Mam pytanie do administratorów. Czy dałoby się utworzyć kategorie "Kontuzje i zawieszenia" czy coś w tym rodzaju z podziałem na dyscypliny i ligi? Teraz w weekendy, gdy grają praktycznie wszystkie ligi, trzeba poświęcić bardzo dużo czasu, aby analizować spotkania pod kątem absencji i na przykład ja sobie to odpuszczam, bo musiałbym pół dnia spędzić przed komputerem. Taki dział na pewno pomógłby wszystkim. Ja to sobie wyobrażam tak, że byłoby kilku moderatorów, którzy by się tym zajmowali. Każdy zajmowałby się kilkoma ligami. Otrzymywaliby informacje od użytkowników na temat kontuzji, kartek czy zawieszeń zawodników. Każda liga miałaby swój temat, w którego pierwszym poście znajdowałaby się lista kontuzjowanych graczy, posortowana alfabetycznie według klubów, w których grają. Zadaniem moderatora zajmującego się daną ligą byłoby uaktualnianie informacji poprzez edycję posta. Dodatkowo mogą się znaleźć takie informacje, jak rodzaj kontuzji, przewidywany czas powrotu na boisko, dotychczasowe występy i bramki itp., w zależności od tego, czy takie informacje byłyby dostarczone do moderatorów przez innych użytkowników. Pewnie każdy czyta raz na jakiś czas serwisy sportowe i czasem natrafia na wiadomość o kontuzjach, nieraz również w
tv czy prasie. Użytkowników na forum jest bardzo dużo i gdyby każdy co jakiś czas dorzucił od siebie trzy grosze, to powstałaby duża baza danych. Można by było zablokować dostęp do tego działu dla niezalogowanych userów, dzięki czemu na forum pojawiłoby się dużo nowych graczy, co przyczyniłoby się do jeszcze większego rozwoju forum.
Czekam na opinie.