spokojducha
Użytkownik
Witam, miałem lekką przerwę w temacie, ale wznawiam go. Oczywiście przez ten okres grałem normalnie ale typy po prostu się nie pojawiały w temacie, z tego co widzę po ostatnim poście byłem tutaj na plusie około 5000 zł
Jak ktoś czytał pierwszy post, by temat był bardziej przejrzysty gramy o wyższe stawki niż w rzeczywistości co to oznacza? Jesli na forum pisze że gram za 1000 zł, w rzeczywistości gram za 100 zł, po prostu o jedno zero mniej jaki mam w tym cel? Temat staje się bardziej przejrzysty łatwiej sobie uzmysłowić co się opłaca o co nie, ostatnimi czasy czyli od 13 września moje konto znacznie wzrosło nie podliczam tego na + bo nie mam na to dowodu, Więc zaczynamy jakby od początku, temat wznawiam ponieważ kilka osób nadal prosi mnie o typy, Z GÓRY PISZĘ ŻE OBSTAWIACIE JE NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ. Należy również dodać że będą się pojawiać również czasami Typy live będą one raczej osobno podliczane. ZACZYNAMY BUDŻET: 28000 zł
# Maccabi Tel Aviv- Dynamo Kijów Gość over 1.5
Kurs:2.2
Stawka: 1000 zł
Ew: 2200 zł
# Zenit-Gent Hulk strzeli pierwszy bramkę 4.33
Kurs: 4.33
Stawka: 1000 zł
Ew: 4330 zł
# FC Porto-Chelsea Gosp Over 1.5 2.62
Kurs: 2.62
Stawka: 1466 zł
Ew: 3848 zł
PODSUMOWANIE DNIA:
Typy LIVE: 2200 zł
Typy: 2582 zł
PODSUMOWANIE: 382 zł
Komentarz: Napaliłem się na grę na Live i niestety z tym popłynąłem bo byłby fajny zarobek dzisiaj, szkoda też Zenitu jakby to Hulk nie podawał tylko by strzelał to pewnie by weszło...