Oczywiście, że się liczy....Ja mam takie pytanko.... Wpłaciłem 150zł napisałem e-mial zeby mi bonus przyznali ale to troche trwalo bo mieli jakie bunty i musialem skan dowodu wysłac... zanim dostalem bonus obstwiałem... czy to sie liczy to obrotu bonusem?
W takim razie w regulaminie jest nieścisłość, ponieważ ja grałem przed dopisaniem bonusa i obrót się liczył, bo wypłaciłem bez problemu.michau nie wprowadzaj ludzi w blad
- Wymagany promocją obrót jest liczony od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza. Najpierw dotyczy on prawdziwych wpłaconych środków/depozytu, a następnie bonusu.
Ok dzięki za odpowiedźPromocja jest 100% od depozytu na nie pierwszego zakładu. Jak zaksięgują Ci wpłatę to możesz ubiegać się o bonus.
Kasy nie wpłaciłem podałem tylko przykład . Pewnie wpłacę jakoś na dniach a ma to znaczenie że pytasz ?a wplaciles kase do 9 stycznia?
ID to numer w nawiasie obok nicku...hej mam pytanie id to nick ? bo mam wyslac im swoje id Prosze o odpisanie Z gory dzieki ????
Chętnie bym Ci pomógł ale w ogóle nie wiem o co pytasz, jeżeli o warunki to tak musisz postawić w sumie 300złChciałbym uzyskać jeszcze informacje co do tej promocji bo support mi coś nie odpisuje a coś mi tu nie pasuje
wpłaciłem 50zł to dostaje +50zł łączie mam 100zł które muszę 3 krotnie wydać na co najmniej 1,5 kurs czyli 100*3=300zł do wykorzystania dzięki bonusu ? z góry dzięki za info