Potwierdzam Twój Problem...na zwyklej przegladarce wbudowanej w Androida nie dziala, przynajmniej ja tez nie moge.
Ok, dzięki za info - jak widać, emulator niedostatecznie emuluje androida.. ????Potwierdzam Twój Problem...
usunięty post. Poczekaj aż zrobi się kolejna strona lub wyczyść ciasteczkaNie mogę w temacie typy na żywo przejść ze strony 125 na następną, po kliknięciu ciągle wraca na 125. Ktoś wie co może być przyczyną ?
Nie raz miałem taką sytuację, że nie mogłem przejść na następną stronę i tutaj czyszczenie ciasteczek nic nie pomaga, tylko czyszczenie pamięci podręcznej. Najlepiej wyczyścić z ostatnich 1-2 godzin, ewentualnie dnia.wyczyść ciasteczka
Nie raz miałem taką sytuację, że nie mogłem przejść na następną stronę i tutaj czyszczenie ciasteczek nic nie pomaga, tylko czyszczenie pamięci podręcznej. Najlepiej wyczyścić z ostatnich 1-2 godzin, ewentualnie dnia.
Przynajmniej to pomaga na przeglądarce Mozilla Firefox.
Myślę że Green wie o tym problemie bo jest już od pół roku spokojnie.Zauważyłem od pewnego czasu problemy z symbolami, np euro. Po chwili przemieniają się w coś takiego âŹ.
To tylko u mnie, czy znany Tobie @greenvoice problem?
Tak - niestety jest to problem przy "szybkiej odpowiedzi". Jeśli dodany to poprzez "pełną odpwowiedź" będzie OK.Myślę że Green wie o tym problemie bo jest już od pół roku spokojnie.
Jest to błąd w skrypcie Forum i przy wprowadzanej zmianie w nim zostanie to naprawione.https://forum.bukmacherskie.com/f203/nfl-ncaaf-2016-2017-a-136843-5.html
Gdy dodaję post w tym dziale, ZAWSZE dodaje się on podwójnie.