więcej na http://www.expekt.com/wracam/ w Przepisy i Warunki- Oferta przeznaczona jest wyłącznie do odbiorców przesyłek listowych z informacjami o kampanii.
- Dla depozytów dokonanych do 30/09, bonus zostanie przyznany 02/10
- Oferta zawiera 100% bonus od depozytu, aż do 200 PLN.
- Wszystkie nagrody/zwroty będą przyznawane w postaci bonusów i wymagają pięciokrotnego obrotu w zakładach sportowych po kursie co najmniej 1.50 przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza lub transferem środków do innych produktów.
- Wymagany promocją obrót jest liczony od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza. Najpierw dotyczy on prawdziwych wpłaconych środków/depozytu, a następnie bonusu.
- Nawet jeżeli zostanie utracona (przegrana) część sumy depozytu + bonusu - gracz nadal musi wykonać wymagany obrót aby móc dokonac jakiejkolwiek wypłaty ze swojego konta.
- Jeśli wypłata środków z konta gracza zostanie zlecona przed dokonaniem wymaganego obrotu bonusem (pięciokrotnego obrotu po kursie min. 1.50) tracisz prawo do bonusu.
- Jeżeli wymagany promocją obrót nie zostanie zrealizowany w ciągu 6 miesięcy od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza (jeżeli nie stanowią inaczej odrębne przepisy regulaminu w konkretnej promocji) - kwota bonusu zostanie anulowana na koncie gracza, a gracz utraci tym samym do niego prawo.
wytlumaczysz jak to wywnioskowales?w tym przypadku 2000 zł po kursie 1,5
nie wiem wlasnie czy każdy kwalifikuje się do tej promocji... napisałem maila i czekam na info teraz
wytlumaczysz jak to wywnioskowales?
Bo ja czytam i mi ciagle pasuje 1000 zl
200+200=400szanowny kliencie, w ramach dokonywanego obrotu moze pan zawierac zaklady za dowolne stawki. Waznym jest aby laczna kwota stawek wyniosla pieciokrotnosc wartosci bonusu. Zaklady musza byc zawierane po kursie 1.5 , jednakze w ramach obrotu wliczane sa takze zaklady akumulacyjne, gdzie laczny kurs (ako) wynosi co najmniej 1.5
Wartość bonusu to 200 zł. Więc dla mnie obrót wynosi 1000 zł.Waznym jest aby laczna kwota stawek wyniosla pieciokrotnosc wartosci bonusu
ile czekałeś na dodanie bonusu?obrót to 1k wpłacałem tyle obróciłem -> wypłata bezproblemowa.
Niestety nie możesz postawić jednego zakładu o kursie 6,00.Moje pytanie to czy moge moj bonus postawic na jeden zakład o kursie 6.00 co daje mi obrot na kwote 900 zl i czy moge wypłacać? czy musze i tak jeszcze 5 razy go obrócić np po kursie 1.001