x_design
Użytkownik
Zgadza się - obojętnie jaki zakład z LM + ew. inne zdarzenia.
Niezbędne jest tylko wpisanie kodu "CHAMPIONSBET"
Zgadza się - obojętnie jaki zakład z LM + ew. inne zdarzenia.
Tobet należy do grupy nordicgaming (Nordicbet i Triobet)Czyżby Tobecik dosięgnął kryzys?
Nadal czekam na zwrot stawki z promocji "Obstawiaj Europejskie Puchary 18-20 października na żywo bez ryzyka", bowiem mimo zapewnień pana z Livechat'u zwrot powinienem dostać do 48h. Minął już grubo ponad miesiąc, a pieniędzy nadal nie ma...
Podaj login na priv, sprawdzimy o co chodzi. Jeśli masz rację otrzymasz podwójny zwrot
Również czekam ponad termin na weryfikację dokumentów, chociaż konto u nich mam już od kilku lat i zdążyłem stracić oraz wygrać kilka tysięcy... Teraz czekam ponownie na zwrot stawki za wczorajszy kupon z LM, ale na razie głucho... Liveczat oczywiście nie działa (w ogóle pamięta ktoś kiedy ostatni raz on działał?), a support notorycznie wysyła automatyczne odpowiedzi... Kiedyś zwroty trafiały na konto od razu po zakończeniu ostatniego meczu, a teraz czekać na nie trzeba kilka dni, a i tak się ich nie dostaje.
Weryfikacja związana jest z nowymi przepisami licencyjnymi w LGA
Czekam tylko na weryfikację konta, oddanie pieniędzy i nastąpi koniec przygody z Tobetem, bo pewnie kwestią czasu jest to, kiedy on padnie, a nie chciałbym stracić pieniędzy w taki sposób.
Mogę postawić jakiś zakład ze skoków i dodać obojętnie jakie chcę zdarzenia z piłki i będzie zwrot bez problemów ?PŚ w skokach narciarskich bez ryzyka
Rusza sezon skoków narciarskich! Początek rywalizacji nastąpi w dniach 26-27 listopada w fińskim Kuusamo. Przygotowaliśmy z tej okazji promocję, w której nie oddasz złego skoku!
Postaw zakład zwykły lub na żywo na indywidualny lub drużynowy konkurs pucharu świata w skokach, a jeśli go przegrasz, zwrócimy Ci postawione pieniądze, do kwoty 5 €! Uwzględniane są również zakłady kombinowane postawione w dziale LiveBet: wystarczy, że na kuponie znajdzie się jeden zakład na PŚ w skokach.
Zakłady na żywo (LiveBet) to możliwość obstawiania wyników wydarzeń sportowych na bieżąco podczas ich trwania, co gwarantuje wielkie emocje. Jeśli nie typowałeś jeszcze na żywo, skorzystaj z okazji i oddaj skok bez ryzyka!
Zaloguj się na swoje konto
Kliknij przycisk „Wpłata” na górze strony, następnie wejdź do zakładki „Kod promocyjny” i wpisz w pustym polu słowo SKIJUMPING.
Zwrot otrzyma się, jeśli przynajmniej jeden zakład dotyczyć będzie skoków narciarskich.Mogę postawić jakiś zakład ze skoków i dodać obojętnie jakie chcę zdarzenia z piłki i będzie zwrot bez problemów ?
Czy są jakieś warunki ?
Pozdrawiam.
Przeciez to jest chore. Napisałem im nawet, żeby zwrocili mi różnicę, ale nic z tego niestety. Miał ktos podobny przypadek, że zwrócili mu stawkę z dnia poprzedniego (o wiele mniejszą zresztą) niż tą, którą zagrał po wpisaniu kodu? To nie jest zresztą pierwszy raz jak tobet robi mnie w ... Kiedyś z podobną promocją, tyle, że trzeba było zagrać zakład na żywo zostałem rownież oszukany. Zagrałem zakład live, a system w jakis sposob skreslil mi go, ale dopiero po fakcie, bo w czasie zawierania zakładu miałem go na kuponie... i wyszło tak, że nie dostałem zwrotu, bo nie miałem na kuponie zdarzenia live.Nie ma zanczenia czy gracz zarejestrował kod pormocyjny przed czy po zawarciu zakładu. Zwrot można otrzymać tylko za pierwszy zakład zawarty na zdarzenie objęte promocją.
Ja tak miałem przy okazji promo z okazji Eurobasketu. Też takie samo postępowanie więc Twój przypadek wcale mnie nie dziwi. Widać tak to już w systemie jest. Teraz na wszelki wypadek przy jakiejś promocji nie gram wcześniej zakładów z danej dyscypliny, którą ów zwrot ma obejmować. W zasadzie tyle mogę nt temat powiedzieć...Miał ktos podobny przypadek, że zwrócili mu stawkę z dnia poprzedniego (o wiele mniejszą zresztą) niż tą, którą zagrał po wpisaniu kodu?