2-0 i 3-1 dla Napoli, a 3-1 właśnie na stadionie dzisiejszych gospodarzy. Dla obu ekip ma przedewszystkim kto te bramki strzelać - Cavani i Pandev z jednej strony i Hernandez i Budan z drugiej.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
9# Atletico Madrid - Athletic Bilbao over 2,5 1,73 @Bet365 ✅ 3-0 (60&#39;)
Kolejne spotkanie drużyn które przedkładają atak nad obrone. Ich ostatnie 3 potyczki kończyły się overami. W obu ekipach imponująco wygląda formacja ofensywna. Mimo iż w Bilbao prawdopodobnie nie zagra Fernando Llorente, to jest sprowadzony z Valenci Aduriz a ponadto tacy piłkarze jak Muniain, Iturraspe, De Marcos czy Susaeta. W Atletico nie wygląda to gorzej - Adrian, Arda Turan czy oczywiście Falcao. Bilbao zaliczyło mały falstart przegrywając 3-5 z Betisem, i o ile można fochwalić linię ofensywną, a przedewszystkim napastnika San Jose, to skrytykować należy obronę. Zagrała w tym meczu poprostu fatalnie, nie codziennie traci się 5 bramek na własnym boisku. Tak jak napisałem, obu drużynom zależy na ofensywnej, atrakcyjnej grze, myślę że padną conajmniej 3 bramki.
10# Pogoń Szczecin - Lechia Gdańsk over 1,5 1,40 #bet365 ✅ 0-2
Nasza liga w pierwszych dwóch kolejkach obfituje w bramki, szczególnie tyczy się to pierwszej, w której w każdym meczu padły conajmniej 3 bramki. Warto także odnotować, że we wszystkich meczach tego sezonu padły 2 bramki lub więcej. Pogoń w pierwszym meczu pokonało Zagłębie aż 4-0, Lechia zaś przegrała na własnych śmieciach z Polonią Warszawa 1-2. Kurs jak na over 1,5 przyzwoity, Pogoń pokazała że jest mocna u siebie, myślę że Portowcy mogą sami pokryć ten over.
Edit: Hah, jak widziałem jak Grzelaczak składał się do strzału to sobie pomyślałem &quot;no tak, to po pieniążkach&quot;, ale szczęśliwie do piłki dopadł Surma ;) Liczyłem na portowców, a tu Lechia mnie zaskoczyła.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Dzisiaj wpadło mi w oko jeszcze jedno spotkanie
11#
Sporting Lisboa - Rio Ave +1,5 1,575 @bet365 ✅ 0-1
12#
Sporting Lisboa - Rio Ave under 2,5 1,68 @Tobet ✅ 0-1
Mimo iż Sporting nieco się wzmocnił transferami Boulahrouza, Pranjica, Fernandesa, Labyada czy Rojo to ja tu jednak nie widzę zwycięstwa więcej niż 1 bramką drużyny ze stolicy Portugali. Nowe nabytki potrzebują chwili by wkomponować się w drużynę, a w Portugalii łatwo bramek się nie strzela. W poprzednim sezonie kilkakrotnie stawiałem na zwycięstwo Sportingu u siebie ze średniakami ligi po podobnym kursie, i zwykle było to tak że remisowali albo wygrywali tylko 1 bramką. Chodzi też o to, że w meczach ligi portugalskiej zwykle pada mało bramek, poza meczami Porto, Benfici i Bragi oczywiście. Stąd też mój drugi typ. W 1 kolejce Sporting bezbramkowo zremisował na wyjeździe z Guimaraes, natomiast Rio Ave przegrało na własnym obiekcie z Maritimo 0-1. Warto także powiedzieć, że mimo iż Sporting zajął w poprzednim sezonie 4 miejsce, to aż w 19 meczach tej drużyny (na 30) padły under&#39;y. Nie chce mi się wierzyć, że po pierwszym bezbramkowym meczu, Sporting nagle zacznie być mega skuteczny i ustrzeli kilka bramek gościom.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Na dziś na eliminacje LM dosyć dużo typów, ale tak mi sie poprostu widzi.
