>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Przejrzysty i Czytelny Temat

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
Kupony: 4
Trafne:2 ✅
Nietrafne:2 ⛔
BILANS DNIA: 3687 ✅✅✅

Komentarz: Szkoda tego Evertonu bo kupon by wszedł a mieli swoje nawet w I połowie... :zoltakartka:

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
Komentarz: Nie ma dzisiaj co grać pozostały resztki ale mimo tego spróbujemy coś &quot;wycisnąć&quot; dzisiejszy kupon opiera się w dużej mierze na wiedzy innych ludzi ja tylko to przetasowałem i wyszukałem coś &quot;możliwego&quot;.

# Tours-Dijon Gosp over 1.5 3.25
Syrianska-Jonkopings (Szwecja) Gość over 1.5 2.1
Partizan- Cukaricki Gosp over 1.5 1.66
Kurs: 11.32
Stawka: 688 zł ⛔⛔⛔
Ew: 7826 zł

Bilans: 688 zł ⛔⛔⛔

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
# Szkocja-Polska Gosp over 1.5 3.25 ✅✅✅
Kurs:3.25
Stawka: 1400 zł
Ew: 4550 zł ✅✅✅

# Szkocja-Polska I poł over 0.5 1.5 ✅✅✅
Irlandia-Niemcy I poł over 1.5 2.62 ⛔⛔⛔
Kurs: 3.93
Stawka: 1500 zł⛔⛔⛔
Ew: 5906 zł

# Węgry- Wyspy Owcze Win Gosp under 2.5 2.75 ⛔⛔⛔
Kurs:2.75
Stawka: 1000 zł ⛔⛔⛔
Ew: 2750 zł

# Irlandia Pół- Grecja Gosp over 1.5 3.75 ✅✅✅
Rumunia-Finlandia Win Gosp under 2.5 2.87 ⛔⛔⛔
Szkocja-Polska obydwie strzelą: Tak (BTS) 2.0 ✅✅✅
Kurs:21.52
Stawka: 1000 zł ⛔⛔⛔
Ew: 21562 zł

Bilans dnia: 350 ⛔⛔⛔

Komentarz: Powiem tyle głupia Rumunia i tyle w temacie mecz mogli wygrać spokojnie i wszedłby naprawdę świetny kupon.????

Otrzymane punkty reputacji: +12
spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
nie pół na pół tylko 4 trafione i 3 nietrafione.

# Czarnogóra-Austria gosć over 1.5 2.62 ✅✅✅
Liechtenstein- Szwecja gość over 1.5 1.28 ✅✅✅
Kurs: 3.35
Stawka: 2050 zł
Ew: 6918 zł ✅✅✅

Komentarz: Kupon wysoce ryzykowny Austria gra o &quot;frytki&quot; gdyż ma już pewny awans a Czarnogóra ma jeszcze statystyczne szanse na awans ale ostatni mecz gra z Rosja na wyjeździe więc na wiele na pewno nie liczą ... W każdym bądź razie wiem jak się prezentuje drużyna gości potrzeba im trochę szczęścia i chęci by wygrać ten mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 6

plebejusz

Użytkownik
nie pół na pół tylko 4 trafione i 3 nietrafione.

# Czarnogóra-Austria gosć over 1.5 2.62
Liechtenstein- Szwecja gość over 1.5 1.28
Kurs: 3.35
Stawka: 2050 zł
Ew: 6918 zł

Komentarz: Kupon wysoce ryzykowny Austria gra o &quot;frytki&quot; gdyż ma już pewny awans a Czarnogóra ma jeszcze statystyczne szanse na awans ale ostatni mecz gra z Rosja na wyjeździe więc na wiele na pewno nie liczą ... W każdym bądź razie wiem jak się prezentuje drużyna gości potrzeba im trochę szczęścia i chęci by wygrać ten mecz.
Cześć.
Typ z Austrią być może lepszy niż podejrzewałeś - Austria, jeśli wygra ten mecz oraz kolejny (z Liechtensteinem u siebie), to będzie losowana z drugiego, a nie trzeciego koszyka. Do tego mają wtedy szanse być pierwszy raz w historii w pierwszej dziesiątce rankingu FIFA (obecnie są na 11. miejscu). Także te frytki będą bardzo kuszące ;)

Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +2
spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
Bilans Dnia:
Kupony:2
Trafne:1 ✅
Nietrafne:1 ⛔
Bilans dnia: 2368 ✅✅✅

Komentarz: Nie wierze, nie wierze, kur^a. Drugi dzień i powtórka z rozrywki. Słowenia dostaje czerwona ode mnie, tak jak kiedyś Basel. Szkoda, szkoda.... Było strasznie blisko... Wczoraj Rumunia dzisiaj Słowenia, a u mnie na koncie o 35000 zł mniej przez to... Ale trzeba się cieszyć tym co jest jutro ruszymy trochę mocniej.

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
Zaliczyłem dzisiaj falstart grając w tenisa w którym mam tylko podstawową wiedzę.

# Kluczbork-Olimpia gosp over 1.5 2.62 ⛔⛔⛔
Wigry-Chrobry gość over 1.5 3.25 ✅✅✅
Kurs: 8.51
Stawka: 1500 zł ⛔⛔⛔
Ew: 12796 zł

# GKS Katowice-Stomil gosp over 1.5 2.0 ✅✅✅
Wisła Płock- Chojniczanka gosp over 1.5 1.83 ✅✅✅
Kurs: 3.66
Stawka: 1500 zł
Ew: 5500 zł ✅✅✅

# Izrael-Cypr gosp over 1.5 1.66 ????????????
Czechy-Turcja gość over 1.5 2.62 ✅✅✅
Kurs: 4.34
Stawka: 1500 zł ⛔⛔⛔
Ew: 6562 zł

Uwaga typy są bardzo ryzykowne. Gracie je na własną odpowiedzialność

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
Komentarz: Witam nie wiem czy ktoś obserwuje mój temat ale ostatnio idzie jak po grudzie wychodzę na lekkie plusy. Jak widać brakuję szczęścia dzisiaj Kluczbork zawiódł mimo tego że grali w przewadze i że atakowali... o Izraelu nie wspominam bo to parodia. Zmieniam trochę system gry. Rezygnuje z typów które mają kursy poniżej 1.90 bo ryzyko i wygrane się nie kalkulują. Myślę że spróbuję więcej typów solo a mniej trójek. Jak widać skuteczność pojedynczych typów wysoka mimo kursów. Jak to ja mówię kursy nie grają, ponadto więcej moich typów i przemyśleń mniej kierowania się pomocą ludzi bo nie wychodzę na tym najlepiej.

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 282

gulikpl

Użytkownik
Ja obserwuje i poraza mnie skutecznksc, ewidentny nie fart dzisiaj i wielki szacunek. Bardzo ciekawy styl gry. Bardzo fajne stawki =), sam zastanawiam sie cxy swoich nie zwiekszyc ale zwykle konczy sie to szybkim bankrutem. Osobiscie na typy czekam z niecierpliwoscia i zycze powodzenia w dalszej grze

A 0

absolutnypaz

Użytkownik
Przejrzałem sobie Twoje typy i faktycznie grając przynajmniej te na nogę singlami płaską stawką to masz yield na poziomie 50%, a to jest wynik kosmiczny. Co prawda na razie przy ok. 70 typach z sensownymi kursami (nie licząc jakiś śmieciowych które grałeś na jednej taśmie), ale tak trzymać!

S 30

sebeq1

Użytkownik
Witam. Ja obserwuje na bieżąco i pozwalam sobie korzystać i powiem tak, jak dla mnie z tak wysoką skutecznością zwłaszcza typów z tak wysokimi kursami to jesteś liderem tego forum. Myślę że jak nie wszyscy ßledzàcy to na pewno wièkszość się ze mną zgodzi. Pozdrawiam.

Do góry Bottom