Jestem po korespondencji z tobetem... opadly mi ręce. Sytuacja wygląda tak. W środę wpłaciłem na tobet 40zł, wpidałem kod promocyjny i odziwo wpadła mi stawka z wtorkowego przegranego zakładu (8zł), ma szczescie pomyslalem. Zlozylem zaklad za 40zl ktory okazal sie przegrany. Do dzis nie otrzymałem zwrotu więc napisałem do tobetu z prosba o wyjasnienie sytuacji. Co sie okazało te 8zł, które otrzymałem, to był ten mój zwrot :| Napisałem im, że przecież korzystałem z kodu promocyjnego w środę. wtedy to, po jego wpisaniu zawarłem zakład ze stawką 44zł, za który (wg logiki!) powinienem otrzymać zwrot. Niestety odpowiedz jest taka: Przeciez to jest chore. Napisałem im nawet, żeby zwrocili mi różnicę, ale nic z tego niestety. Miał ktos podobny przypadek, że zwrócili mu stawkę z dnia poprzedniego (o wiele mniejszą zresztą) niż tą, którą zagrał po wpisaniu kodu? To nie jest zresztą pierwszy raz jak tobet robi mnie w ... Kiedyś z podobną promocją, tyle, że trzeba było zagrać zakład na żywo zostałem rownież oszukany. Zagrałem zakład
live, a system w jakis sposob skreslil mi go, ale dopiero po fakcie, bo w czasie zawierania zakładu miałem go na kuponie... i wyszło tak, że nie dostałem zwrotu, bo nie miałem na kuponie zdarzenia
live.
Posiłkując się logiką i regulaminem identycznej promocji dochodze do wniosku, że nigdzie nie zawiniłem. W oposie "jak wziąć udział w promocji" są następujące punkty:
<dt>1</dt><dd>Zaloguj się na swoje konto
Kliknij przycisk „Wpłata” na górze strony, następnie wejdź do zakładki „Kod promocyjny” i wpisz w pustym polu słowo SKIJUMPING. </dd><dt>2</dt><dd>Postaw zakład na puchar świata w skokach narciarskich.
Uwzględniane są wszystkie rodzaje zakładów (pewniaki, akumulatory, systemowe i pojedyncze), postawione przed zawodami i na żywo (LiveBet), pod warunkiem, że na kuponie znajdzie się co najmniej jedno zdarzenie dotyczące zawodów pucharu świata w skokach narciarskich odbywających się w fińskim Kuusamo w dniach 26-27 listopada
</dd><dt>3</dt><dd>
Jeśli przegrasz swój pierwszy zakład postawiony w ramach promocji, otrzymasz zwrot stawki.
Maksymalna kwota zwrotu wynosi 5 €. Zwrot zostanie przekazany w ciągu 24 godzin od zakończenia zawodów.
Przecież z promocji korzystam dopiero po wpisaniu kodu! Co mnie obchodzą wczesniejsze zakłady?
To 40zł nie jest jakąś wielką kwotą, ale nie o to tutaj chodzi. Wydaje mi się, że tobet chce żerować na naiwności niektorych osób. Niestety.
Może kolega
"Tobet.com" mógłby pomóc w mojej sprawie?
</dd>