13#
Anderlecht - AEL Limassol To progress to Group stage? Anderlecht 1,55 @Tobet ✅
Pierwszy mecz to wygrana drużyny z Cypru 2-1. Ale liczy się bramka strzelona na wyjeździe. Anderlecht musi strzelić bramkę, a wtedy Limassol musi zacząć grać otwartą piłkę. Anderlecht to typowa ekipa własnego boiska, poprzedni sezon ligowy to 13 zwycięstw i 2 remisy. Gospodarze gdy 2 sezony temu musieli uznać wyższość Genku w lidze wzieli się do roboty i poprzedni sezon zakończyli na pierwszym miejscu. Kadra zbytnio się nie zmieniła, nikt znaczący nie odszedł ani nie przyszedł. Anderlecht z przodu może postraszyć takimi graczami jak Juhasz, Jovanovic, De Sutter czy Mbokani. To co już wcześniej pisałem, w zeszłym sezonie nie zagrali w LM, więc napewno są zdeterminowani aby zagrać w tym roku. Nie można oczywiście lekceważyć ekipy z Cypru, patrząć choćby na poprzedni sezon w wykonaniu APOELu, ale warto zauważyć iż liga cypryjska nie rozpoczeła jeszcze swoich zmagań. Piłkarze AEL grali narazie tylko w eliminajach do LM i mecz o Superpuchar Cypru, ale ten mecz zupełnie odpuścili wystawiając rezerwowy skład. Co jeszcze na plus ekipy Marcina Wasilewskiego to to, że są znacznie bardziej doświadczeni w europejskich pucharach.
14#
Udinese - Braga To progress to Group stage? Braga 2,50 @Bet365 ✅
Zacznijmy od Udine. Znacznie osłabione przed sezonem utratą podstawowego bramkarze i mocnego punktu drużyny Samira Handanovicia. Ponadto odeszli kluczowy zawodnik środka pola - Kwadwo Asamoah, oraz German Denis. To naprawdę spore osłabienia. Nie widzi mi się, że sam Di Natale pociągnie Udine. Może i gospodarze są mocni u siebie (13-4-2), ale Braga także ma się czym pochwalić. Przez ostatnie dwa sezony zachodzili bardzo daleko w LE, teraz marzy im sie LM. Mają mocny, wyrównany i w miare od kilku sezonów stały skład. W obecnych rozgrwkach ligi portugalskiej wygrali 3-1 z Beira Mar oraz zremisowali na wyjeździe z Benficą, co nie jest żadną ujmą zważywszy na klasę rywala. Moim zdaniem szanse awansu procentowo rozkładają się mniej więcej 45-55, a więc po kursie 2,50 warto zagrać na Brage.
15#
Udinese - Braga X2 1,73 @Tobet ✅ 1-1
W sumie można przytoczyć to co napisałem wyżej, sądzę że Braga ma argumenty aby przeciwstawić sie Udinese, a kurs na portugalczyków z remisem jest zadowalający. Warto wspomnieć o sobotniej porażce gospodarzy z Fiorentiną, wygrywali 1-0 a po golu w samej końcówce wrócili do domu z zerowym dorobkiem punktowym.
16#
Panathinaikos - Malaga Malaga under 1,5 1,50 @Tobet ✅ 0-0
Szejkom zabawka w postaci klubu piłkarskiego powoli zaczyna się nudzić. Chodzą słuchy że zalegają z wypłatami. Malaga miała być potęgą, a ja nie sądze aby tak się stało. Ok, poprzedni sezon to wysokie 4 miejsce w silnej Premiera Division, ale trzeba napisać że z klubu do Arsenalu odszedł kluczowy piłkarz dla Malagi - Santi Cazorla. Do tego w klubie nie ma już Jorisa Mathijsena oraz Jose Salomona Rondona. To naprawdę duże ubytki, warto dodać że nikt znaczący w ich miejsce nie przyszedł. Atak Malagi nie wygląda imponująco - Sebastian Fernandez oraz 19-letni Juanmi. Teren w Grecji to teren gorący, nikt tam nie przyjeźdza strzelając kilka bramek, no może poza czołowymi ekipami naszego kontynentu. Panata jest mocna u siebie - poprzedni sezon ligowy to 22-3-5. Panathinaikos to także bardziej doświadczona drużyna w pucharach, grająca co roku w LM lub LE. Co do typu - nie widzi mi się aby Hiszpanie strzelili więcej niż jedną bramkę w stolicy Grecji. Warto zagrać ten typ.
