>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przemyślane typy

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
66#
Hannover 96 - Werder Bremen 2,37 @Tobet ✅
klik
67#
Saint Etienne - Sochaux 1,53 @Expekt ⛔
Myślę że warto pograć tutaj na gospodarzy, nie będę się tutaj dużo rozpisywał, zrobili to inni w dziale, Saint Etienne napewno jest w gazie (4-0 z Brest, 3-0 z Bastią). Natomiast Sochaux gra fatalnie, po 4 kolejkach są ostatni w lidze nie zdobywając punktu.
68#
Molde - FK Haugesund 1,55 @bwin ✅
Tutaj tylko na podstawie statystyk oraz występu Molde w el. do LE. U siebie gospodarze 9 zwycięstw i 1 porażka, a goście na wyjazdach nie zachwycają.
Może coś jeszcze dorzucę na jutro.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
70#
Besiktas - Elazigspor Besiktas over 1,5 1,72 @bet365 ✅ 3-0
Króciutko - Besiktas zaaplikował 3 bramki Karabuksporowi oraz Galatasaray, więc myślę iż powinien strzelić dwie przeciwko beniaminkowi, który w ostatnich 2 meczach tracił przynajmniej 2 bramki, nie strzelając żadnej.
71#
GKS Bełchatów - Lech Poznań GKS nie strzeli 2,55 @Expekt ✅ 0-1
Zastanawiałem się nad tym meczem, czy postawić na Lecha, może na under, ale jednak zdecydowałem się że gospodarze nie strzelą. Dlaczego? A no dlatego, że w dotychczasowych 3 meczach w tym sezonie strzelili tylko 1 bramkę. A Lech z tyłu wygląda dośc solidnie jak na realia naszej ekstraklasy - Ceesay, Arboleda, Wołąkiewicz, Henriquez czy będący w zapasie młody Kamiński. Stracili oni zaledwie 1 bramke w 3 pierwszych meczach sezonu ligowego. GKS uważany jest przez fachowców jako główny kandydat do spadku. Jak Lech zagra na poziomie powinien zakończyć ten mecz bez straty bramki, a kurs kusi.
72#
FC Vaslui - GM Severin FC Vaslui over 1,5 1,50 @bet365 ✅ 2-1
Sprawa ma się podobnie jak w meczu Besiktasu, klasa gospodarzy zdecydowanie wyższa, ponadto są bramkostrzelni, a przeciwnikiem jest beniaminek, który zgromadził zaledwie 3 punkty w 7 meczach tego sezonu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Nareszczie upragniona LM ;)
73#
Malaga - FC Zenit St. Petersburg Malaga under 1,5 1,50 @bet365 ⛔ 3-0
74#
Paris Saint-Germain - Dynamo Kiev Dynamo +2 1,40 ⛔ 4-1
Malaga - FC Zenit St. Petersburg X2 1,52 ⛔ 3-0
AKO 2,14 @Bet365
75#
Olympiakos - FC Schalke 04 over 2,5 2,23 @Betsafe ✅ 1-2
76#
Dinamo Zagreb - FC Porto 1,90 @Expekt ✅ 0-2
77#
Montpellier - Arsenal 2,20 @Expekt ✅ 1-2
78#
Montpellier - Arsenal Montpellier nie strzeli 2,85 @Expekt ⛔ 1-2
Jak znajde w dzień trochę czasu to opiszę powyższe wybory, trochę ich dużo, ale tak poprostu widzę te spotkania.

EDIT: Mimo iż dużo czerwieni, dzień i tak na plus...Malaga mnie kompletnie zaskoczyła.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
79#
Manchester United - Galatasaray MU over 1,5 1,34 ⛔ Nani karnego zjebał, i 33 setki Chicha w końcówce...
Shakhtar Donetsk - FC Nordsjælland Shakhtar over 1,5 1,43 ✅
AKO 1,92 @Betsafe
80#
Celtic - Benfica X2 ✅
Bayern München - Valencia Bayern over 1,5 1,57 ✅
AKO 1,96 @Betsafe

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Małe podsumowanko tego miesiąca.

