>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przejrzysty i Czytelny Temat

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
Szwecja- Austria I połowa over 1.5 3.40
Kurs:3.40
Stawka: 500 zł
Ew: 1700 zł

Witam zastanawiałem się tutaj nad typem przez jakiś czas, myślałem nad overem 1.5 dla Szwecji ale zrezygnowałem, Austria ma ustawienie defensywne dobrze i umiejetnie się broni a przy okazji jest niebezpieczna w ataku w meczu z mołdawią wygrali tylko 1:0 ale już w pierwszej połowie mogło być spokojnie dwa do przodu dla Austriaków, ale mimo wszystko Szwecja musi tutaj wygrać bo za plecami ma Rosje, czy jest w stanie? Trudno powiedzieć, nie wiadomo również jak zachowają się goście którzy mają już pewny awans, w każdym bądź razie w wyrównanym meczu z Czarnogórą juz po I połowie było 3:0 dla Szwedów, licze że i w tym meczu ruszą mocno do przodu.

Bilans: 1200 zł ✅✅✅

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
Anglia-Szwajcaria Gosp over 2.5 4.33
kurs:4.33
Stawka: 200 zł
Ew:866
Bilans:200 ⛔⛔⛔

Bilans dnia: 1000 zł ✅✅✅

Mały komentarz: Wiem że ktoś powie że zachłanny jestem ale dzisiaj mogłem zarobic około 2000 zł więcej, chciałem live postawić że Austria strzeli jeszcze jedna kurs bodajże koło 2.6 był, co do samego meczu niech Szwedzi się cieszą że skończyło się tylko tak mało bo mogli stracić spokojnie 6-7 bramek, kolejny typ o którym zapomniałem a który znalazłem na TYPACH DNIA był że san marino strzeli bramke po kursie 5.0 niestety zbiegiem czasu o tym zapomniałem i nie postawiłem... Ale jest mimo wszystko ładny ✅ i trzeba się cieszyć tym co jest.

Otrzymane punkty reputacji: +3
spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
# Lechia-Korona Gosp over 1.5 1.8
Legia-Zagłębie Gosp over 1.5 1.72
Kurs : 3.09
Ew: 1548 zł

# Lechia- Korona Obydwie strzelą w I poł 5.5
Legia-Zagłębie Obydwie strzelą w I poł 5.5
Kurs: 30.25
Ew: 6050 zł

Komentarz: Miałem sobie dać odpoczynek od stawiania na tydzień ponieważ po przerwie w lidze często wpadają niespodzianki i trudno coś przewidzieć, ale jednak stawiamy. Podejdźmy do obydwu kuponów Lechia- Korona, hmm powiem tak większość osób na forum mocno stawia na Lechię i ja też postawiłem na bramki ale bądźmy szczerzy wzmocnienia które poczyniła Lechia może ładnie prezentują się na kartce, nie zapomnijcie że nazwiska nie grają, a gra zespół, Lechia jako kolektyw nie jest drużyną a jak narazie zbieraniną mocne zmiany mogą dać wyniki dopiero po kilku spotkaniach, o zgraniu nie ma mowy, nowy trener też nasuwa komplikacje bo to są zmiany w taktyce i tak dalej z tych wszystkich wątpliwości nasuwa się drugi kupon, Korona tworzy drużynę, dobrze radzi sobie na wyjazdach i często strzela w I połowie. Drugie spotkanie Legia-Zagłębie dużo by opowiadać ale już wiele rzeczy w działach tematycznych było powiedziane dodać należy, że przewiduję tutaj wyrównany mecz, Legia nie porywa mnie grą do tego mają luki w składzie ale przerwa jaką mieli może im dać powiew świeżości, Zagłębie radzi sobie dobrze i nie będzie prostym rywalem na pewno nie przyjadą ten mecz przegrać tak jak inni to widzą, zastanawiałem się nawet nad postawieniem Overa 1.5 w stronę Zagłębia.

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik

Komentarz: Miałem sobie dać odpoczynek od stawiania na tydzień ponieważ po przerwie w lidze często wpadają niespodzianki i trudno coś przewidzieć, ale jednak stawiamy. Podejdźmy do obydwu kuponów Lechia- Korona, hmm powiem tak większość osób na forum mocno stawia na Lechię i ja też postawiłem na bramki ale bądźmy szczerzy wzmocnienia które poczyniła Lechia może ładnie prezentują się na kartce, nie zapomnijcie że nazwiska nie grają, a gra zespół, Lechia jako kolektyw nie jest drużyną a jak narazie zbieraniną mocne zmiany mogą dać wyniki dopiero po kilku spotkaniach, o zgraniu nie ma mowy, nowy trener też nasuwa komplikacje bo to są zmiany w taktyce i tak dalej z tych wszystkich wątpliwości nasuwa się drugi kupon, Korona tworzy drużynę, dobrze radzi sobie na wyjazdach i często strzela w I połowie. Drugie spotkanie Legia-Zagłębie dużo by opowiadać ale już wiele rzeczy w działach tematycznych było powiedziane dodać należy, że przewiduję tutaj wyrównany mecz, Legia nie porywa mnie grą do tego mają luki w składzie ale przerwa jaką mieli może im dać powiew świeżości, Zagłębie radzi sobie dobrze i nie będzie prostym rywalem na pewno nie przyjadą ten mecz przegrać tak jak inni to widzą, zastanawiałem się nawet nad postawieniem Overa 1.5 w stronę Zagłębia.

