Prosiłbym o screena, bo u nas wszystko jest ok.Coś się popieprzyło z obrazkami (emotki itd. - nie wszystkie działają poprawnie, nie wyświetlają się) na forum, czy robicie sobie po prostu żarty? ????
Rozmazują się, czy w ogóle nie wczytują?Przez telefon rozmazują się ikony
Występuję błąd widoczności po prostu go niema, podobnie jak teraz nie widać w ogóle minek jest opis np : plus : ale brak ikonki .Rozmazują się, czy w ogóle nie wczytują?
screen w zalaczniku, teraz obok jak pisze tego posta emotikony wygladaja tak samo jak w zalaczniku :/Występuję błąd widoczności po prostu go niema, podobnie jak teraz nie widać w ogóle minek jest opis np : plus : ale brak ikonki .
Jak na stroniehttp://forum.bukmacherskie.com jest podane że forum.bukmacherskie.com czyli ta strona jest nielegalna. Prosze nie kasować postu tylko o odpowiedzZ powodu problemów z prawami własności do starej domeny, Forum Bukmacherskie zmieniło adres na FBuk.com
Obecnie stara domena nie jest już w naszym władaniu.
Jest to nic innego jak tylko próba zdyskredytowania i działania na szkodę naszego forum.Jak na stroniehttp://forum.bukmacherskie.com jest podane że forum.bukmacherskie.com czyli ta strona jest nielegalna. Prosze nie kasować postu tylko o odpowiedz
Proszę o cierpliwość. Obecnie prowadzimy rozmowy w tej sprawie. Dane użytkowników nie są w żaden sposób zagrożone.Czy całą bazę danych przenieśliście za zgodą właściciela forum.bukmacherskie.com?
Dlaczego użytkownicy nie zostali poinformowani wcześniej o tym fakcie?
Spokojnie, admini też mają inne swoje obowiązki a także inną robotę niż cały czas oglądanie prywatnych wiadomości. Odwalają kawał dobrej roboty, a wy jeszcze macie pretensje. Trochę cierpliwości, odpowiedź na pewno dostaniesz .Opisałem moje spostrzeżenia związane z domenami, w wiadomościach do dwóch Administratorów Forum. W tym, o ważnej sądzę, kwestii ładowania się z deszczu pod rynnę. Do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi, choć fakt, że to nie są moje sprawy, mimo to, proszę o ew. odpowiedź.
Wiadomość do Adminów nie jest wiadomością prywatną sensu stricto.=wonderkido;5975338][...] niż cały czas oglądanie prywatnych wiadomości. [...]
To nie są pretensje tylko prośba (z przypomnieniem o wiadomości). Może nie zauważyłeś.[...]a wy jeszcze macie pretensje.[...]
Stara domena jest obecnie przedmiotem sporu prawnego, który miejmy nadzieję zostanie szybko rozstrzygniętyWiadomość do Adminów nie jest wiadomością prywatną sensu stricto.
To nie są pretensje tylko prośba (z przypomnieniem o wiadomości). Może nie zauważyłeś.
Zauważyłem. To stwierdzenie było bardziej do ogółu, bo mam wrażenie, że niektórzy tylko pretensje mają, a nawet nie docenią trochę.To nie są pretensje tylko prośba (z przypomnieniem o wiadomości). Może nie zauważyłeś.
Oki. Dzięki.[...] miejmy nadzieję zostanie szybko rozstrzygnięty i sytuacja niebawem wróci do normy.