Ilośc zagranych kuponów: 45
Ilość wygranych kuponów: 27
Ilość przegranych kuponów: 18
Skuteczność: 60%

Gdyby uznać, że każdy kupon został zagrany za 1j (raz grałem podwójną stawką) to:

Zainwestowane: 46j
Wygrane: 53,3j
Bilans: +3,3j ✅
Yield: +15,87% ✅
A teraz coś na LE. Naprawdę było trudno coś wybrać. Pierwsze co wyłapałem to takie 2 typy. Możliwe, że jeszcze nad czymś pomyślę, ale jak narazie to:
81#
Hapoel Tel Aviv - Atletico Madrid Hapoel +1 2,07 @Betsafe ⛔ 0-3
82#
FC Viktoria Plzen - Académica de Coimbra 1,80 @Tobet ✅ 3-1
Jak jeszcze coś wymyślę to dopisze, aczkolwiek ciężko jest stawiać na LE, wiele drużyn porpostu odpuszcza, i trzeba popatrzyć na ich składy / motywację / mecze w weekend aby znaleźć perełki.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Myślę, że warto pograć jeszcze kilka spotkań. Oto one:
83#
Bayer Leverkusen - FC Metalist Kharkiv BTS 1,87 @Betsafe ⛔ 0-0

84#
Sporting Lisboa - FC Basel under 2,5 1,80 @Betsafe ✅ 0-0

85#
FC Twente - Hannover 96 BTS 1,72 @Tobet ✅ 2-2
86#
Lyon - Sparta Prague 1,50 @Bet365 ✅ 2-1
87#
Bordeaux - Club Brugge under 2,5 1,73 @Bet365 ⛔ 4-0
88#
FC København - Molde X2 2,20 @Tobet ⛔ 2-1
89#
Dnipro Dnipropetrovsk - PSV Eindhoven BTS 1,73 @Betsafe ⛔ 2-0
90#
Udinese - Anzhi Makhachkala BTS 1,90 @Tobet ✅ 1-1
Króciutkie analizy do większości ;)

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
92#
Blackburn - Middlesbrough 1,80 @Betsafe ⛔
93#
Standard de Liège - AA Gent over 2,5 1,60 @Expekt ✅
94#
Montpellier - Saint Etienne X2 1,69 @Betsafe ✅

