tez tak mialem. wbij jutro na chat i wytlumacz sprawe to ci wysla z innego koma (specjalnego do tych sprawNiestety, sms weryfikacyjny nie przychodzi
Oczywiście.Tak dla upewnienia, przelewy24 wlicza się do bonusu?
Punkt nr 4 regulaminu:witam, ile jest czasu na zrobienie obrotu?
Tak więc śmiało możesz korzystać z promocjiBonusy, które nie zostały obrócone w całości do 31 Marca 2014 do 23:59 CET zostaną usunięte z konta gracza.
u mnie tak bylo ze jak zagralem za wszystko to bonus znikal. Na szczeście wchodzilo i bonus pojawił sie znowu na koncie. Może u Ciebie tez tak jestNie wiem dlaczego zginął mi bonus ? chcialem sprawdzić jaki procent bonusu do tej pory wyrobiłem i jest napisane że nie mam w tej chwili żadnych bonusów ??? A przecież kilka dni temu zalożyłem konto wpłaciłem pieniądze i było wszystko OK Co się stało ?
Być może bo faktycznie mam w tej chwili konto 0,00 czyli wszystko w otwartych zakładach zobaczymy po weekendzie jak coś wygram to czy pojawi się bonusu mnie tak bylo ze jak zagralem za wszystko to bonus znikal. Na szczeście wchodzilo i bonus pojawił sie znowu na koncie. Może u Ciebie tez tak jest
to na 100% jest tak jak ja miałem, także nie masz sie czym przejmowac. Jak cos wygrasz to bonus wróciByć może bo faktycznie mam w tej chwili konto 0,00 czyli wszystko w otwartych zakładach zobaczymy po weekendzie jak coś wygram to czy pojawi się bonus
Bonus + depozyt czyli 50zł x 5. Czyli obrót za łączną sumę 250zł. Dodatkowo pamiętając, ze minimalny kurs kuponu to co najmniej ~2 oraz co najmniej 2 zakłady na kuponie. Znaczy, że single do obrotu się nie wliczają. Masz rok czasu więc spokojnie obróciszDlatego mam pytanie, jeżeli wpłacę 25 zł i dostanę drugie 25 zł to muszę obrócić 5 razy to bonusowe 25zł czyli minimum 125zł, czy 50zł 5 razy i wtedy minimum 250zł?
Tak, masz 3 takie podejścia.Witam, zarejestrowałem się właśnie ComeOn.
Wpłaciłem depozyt, otrzymałem bonus i prawdopodobnie go "przegram"
Czy jak przegram to otrzymam następny bonus 100 % do 100 zł ?
Pozdrawiam
Steelo1337