S
2
steelo1337
Użytkownik
Dzięki za odpowiedź ???? leci rep.
Jesli uda ci sie combo zrobic z 2 spotkan i kurs 2,0 to sie licza ale w wiekszosci przypadkow mozna to grac tylko jako single wiec sie nie licza...Handi Azjatyckie licza sie do obrotu?
Bez problemu przyjmuja duble z azjanow ( over goli, handi +0 ) z kursem ponad 2, wiec mam nadzieje ze sie liczyJesli uda ci sie combo zrobic z 2 spotkan i kurs 2,0 to sie licza ale w wiekszosci przypadkow mozna to grac tylko jako single wiec sie nie licza...
TakCzyli wplacajac 100pln od razu na koncie bede miał 200 tak? po uwolnieniu, kolejna 100? Dzieki za odp.
Też to dostałem i taka sama była moja reakcja po przeczytaniu warunków. Pewnie liczą, że wpłaci sporo ludzi, którzy nie czytają regulaminu promocji, ale "takie sztuczki to nie ze mną Bruner" ????ComeOn chyba zwariował. Proponują bonus 100 pln jeśli sie postawi minimum 50 pln na Lewego strzelca. I nie zależnie od wyniku tego zakładu 100 pln sie dostaje ale teraz uwaga ???? warunki:
Bonus musi być obrócony x3 w zakładach kombinacyjnych z minimum 3 pozycjami po łącznym kursie ponad 4.0.
???? Takiego czegos jeszcze nie widzialem ????
Ja wzialem ten bonus i uwazam ze to nie problem oczywiscie odbilem lewandowskiego ze nie strzeli na czym stracilem 18zl....i zagralem x po kursie 5,4 w meczu turcji w dzisiejszym towarzyskim plus djoko i federera....Chca 3 kombinacje to maja oby turcja wygrala a jak nie wygra to bede dalej kombinowal w koncu z tennisa jest co wybrac ????Też to dostałem i taka sama była moja reakcja po przeczytaniu warunków. Pewnie liczą, że wpłaci sporo ludzi, którzy nie czytają regulaminu promocji, ale "takie sztuczki to nie ze mną Bruner" ????
Problem czy nie problem, ale gorszych warunków obrotu bonusem moje oczy nie widziały.Ja wzialem ten bonus i uwazam ze to nie problem