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
95#
Hamburger SV - Borussia Dortmund 1,56 @Betsafe ⛔ 3-2
Tu sprawa oczywista, napisałem kilka słów na temat tego typu w odpowiednim dziale.
96#
Peterborough United - Wolverhampton 2,05 @Betsafe ✅ 0-2
Wolves jak dla mnie murowanym faworytem, ekipa Sławka Peszki ostatnio 2 razy wygrała, ale tu nie tylko chodzi o to że Wlverhampton jest mocne jak na Championship (moim zdaniem jeden z głównych/głowny kandydat do awansu), ale również o to że gospodarze są po prostu słabi - na 6 meczy nie zdobyli ani jednego punktu. Warto pograć.
97#
Sbv Vitesse - Heracles Almelo 1,64 ⛔ 1-1
Bastia - Paris St. Germain 1,63 ✅ 0-4
FK Volga Nischni Novgorod - CSKA Moscow 1,52 ✅ 2-3
AKO 4,02 @Betsafe
A tu taki mały składak, szukałem kilku meczy o właśnie takich stawkach z murowanymi faworytami. Na PSG nigdy nie stawiałem, bo wg mnie było przereklamowane, ale teraz przełamali się - wygrana w lidze i wysoka wygrana w LM, myślę że teraz ciężko będzie ich zatrzymać. Wkońcu zagrał Thiago Silva, a taki gracz jak Ibra to w Ligue 1 może sam wygrać mecz, to jest według mnie piłkarz formatu Messiego czy CR7 (nie przesadzam), prócz nich no i może Rooneya żaden napastnik nie może się mu równać. Jest poprostu za dobry na tą ligę, liczę na dużo bramek Szweda w tym sezonie, jak będzie chciał może bardzo mocno się przyczynić do wygrania ligi przez PSG. Plus Vitesse - rewelacja tego sezonu, Heraclesa u siebie powinni ograć bezproblemowo.
Co do CSKA, mecz już się odbył a gracze z Moskwy wygrali 3-2, kupon miałem podać wczoraj jednak internet szwankował, kupon rozlicze bez tego meczu czyli z AKO 2,67.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Ostatnio bardzo przeciętnie, należy to poprawić.
98#
Atlético Madrid - Real Valladolid Atletico over 1,5 1,40 ✅ 2-1
1899 Hoffenheim - Hannover 96 X2 1,50 ⛔ 3-1
AKO 2,10 @Expekt
Na temat Hannoveru kilka słów napisałem w odpowiednim dziale. Co do Atletico to napewno są w formie, co mecz strzelają rywalom po kilka bramek. Tej linii nie przekroczyli tylko raz w pierwszym meczu sezonu z Levante (1-1). Następnie strzelili Bilbao 4 bramki, Chelsea 4, Vallecano 4 i w ostatnim meczu Ligi Europy 3 bramki wpadkowali Hapoelowi w Izraelu, warto dodać że zagrali w nieco rezerwowym składzie, przedewszystkim bez Falcao, Ardy Turana, Gabiego czy Tiago. Może i goście za dużo bramke nie tracą, ale czeka ich napewno najcieższy mecz jak do tej pory, w pierwszych meczach sezonu tylko raz stracili więcej niż 1 bramkę a było to w wyjazdowym spotkaniu z przeciętnym w tym sezonie - Athleticiem Bilbao. Atletico jeżeli pokaże taki futbol jak w poprzednich meczach tego sezonu to jestem bardzo spokojny o ten typ.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
99#
Sunderland 1,47 ✅
Everton 1,22 ⛔
Southampton 1,28 ✅
AKO 2,30 @Tobet
Gram na awans tych drużyn, kurs troszke pospadały ale mało obawiam się o niepowodzenie w/w ekip. Podoba mi się styl w jakim swoje drużyny prowadzą David Moyes i Martin O&#39;Neill, tu nie będzie mowy o odpusazczaniu swoich meczów, oni będą chcieli przez Carling Cup dostać się do pucharów. A co do Southamptonu to bardzo podoba mi się ich styl i zaangażowanie w grę na początku tego sezonu. Beniaminek napsuł krwi obu ekipom z Manchesteru, przegrał także wysoko z Arsenalem, ale gdy już przyszedł nieco słabszy przeciwnik, średniak BPL - AstonVilla to Święci ich rozgromili 4-1. Jak dla mnie warto pograć po ako 2,30.
100#
Juventus +1 1,25 ✅
Furth - Fortuna under 3,5 1,23 ✅
Bayern 1,17 ✅
AKO 1,80 @Tobet
Tu sprawa jest oczywista. Juve niepokonane od...bardzo dawna. Poprzedni sezon bez porażki, w tym także niepokonani. Nie przegrają tego, Viola conajwyżej może wywalczyć remis. Bayern to także oczywista oczywistośc, w Monachium przemeblowany przed sezonem Wolfsburg nie jest poprostu w stanie im zrobić krzywdy. Co do under&#39;a to obie ekipy pokryły go we wszystkich rozegranych meczach tego seonu. W poprzednich rozgrywkach 2. Bundesligi gdy te zespoły grały ze sobą także nie zaliczyły over&#39;a. Fortuna ostatnie 3 mecze zremisowała bezbramkowo, czas na odmiane? Nie.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
101#
Hannover z X 1,23 ✅ 4-1
Legia z X 1,33 ✅ 1-2
Atletico Madryt strzeli 1,18 ✅ 2-4
AKO 1,93@Tobet
Dość oczywsite typy po małym kursie, mała szansa że któryś zawiedzie, aczkolwiek w piłce możliwe jest wszystko. Hannover u siebie nie przegrywa, Legia ma najszerszą i najmocniejszą kadrę w naszej lidze, więc przegrać nie powinna. Ponadto wygrywała Puchar Polski 2 razy z rzędu. A Atletico strzela bramki w każdym meczu, myślę że dzisiaj także nie zawiedzie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Na poranek/popołudnie taki tripelek w tenisa. Stawiam na faworytów.
102#
Janko Tipsarevic 1,42 ✅
Samantha Stosur 1,35 ⛔
David Ferrer 1,05 ✅
AKO 2,01 @Tobet

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
103#
FC Schalke 04 over 1,5 1,95 ✅ 0-2
Real Madrid Castilla - Deportivo Ponferradina over 2,5 1,65 ✅ 1-2
AKO 3,22 @Tobet
104#
Polonia - Widzew over 1,5 1,50 @Expekt ✅ 3-1

