anderson-silva
Użytkownik
Nie wiem w zasadzie gdzie to napisać więc piszę tu - da się jakoś ograniczyć to szambo w dziale NBA? Przecież to co się tam wyprawia w ostatnich dniach to jest dramat.
Bardzo dziękuję za swoją propozycję dotyczącą punktów reputacji, jednakże jest mi niezmiernie przykro poinformować Pana, że na chwilę obecną nie dysponujemy takimi możliwościami technicznymi.Warto podkreslic i dodac osobno, aby bylo to bardziej zauwazalne, poniewaz ludzie kieruja sie tym o czym pisze wyzej, czyli ilosc postow/reputy a to nie przeklada sie nawet w 0.01 % na rzeczywista wartosc tych danych, wiec reputa jest niezbedna do prawidlowego dzialania forum i a co NAJWAZNIEJSZE do rzeczywistego postrzegania wartosci wpisow, tu umieszczanych przez uczestnikow tego jakze szlachetnego i wspanialego forum, poniewaz.
Według mnie, powinno się wymagać flashscore, co gramy i od razu podać kto gra w jakim sporcie, wtedy byłoby przejrzyście. Bet365 np. odpalasz w 1-2 minuty max, także.SIEMA! Mam pytanie co myślicie o dodaniu, nazwijmy to, statusu, przy typach live.
Chodzi mi o to, żeby podający przy podawaniu typu podał np.:
-tv ( co by oznaczało, że ogląda transmisje)
-staty ( typ na podstawie statystyk meczu)
-inne ( np. na czuja/intuicja).
Temat oczywiście do dopieszczenie, rzucam na razie hasło, bo śledząc typy w tym dziale to widać, że niektórzy wrzucają jakiś typ tylko po to, żeby coś wrzucić.
Niebawem problem ten będzie usunięty.Witam mam taki problem na Forum jak pisze jakiś temat to na nowym forum wszystko mi zapisuje w jednej lini jak to zrobić ze jak nacisnę enter to będę miał jedno pod drugim.Jak ktoś wie jak rozwiązać ten problem będę wdzięczny proszę o wiadomość na PW
Generalnie rzecz biorąc, ze względu na problemy z prawami własności do starej domeny, aby uniknąć sytuacji całkowitego wyłączenia forum, podjęliśmy decyzję o przejściu na nowy, krótszy adres FBuk.com.Nie wiem co dzieje się na tym forum od kilku tygodni (straszny nieład za przeproszeniem) bo nie bywam tu już tak często jak za małolata, gdzie nie było żadnych obowiązków i niestety utraciłem wszystkie kontakty typu gg do wielu chłopaków, więc zapytam tu z racji, że zamknęliście luźne rozmowy w HP i formę jakiejkolwiek komunikacji pomiędzy użytkownikami. Kilka razy, między innymi wczoraj, wyskoczył mi komunikat, że strona forum.bukmacherskie.com nie ma nic wspólnego z forum.bukmacherskie.com i jest to atak hakerski na wyłudzenie danych, żeby nie logować się do forum.bukmacherskie.com i czekać na przywrócenie starej domeny forum. O co come on? Stara strona w ogóle się nie ładuje, ta działa, zostały wszystkie wiadomości ze starej strony, więc czym był ten komunikat?
Dzięki za zgłoszenie, zaraz postaramy się to zmienić.w panelu uzytkownika zakladka Statystyki odsyła jeszcze do starej domeny, patrz zalacznik