Nazwa tego tematu to 'Propozycje i pomysly rozwoju forum..'. Ja propozycję/pomysł kieruję do administracji, tylko i wyłącznie, więc prosiłbym o kasowanie wszelkich niepotrzebnych postów 'userów-nieadminów' na temat mojego pomysłu.
Pozdro i powodzenia :]
Popieram propozycję sawasa. Brak SB pozwoli w końcu zająć się typami, a nie kłótniami na forum (a w ostatnim czasie ich coraz więcej przez SB).Moja propozycja jest następująca - likwidacja tematu Shoutbox. Wiem, że sprawa była poruszana i jakieś rozwiązania zostały wprowadzone, ale jeśli to forum ma choć trochę przypominać profesjonalne, a chyba o to chodzi, to należy ograniczyć nieco wolność w HP.
Zaraz się podniosą głosy, że po to jest ten dział, żeby były w nim takie śmieci, ale:
1) Hyde Park służy, wg mnie, do otwierania topiców mniej związanych z bukmacherką, z jakimś luźniejszym podejściem do życia, etc. 'NIE' dla czystego spamu, który w SB jest codziennością...
2) Proszę spojrzeć na posty w SB - to cała masa śmieci; niepotrzebne wprowadzanie dzieciarni na forum.. Ktoś powie, że w tym temacie są często przydatne info - g*wno prawda. Jeśli ktoś nie ma np. livescore do jakiegoś meczu to w każdym dziale jest temat o tym, wystarczy poszukać. Tak jest również z innymi sprawami.
3) ... nie mam czasu dalej pisać..
Nazwa tego tematu to 'Propozycje i pomysly rozwoju forum..'. Ja propozycję/pomysł kieruję do administracji, tylko i wyłącznie, więc prosiłbym o kasowanie wszelkich niepotrzebnych postów 'userów-nieadminów' na temat mojego pomysłu.
Pozdro i powodzenia :]
Czy naprawdę chcemy takich userów, którzy nie potrafią nic innego poza pisaniem w Shoutboxie? Shoutbox sam w sobie by mi nie przeszkadzał, problem jednak jest taki, że Shoutbox zaniża poziom całego forum. Taki Shoutboxowicz z czasem zaczyna włazić na inne działy, a poziom nadal trzyma poniżej krytyki, co kończy się wiadomo jak.Teraz kiedy Shout jest zamknięty praktycznie nie mam co tu robić.
Pytanie: nie moge nigdzie znalezc funkcji, (w PW taka istnieje, wiem), aby ignorowac wszystkie wypowiedzi danych userow w obojetnie ktorym dziale. Czy jest taka mozliwosc?
!?sankcjonować bardziej agresję i chamstwo forumowe
jakbyś czytał całego posta, tobyś wiedział że nie chce, miałem oczywiście na myśli sankcjonować czyli nakładać sankcje, a nie zezwalać..Ale masz rację, to moja pomyłka językowa.. ale cały sens mojego przesłania jest czytelny ..pozdrawiam!?
Czy ty wiesz, co piszesz? Chcesz zezwolić na agresję i chamstwo?
O to samo mozna spytac w tematach, pytasz sie czy typ wejdzie podajac swoje argumenty za lub przeciw i oczekujesz na kontrargumenty. Tak samo swoimi spostrzezeniami trzeba sie dzielic w działach tematycznych.Pozatym bez tego to gdzi teraze beda sie wszyscy pytali czy to warto zagrac? Na PW? Wszystkim przeciwnika sb moge codziennie wysylac pietnascie wiadomosic dotyczaca czy wisla wygra z legia i co sadzi o tym typie, a co sadzi o nastepnym.
Owszem mozna. Ale suche typy tak samo sa, i malo to nowi wpisuja do tematow swoje suche typy i kupony? Na SB byla odrazu odpowiedz, nie graj tego, bo kontuzje, albo cos tam i pojawialy sie linki i fakt wypowiedzi ze byly na jakims wysokim poziomie, ale wystarczyly na przekonanie niektorych osoby by graly to albo i nie graly. Pozatym na SB poprostu sie pisalo konkretna informacje, a nie jakies dlugie wypowiedzi takie jak maja byc i sa w dzialach tematycznych.O to samo mozna spytac w tematach, pytasz sie czy typ wejdzie podajac swoje argumenty za lub przeciw i oczekujesz na kontrargumenty. Tak samo swoimi spostrzezeniami trzeba sie dzielic w działach tematycznych.
W taki sposób powstaje ciekawa dyskusja a nie kłótnie w piaskownicy (czyt.SB)
Dziękuję za pozytywne [chyba, że to przejściowa sytuacja z brakiem SB (?)] rozpatrzenie mojej prośby. :spokodfhgfh:likwidacja tematu Shoutbox