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Na jutro zagrałem triple. Mocno przemyślane.
105#
Ajax Amsterdam - FC Twente over 2,5 1,60 ⛔ 1-0
Juventus - AS Roma 1,67 ✅ 4-1
Paris St. Germain - Sochaux 1,18 ✅ 2-0
Dwa słowa - Ajax jak i Twente to zespoły over&#39;owe, mocne ofensywy, chęć gry do przodu, nie murowanie własnej bramki a dążenie do strzelenia jak najwięcej ilości goli. W ostatnich 5 meczach tych ekip tylko raz nie padł over (1-1). Co ciekawe zawsze padały BTS&#39;y (polecam również ten typ). Ostatnio obie ekipy nie rozpieszczają swoich fanów golami, w 3/5 ostatnich meczach Ajaxu i Twente (liga jak i puchar) padały under&#39;y, tu nastąpi przełamanie, i myślę że zobaczymy dużą ilość bramek. Co do 2-giego typu, to Juve nie musi tego wygrać, Roma i tak to przegra, postawa tej ekipy w lidze jest żenująca, ostatnio wygrywając 1-0 i grając w przewadze jednego zawodnika z beniaminkiem (aczkolwiek mocnym), ostatecznie zremisowali. Juve będzie dla nich bezlitosne. To bardzo dobrze poukładana drużyna, a ich passa meczy bez porażki jest naprawdę imponująca. Przyszła mi do głowy taka myśl, że będą się oszczędzali na LM, ale patrząc na to jak bardzo szeroki posiadają skład nie mam żadnych obaw. PSG natomiast dołożyłem jedynie na podbicie AKO, ta ekipa wkońcu &quot;zaskoczyła&quot;. Moim zdaniem zobaczymy teraz serie wygranych zespołu ze stolicy Francji. Ibra sam powinien zmieść to Sochaux, on jest naprawdę wyjątkowym graczem.
106#
Wolverhampton - Sheffield Wednesday Wolves DNB 1,38 ✅ 1-0
Charlton Athletic - Blackburn X2 1,38 ✅ 1-1
Reading - Newcastle United DNB 1,70 ZWROT 2-2
AKO 3,24 (po zwrocie 1,90) @Tobet
Typowo angielski kupon, któraś z ekip musiałą by przegrać żeby mi go zawalić. Zacznijmy od BPL - większość podstawowych graczy NU w tygodniu odpoczywała, z MU zagrali zmiennicy. Natomiast Reading zagrał podstawowym składem przeciwko QPR. Większe zmęczenie powinno być lekko widoczne. To że Newcastle jest lepsze to nie ulega wątpliwości. Wystarczy że trójka - Ba - Cisse - Ben Arfa zagra na swoim bardzo wysokim poziomie, i beniaminek nie będzie miał czego szukać. Wolves bardzo mocno chce wrócić do Premier League, goście natomiast zaliczyli 4 przegrane z rzędu, niby mecz na przełamanie, ale Wolves nie da się ograć u siebie. Blackburn natomiast 2 razy z rzędu nie przegra, po spadku z BPL chcą także szybko tam wrócić.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
107#
Eintracht Frankfurt - SC Freiburg 1,72 @Tobet ✅
Króciutko - gra gospodarzy robi na mnie spore wrażenie, ciekawa ekipa z kilkoma naprawdę dobrym piłkarzami. Dużo szybkich podań, składne akcje, waleczność - to cechuje grę beniaminka. Jeżeli zagrają tak dobrze jak w poprzednich meczach to po Freiburgu nie będzie co zbierać.
108#
VVV-Venlo - PSV Eindhoven ✅
Monako - Ajaccio GFCO ⛔
Valenciennes - Marseille X2 ⛔
Espanyol - Atletico Madrid X2 ✅
AKO 2,84 @Tobet
Składak. PSV potrzebuje przełamanie po 2 porażkach z rzędu, idealny moment, bo i rywal mało wymagający. Monako mocne, u siebie jeszcze mocniejsze. Tylko Dijon potrafiło odebrać punkty graczom z księstwa na ich terenie. Ajaccio jest jednak dużo słabsze. Valciennes grało w tygodniu mecz pucharowy wraz z dogrywką, tego meczu nie wygrają. Marsylia komplet zwycięstw, liczę na wynik w granicach 0-1, może być 1-1. Atletico wyraźnie w gazie, niszczą wszystkich, Espanyol pod formą, dla nich mógłby to być typowy mecz na przełamanie, ale tak nie będzie bo Atletico nie jest w chwili obecnej w ich zasięgu.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
109#
Aston Villa under 1,5 1,57 ✅
Inter Mediolan under 1,5 1,65 ⛔
Valenciennes under 1,5 1,30 ⛔
AKO 3,37 @Tobet
Poprostu myślę że gospodarze w tych meczach 2 bramek nie strzelą...
110#
Club Brugge +1 1,55 ✅
KV Kortrijk - Standard Liege over 1,5 1,25 ✅
AKO 1,94 @Tobet
To już ostatni kupon na jutro.

Do góry Bottom