Witam, moja propozycją jest utworzenie tematu w ktorym osoby z ranga typera i powiedzmy plus do tego osoby ktore wygraly lub plasuja sie ciagle w czolowce jakis konkursow w danej dyscyplinie podawaly by 1 typ o kursie przykladowo 1,2 do 1,7 z krotka acz tresciwa analiza badz linkiem, odnosnikiem do strony na tym forum gdzie analiza tego typu sie znajduje, cos typu "pewka (nie lubie tego slowa ale ono oddaje chyba najbardziej sens mojej ideii) dnia".
Skąd taki pomysł? Otoz mianowicie zauwazylem przegladajac forum ze mnostwo osob gra lub przynajmniej stara grac sie progresja lub stałym AKO, i czesto zdarza sie ze do zakladanego przez nas AKO brakuje np kursu 1,25. Kurs z jakim mialyby byc te zdarzenia tez niezostal zaproponowany prze ze mnie przypadkowo, poprostu nie ma sie co oszukiwac buki to nie idioci i w 99% dobrze szacuja mozliwosc wejscia danego typu.
Chodzi tez o to aby swe typy mogli przedstawiac tam tylko "wybrani" aby nie robic bałaganu (przejrzystosc w tym temacie bylaby bardzo wskazana) no i wiadomo ze rangi Typera nie dostaje sie za piekne oczy tylko za niemale umiejetnosci, idac dalej w tym temacie zakaz pisania postow mieliby zwykli userzy (przejrzystosc i wyeliminowanie tekstow typu "taki z ciebie typer a ja wiem lepiej i postawie odwrotnie"
a w razie sytuacji ze dany Typer nieuwzglednil w swojej analizie waznej informacji piszemu do niego na PW lub jesli go nie ma to do ktoregos z Adminow i on edytuje post i dopisuje o co chodzi
I teraz tak,
typy dnia do tego celu odpadaja bo kazdy tam stara sie trafic jak najlepszy kurs, to samo w Vipach, Oni tez graja typy do ktorych sa przekonani mniej lub bardziej, natomiast tu dawalo by sie 1 typ za ktory Typer przysłowiowo dał by sobie reke uciac (moja intencja nie jest pozbawienie konczyn kogokolwiek ;-) ), mysle ze po jakims czasie udalo by sie osiagnac w tym temacie skutecznosc typow w okolicach 85 -90%, mi osobiscie takiego tematu na forum brakuje i mysle ze nie tylko mi,
naprawde widze ze czesto wielu osoba brakuje jednego typu by sklecic kupon (zwlaszcza widac to gdy sie posiedzi chwile w SB) a tak to by bylo pod reka, przejrzysci, pewnie ( w tym sensie ze nie sa to typy od przypadkowych osob), mozna by to umiescic w Kaciku Ogolnobukmaherskim lub nawet gdzies przykleic w VIPach
oczywiscie jesli ktos ma jakies ale , albo sposob jak jeszcze ulepszyc ten pomysl to prosze zabrac glos, i czy tylko mi brakuje takiego tematu, no i oczywiscie prosze o zabranie glosu przez Adminow co Oni o tym sadza
Pozdrawiam
p.s.
przepraszam za chaotyczny styl postu