z tego co piszą to do 48h ale ja myśle że już jutro powinna być kasa ????jak coś to podniecać , ciekawie kiedy dadzą 20 zł :jezora:No dobra nie ma co sie poniecac , kazdy zarobił po 2 DYCHY,a teraz spac.... :mrgreen:
z tego co piszą to do 48h ale ja myśle że już jutro powinna być kasa ????jak coś to podniecać , ciekawie kiedy dadzą 20 zł :jezora:No dobra nie ma co sie poniecac , kazdy zarobił po 2 DYCHY,a teraz spac.... :mrgreen:
hmm ale przeciez jak mialem otwarte okno to automatycznie mnie wrzucilo do gry...Witam serdecznie!
Niestety, otrzymać bonuis konieczne jest uczestnictwo w turnieju, tzn.
konieczna jest gra.
W razie jakichkolwiek watpliwosci prosimy o kontakt telefoniczny z Biurem
Obslugi Klienta.
Czy to takie trudne , kliknij tam gdzie to jest napisane i sie zaloguj powtórnie-wielka trudnośc nie jest to chyba, nie było Cie chwile na ich stronie to sie zresetowała proste ;-)Co znowu? chce sie zalogowac i wyskakuje mi taki komunikat ????
Nie jesteś zalogowany.
Albo próbowałeś otworzyć zabezpieczoną stronę bez zalogowania, albo nie byłeś aktywny przez dłużej niż 20 minut. Proszę kliknąć tutaj, aby się zalogować.
Cos masz z przeglądarka nie takNo własnie cos tu nei gra, bo jak klikne zeby jeszcze raz sie zalogowac, wpisuje dane i znowu to samo. Dziwne bo w szkole wszystko bylo ok?
pomozcie
nie ma :-? :-?I jak dostał już ktoś? Posprawdzajcie swoje konta.
juz chyba z 20 razy padło to pytanie. Poczytaj troche temat :jezora: zreszta jeszcze nikt nie dostał kasy wiec skad niby bodi ma wiedziec?? he??bodi mam pytanie jak miałem otwarte okno,ale nie bylo mnie w domu to dostane te 20 zł? ;]
Tak będziesz tez miał te swoje 20 zł , ale czekaj cierpliwie oni jutro dopiero podopisująbodi miałes racje, wszystko juz smiga ???? dzieki
bodi mam pytanie jak miałem otwarte okno,ale nie bylo mnie w domu to dostane te 20 zł? ;]
unibet mam taki regulamin: Jeżeli grać opuszcił mieszkanie do 100m to dostaje 20złTo zalezy tez jak daleko odszedłes od domu, jak bardzo daleko to Ci nie przyznaja :mrgreen:bodi mam pytanie jak miałem otwarte okno,ale nie bylo mnie w domu to dostane te 20 zł? ;]
a z domu wyszedłes tym otwartym oknem?? :mrgreen: