>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nie wiem, czy temat był już poruszany, ale według mnie powinno się wprowadzić nabijanie postów do licznika w temacie z typami na żywo.
Zliczyłem swoje wpisy z zamkniętych już tematów #37, #38 i #39. Tylko z tych trzech miałbym 415 więcej. Za rok co drugi user miałby kilka tyś postów.

Co do ratio postów i reputacji - kwestia stara jak świat. Nie powinno się tym sugerować. Każdy ma swój rozum i podejmuje decyzje.

Otrzymane punkty reputacji: +2
seanprice 500

seanprice

Użytkownik
Dlaczego usuwane są posty będące raczej dyskusja na temat danego meczu aniżeli stricte typem? Jaki sens ma jedynie rzucanie typów? Dzielenie się przemyśleniami nt. spotkań spowoduje ze mając przed sobą różne opinie forumowiczów jesteśmy w stanie wziąć je wszystkie pod uwagę i wybrać te najbardziej prawdopodobne. ...wzorem betting advice, gdzie masa osób pisząca &quot;co wie&quot; sprawia że wiecej scenariuszy możemy przewidzieć. Forum bukmacherskie przypomina konkurs z zerową odpowiedzialnoscia za to co proponujemy innym na forum.

seanprice 500

seanprice

Użytkownik
Dziś pod jutrzejsza LM dalem post będący odp do innego użytkownika w którym podalem info dot kontuzji w zespołach. Postu nie ma.
Puscilem też posta dot utraconych kosztów Legii które zawdzięczają swym kibolom. Tutaj nic nie wnioslem do meczu ale był to temat o dyskusji o Legii w LM więc post mógł zostać, imo.

Dzięki i pozdrawiam ????

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Odpowiedź tego użytkownika zupełnie była nie na poziomie, więc została skasowana. Twój drugi post był trochę w złym tonie, ale to od moderatorów danego działu zależy co jest dopuszczane, a co jest kasowane. Najlepiej w takim wypadku wyjaśniać to bezpośrednio z nimi. Przed wejściem do każdego działu możesz sprawdzić kto go moderuje i wtedy najlepiej zwrócić się do danej osoby w prywatnej wiadomości.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Raz że przydałby się temat na kwestie techniczne forum tutaj w Administracji , a dwa &quot;Zapamiętaj logowanie&quot; jest zepsute ew. nie mam instrukcji by to naprawić ew. u siebie w przeglądarce ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Raz że przydałby się temat na kwestie techniczne forum tutaj w Administracji , a dwa &quot;Zapamiętaj logowanie&quot; jest zepsute ew. nie mam instrukcji by to naprawić ew. u siebie w przeglądarce ????
Co do Zapamiętania spróbuj sobie wyczyścić historię wraz z ciasteczkami i wtedy spróbować.
U mnie pomogło

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Dziś pod jutrzejsza LM dalem post będący odp do innego użytkownika w którym podalem info dot kontuzji w zespołach. Postu nie ma.
Puscilem też posta dot utraconych kosztów Legii które zawdzięczają swym kibolom. Tutaj nic nie wnioslem do meczu ale był to temat o dyskusji o Legii w LM więc post mógł zostać, imo.

Dzięki i pozdrawiam ????

Odpowiedź tego użytkownika zupełnie była nie na poziomie, więc została skasowana. Twój drugi post był trochę w złym tonie, ale to od moderatorów danego działu zależy co jest dopuszczane, a co jest kasowane. Najlepiej w takim wypadku wyjaśniać to bezpośrednio z nimi. Przed wejściem do każdego działu możesz sprawdzić kto go moderuje i wtedy najlepiej zwrócić się do danej osoby w prywatnej wiadomości.
Jak już Macko wspomniał - post, do którego się odnosiłeś był zupełnie nie do przyjęcia więc i dalsza konwersacja poleciała. Swoją droga informacje o konkretnych kontuzjach równie dobrze(a nawet lepiej) mogłeś zawrzeć w poście pierwotnym ????

dedi 122

dedi

Użytkownik
gdy nie jestesmy zalogowani godzina czasu na forum jest GMT +2, i czas wyswietla sie godzine do przodu, gdy logujemy sie jest ok GMT+1 czyli 23;57
da rade jakos to zmienic? moze to byc mylace dla osob ktore korzystaja z naszego forum nie posiadajac konta, a jest ich multum ^,^

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Myślę, że ten błąd zniknie przy najbliższej aktualizacji forum, która już niedługo.

Otrzymane punkty reputacji: +5
M 199

mawaszi

Użytkownik
Nie wiem czy to dobry temat, ale moglibyście przy najbliższej okazji poprawić byka &quot;nie przeczytanych&quot; na górze strony gdzie wyświetla informację o dacie ostatniego logowania, przeczytanych wiadomościach i nieprzeczytanych wiadomościach ;)

bosco 372

bosco

Użytkownik
moze wprowadzic jakies zasady rozliczania typow ? czy to w temacie na zywo czy w kuponach ze statami brak jest rozliczen, oczywiscie typow przegranych, jaki to ma sens? po kilku dniach jak nie ma rozliczenia to ban albo zamkniecie tematu bez mozliwosci ponownego otworzenia

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
moze wprowadzic jakies zasady rozliczania typow ? czy to w temacie na zywo czy w kuponach ze statami brak jest rozliczen, oczywiscie typow przegranych, jaki to ma sens? po kilku dniach jak nie ma rozliczenia to ban albo zamkniecie tematu bez mozliwosci ponownego otworzenia
Jak brakuje rozliczenia w dziale kzs to staramy się upominać userów o ich prowadzenie.

W temacie na żywo rotacja jest duża, więc trudno wszystko przypilnować, ale mamy kilka pomysłów jak to rozwiązać w najbliższym czasie.

bosco 372

bosco

Użytkownik
mozna zrobic np tak, ze kazdy kto poda typ w tnz wrzuca go pozniej do siebie w temat, takie podsumowanie zeby bylo wiadomo kogo warto grac. taki ted nie rozlicza juz od dawna i co? bedzie tak jak kiedys, dwa stycznie sobie zrobi? szanujmy sie

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Na siłę szukasz problemu czy naprawdę chcesz by ludzie zaczęli się śmiać z twojej głupoty ? Ten owy wg ciebie drugi styczny temat, jest to temat z działu konkursowego survivor. A co do statystyk to są pod koniec każdego miecha.
Więcej czasu nie będę tracić na tak mało kreatywne, płytkie dziecko.

Otrzymane punkty reputacji: +17
bosco 372

bosco

Użytkownik
Gruby, nie swiruj. To gdzie sa staty z pazdziernika ? Dojebales konkretny minus i sie nie chce ???? wszedzie zapewne ustawione, rob tak jak powinno byc i nie bedzie problemu

Otrzymane punkty reputacji: +13
Do góry Bottom