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
Zagłębie- GKS Bełchatów I poł Gosp win 2.75
Kurs: 2.75
Stawka :500 zł
Ew: 1375 zł
Komentarz: Miałem postawić na over 1.5 gosp ale niestety taka oferta nie pojawiła się w bet365 więc wybrałem co innego, Zagłebie gra fajną piłkę za to GKS jest mocno przereklamowany coś co świadczy na minus tego typu jest niestety to że zabraknie kibiców z Sosnowca na tym meczu.

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
PODSUMOWANIE 3 ostatnich kuponów 1200 zł ⛔⛔⛔

Komentarz: Aż ciężko mi uwierzyć że aż tak bardzo sie pomyliłem mecz Lechii po prostu żenada szkoda było na to oczu, obydwie drużyny zaprezentowały się beznadziejnie Lechia coś miała w I połowie ale zabrakło im charakteru i chyba chęci, PESZKO beznadziejny mecz..., Zagłebię z tego co wiem też się nie popisało, niestety czarna seria nadeszła obawiałem się jej od dłuższego czasu liczę tylko że uda się jej jak najszybciej zapobiec.

PODSUMOWANIE CAŁEGO TEMATU 6282 ✅✅✅

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik

Nie chce nic mówic ale pod koniec tego postu napisałem o overze dla Zagłebia po kursie 4.2 szkoda że nie postawiłem ale przeczucie dobrze ;)

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
# Lech-Podbeskidzie I poł obydwie strzelą 5.5
Kurs: 5.5
Stawka: 300 zł
Ew: 1650
# Śląsk-Jagiellonia gosc over 1.5 3.25
Kurs:3.25
Stawka:500 zł
Ew:1625 zł
# Cracovia-Termalica I poł over 1.5 3.0
Kurs: 3.0
Ew: 1500 zł

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
# Lech-Podbeskidzie I poł obydwie strzelą 5.5
Kurs: 5.5
Stawka: 300 zł
Ew: 1650

# Śląsk-Jagiellonia gosc over 1.5 3.25
Kurs:3.25
Ew:1625 zł

# Cracovia-Termalica I poł over 1.5 3.0
Kurs: 3.0
Ew: 1500 zł

Bilans: 200 zł ✅✅✅

Bilans dnia: 505 zł ✅✅✅

spokojducha 238

spokojducha

Użytkownik
Witam, miałem lekką przerwę w temacie, ale wznawiam go. Oczywiście przez ten okres grałem normalnie ale typy po prostu się nie pojawiały w temacie, z tego co widzę po ostatnim poście byłem tutaj na plusie około 5000 zł ✅
Jak ktoś czytał pierwszy post, by temat był bardziej przejrzysty gramy o wyższe stawki niż w rzeczywistości co to oznacza? Jesli na forum pisze że gram za 1000 zł, w rzeczywistości gram za 100 zł, po prostu o jedno zero mniej jaki mam w tym cel? Temat staje się bardziej przejrzysty łatwiej sobie uzmysłowić co się opłaca o co nie, ostatnimi czasy czyli od 13 września moje konto znacznie wzrosło nie podliczam tego na + bo nie mam na to dowodu, Więc zaczynamy jakby od początku, temat wznawiam ponieważ kilka osób nadal prosi mnie o typy, Z GÓRY PISZĘ ŻE OBSTAWIACIE JE NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ. Należy również dodać że będą się pojawiać również czasami Typy live będą one raczej osobno podliczane. ZACZYNAMY BUDŻET: 28000 zł

# Maccabi Tel Aviv- Dynamo Kijów Gość over 1.5
Kurs:2.2
Stawka: 1000 zł
Ew: 2200 zł

# Zenit-Gent Hulk strzeli pierwszy bramkę 4.33
Kurs: 4.33
Stawka: 1000 zł
Ew: 4330 zł

# FC Porto-Chelsea Gosp Over 1.5 2.62
Kurs: 2.62
Stawka: 1466 zł
Ew: 3848 zł