Mam pytanie załóżmy wpłacam stówe stawiam mecz przegrywam i odrazu te 100 co wpłaciłem jest na moim koncie?Obrót 3-krotny czy jest jakiś limit czasowy? Czy moge to zrobić np stawiając kupon za dyche dwa mecze kurs po 1.40?
Tzn teoretycznie od razu, ale długo nie powinno to trwać. A jakby się przeciągało uderz na czacie dość zdecydowanie.
Jest tak, że jeśli wygrasz możesz wypłacić od razu. W przypadku przegranej obracasz tak jak piszesz, trzykrotnie po m.in. @1,60.
Panowie dobrze rozumię promocję UNIBET wpłacam 100zł i muszę 3 razy obstawić za kursy powyżej 1.6. Dopiero wtedy dostanę zwrot gotówki jeżeli przegram. Czy na jakiej zasadzie to działa. Pozdrawiam
Aha. Czyli jak przegram dostaje z powrotem i muszę grać 3 razy no ale jak przegram to już nie dostane tych pieniędzy z powrotem. Jeżeli przegram każdy z 3 zakładów.
Promocja zakład bez ryzyka jest aktywna. Każdy może z niej skorzystać. Jeśli chodzi o promocję z gadżetami to zakończyła się z końcem listopada.
Jutro będzie coś nowego.
Warunkiem do otrzymania ewentualnego zwrotu za przegrany pierwszy zakład jest oczywiście rejestracja z linku, który jest podany na forum!
Wyczyściłem cookies, zarejestrowalem sie z linku podanego w 1 poscie, obstawilem pierwszy mecz za 100zł i przegralem. Zwrotu stowy nie otrzymalem, support tlumaczy ze nie zostalem objety promocja. Wiem, ze wszystko zrobilem poprawnie, bo nie jestem lekkomyslny i wszystko odpowiednio sprawdzilem. Dla mnie ''krętactwo'' ze strony Unibet.