bobule
Użytkownik
Szkoda, że nie ma jakiegoś tematu w typach dnia, gdzie można by komentować wybory i dokonania innych userów ????
Ponawiam prosbe/pytanie.Czy są jakies szanse na wydluzenie czasu na edycje postów ?
W chwili obecnej jest to około 3-4 dni, jednak to troche mało, czasami wrzucam typy z wyprzedzeniem 6-7 dniowym (zanim kursy stopnieją do niegrywalnych poziomów) a pozniej nie mozna juz edytować tego i wiele osób jest zmuszonych do cytowania samego siebie zeby rozliczyc konkretny typ.
Mysle ze to by poprawiło czytelnosc wielu wątków w dziale Kupony czy Kupony ze statystykami.
Tydzien (7 dni) byłoby idealnie.
Proszę również o ctrl+f5 oraz wyczyszczenei lokalnej tablicy dns.Nie wyświetla mi się większość grafiki na forum, co mam zrobić?
Podział na kolejki jest wygodniejszy, przede wszystkim jest porządek w postach . To o czym mówisz stosujemy do lig, które są mniej oblegane, mniej analiz jak np II liga Polska, czy niższe Niemieckie na przykład.Naprawdę potrzebne są oddzielne tematy dla każdej kolejki danej ligi? Nie mógłby być jeden, który zdecydowanie ułatwiałby sprawę? Teraz trzeba przed każdą kolejką subskrybować na nowo temat o danej lidze, czasami się o tym zapomina i pomija się wiele postów. Poza tym oszczędza to czas. Kiedy są jakieś nowe analizy związane z meczami danej ligi, po prostu masz dany temat w subskrybowanych i wszystko widzisz na bieżąco, nie musisz przeszukiwać forum, aby znaleźć typy związane z twoją ulubioną ligą. To, co jest teraz, jest wyjątkowo niepraktyczne. Przemyślcie to.
Jeśli dana liga jest popularna to temat będzie na każdą kolejkę oddzielny i na pewno to nie ulegnie zmianie. Jak jest mniejsze zainteresowanie daną dyscypliną lub ligą to temat jest jeden zbiorczy lub czasowy.Naprawdę potrzebne są oddzielne tematy dla każdej kolejki danej ligi? Nie mógłby być jeden, który zdecydowanie ułatwiałby sprawę? Teraz trzeba przed każdą kolejką subskrybować na nowo temat o danej lidze, czasami się o tym zapomina i pomija się wiele postów. Poza tym oszczędza to czas. Kiedy są jakieś nowe analizy związane z meczami danej ligi, po prostu masz dany temat w subskrybowanych i wszystko widzisz na bieżąco, nie musisz przeszukiwać forum, aby znaleźć typy związane z twoją ulubioną ligą. To, co jest teraz, jest wyjątkowo niepraktyczne. Przemyślcie to.
To podobny błąd jak z dublowaniem posta po dodaniu. Mimo tego komunikatu Twój post jest już wtedy dodany.Podczas dodawania nowego postu do mojego tematu z typami, po naciśnięciu "Wyślij" pojawia się "This forum requires that you wait 35 seconds between posts. Please try again in 34 seconds.". Oznacza to, że tak jakby klikam na przycisk dwa razy, mimo że, na pewno robię to raz. Taki błąd pojawia się zawsze i tylko gdy dodaję typy do mojego tematu. Gdy wysyłam post w dziale NFL, post dodaje się raz i po wysłaniu jestem do niego przenoszony, nie widać komunikatu o 35 sekundach.