17#
Ironi Kiryat Shmona - FC BATE Borisov BATE under 1,5 1,55 @Tobet ✅ 1-1
Jestem już cholernie zmęczony tym pisaniem, sprawa się ma podobnie co w meczu Panaty z Malagą. BATE, podobnie jak Malaga, wygrało u siebie 2-0. Nie będą napewno nastawieni ofensywnie. A Shomna to ekipa niezwykle mocna na własnym boisku. W poprzednich rozgrywkach Ligi Izraelskiej straciła zaledwie 6 bramek w 15 meczach u siebie, to robi wrażenie. Zwykle ekipom ze wschodniej części Europy nie gra się łatwo w krajach takich jak Izrael. Myślę, że BATE stać maksymalnie na 1 bramkę w tym spotkaniu.
To by było na tyle, mam nadzieję że ktoś skorzysta. Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +4
chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
18#
Queens Park Rangers - Walsall 1,31 ✅ 3-0
Swansea - Barnsley 1,35 ✅ 3-1
AKO 1,77 @Tobet
Dużo opisywał nie będę, QPR pomimo lekkiego falstartu na początku ligi jest ekipą silną, wzmocnioną przed sezonem transferami takich graczy jak Fabio, Park Ji Sung, Bosingwa, Hoilett czy Andy Johnson. Walsall to typowy średniak League One. Nie zachwyca w tym sezonie, 3 mecze to 4 punkty.
Swansea zaskakuje w tym sezonie, oczywiście pozytywnie. Ograli QPR 5-0 oraz WHU 3-0. Odszedł przedewszystkim Joe Allen, ale za to przyszli Sung-Yong Ki z Celticu a także Michu czy de Guzman, którzy zaprezentowali dobrą formę w pierwszych dwóch spotakniach BPL. Michu ustrzelił 3 bramki, a Jonathan zaliczył przy jednej z nich asystę. Natomiast ekipa Tomasza Cywki nie wygląda w tym sezonie imponująco, wygrali w 1 kolejce z Middlesbrough, by potem przegrać 1-3 z Wolverhampton i 1-5 z Brighton.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
19#
Everton - Leyton Orient 1,17 @Bet365 ✅
Bardzo niski kurs, bo późno złapany, ale myślę, że warto tym typem podbić ako w jakimś kuponiku. Drużyna z Liverpoolu fantastycznie rozpoczęła ten sezon, wygrana z wicemistrzem z Manchesteru u siebie 1-0 oraz ogranie zawsze groźnej u siebie Aston Villi 3-1. Można pochwalic każdą formację Evertonu. Fantastycznie wygląda współpraca Jelavica, Fellainiego i Pienaara. W podstawowym składzie prawdopodobnie wyjdzie nowy nabytek Kevin Mirallas pozyskany z Olympiakosu Pireus, strzelił on już swoją pierwszą bramkę w BPL przeciwko Aston Villi...ale niestety niezostała ona uznana przez sędziego. Zapewne David Moyes da odpocząć kilku zawodnikom w tym spotkaniu. Jednakże Everton posiada dosyć szeroki skład, ale też przeciwnik nie poraża umiejętnościami. Goście zajmują zaledwie przedostatnią lokatę w League One z dwoma porażkami w dwóch dotychczasowych meczach. W poprzednich rozgrywkach zajęli 20 miejsce, czyli jedna pozycja dzieliła ich od strefy spadkowej. Everton jest tu zdecydowanym faworytem, a do tego gra u siebie - na Goodison Park.

Do góry Bottom