Nie ma takiej możliwości.W jaki sposób mogę usunąć konto na forum?
Możesz po prostu przestać się logować, i niema problemu.W jaki sposób mogę usunąć konto na forum?
Zapewne chodzi o usunięcie konta z obawy o możliwość wykorzystania postów użytkownika w toczącej się sprawie sądowej. Niektórzy się boją, że posty mogą posłużyć jako dowód na uczestnictwo w zagranicznych zakładach.Możesz po prostu przestać się logować, i niema problemu.
Mając bana i tak dalej jesteś uczestnikiem forum i Twoje posty są widoczne , a więc jaki sens?Po prostu kończę przygodę z bukmacherką i chciałem usunąć profil. A tu się okazuje, że nie można..
Ale rozumiem, że jak zacznę bluzgać na forum to mogę liczyć na dożywotniego bana?
Poczytaj sobie posty użytkownika plusgsm, to włos na głowie Ci się zjeży jak zobaczysz co prokurator zaczął na niego wyciągać. Na świadka zostali nawet powołani jego wszyscy znajomi z facebooka.Jakie dowody ludzie ???? jako dowód post z forum ? Ja moge sobie napisac żę właśnie zagrałem w X firmie za 1000 PLN kto to zweryfikuje i w jaki sposób ?. żaden bo to żaden dowód. Za chwile dojdzie do tego że każdy będzie się bał wyrazić zdanie bo być może za X lat go ukarają.
Ty tak na poważnie czy jaja sobie robisz? Uprawiasz na forum jakaś dziwna propagandę, może nie w taki oczywisty sposób jak @marek.karas ale tez próbujesz zastraszać ludzi.Poczytaj sobie posty użytkownika plusgsm, to włos na głowie Ci się zjeży jak zobaczysz co prokurator zaczął na niego wyciągać. Na świadka zostali nawet powołani jego wszyscy znajomi z facebooka.
Porównywanie portalu społecznościowego jak nasza-klasa czy facebook z forum.bukmacherskie.com jest totalnie nie na miejscu.Poczytaj sobie posty użytkownika plusgsm, to włos na głowie Ci się zjeży jak zobaczysz co prokurator zaczął na niego wyciągać. Na świadka zostali nawet powołani jego wszyscy znajomi z facebooka.
Nie zastraszam userów ani nie sieję propagandy! Po prostu wiem jak to jest w życiu. Oczywiście, że forum nie jest żadnym portalem społecznościowym, ale na chwilę obecną podlega jurysdykcji brytyjskiej. Ponadto informacji organom ścigania może udzielić nie administracja portalu a firma hostingowa. Eukhost akurat nie robi w takich przypadkach żadnych problemów.Porównywanie portalu społecznościowego jak nasza-klasa czy facebook z forum.bukmacherskie.com jest totalnie nie na miejscu.
Tak jak wspomniał user @kapri76 próbujesz siać w tym momencie propagandę i zastraszanie userów.
Problemy gracza @plusgsm nie dotyczą tylko grania w zagranicznych zakładach wzajemnych, tam chodziło o inne sprawy...