Witam,
Pozwolę sobie opisać moją sytuację.
Konta na bwin nie używałem od września 2012roku.
Ostatnio korzystałem z oferty 17.września 2012:
Zagrnij bonus w wysokości 5 EUR
Po ostatnich zmianach jakie zaszły na ich stronie chciałem dokonać wpłaty wyskakuje komunikat, że chcą ze mną przeprowadzić rozmowę po czym zostanie odblokowana możliwość depozytów moneybookers.
Otrzymałem od nich odpowiedź
Szanowny Panie Karp,
Dziękujemy za cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź.
Uprzejmie informujemy, że podjęliśmy decyzję o zamknięciu Pana konta.
Poniżej można odnaleźć odpowiedni zapis z naszych Ogólnych warunków handlowych, który znajduje się również w sekcji Pomoc na naszej stronie, w zakładce Aspekty prawne/Ogólne warunki handlowe/Korzystanie z usług oraz pod poniższym linkiem:
6.1
Zastrzegamy sobie prawo do zawieszenia, zmodyfikowania, usunięcia i/lub dodania dowolnej Usługi wyłącznie według własnego uznania ze skutkiem natychmiastowym i bez powiadomienia oraz nie będziemy ponosić żadnej odpowiedzialności prawnej za skutki takiego działania.
6.4
Zastrzegamy sobie prawo do okresowego zawieszenia możliwości korzystania użytkownika z usług lub gier na naszych platformach.
Przepraszamy za utrudnienia związane z tą decyzją.
Odpisałem na ich wiadomość, żeby napisali dlaczego? Co złego zrobiłem, czy może od tak o sobie zamykają konta, których nie używało się przez dłuższy czas. Odpisali:
Zgodnie z informacją przesłaną w poprzedniej korespondencji pragniemy przypomnieć, że decyzja odnośnie zamknięcia Pana konta bwian została podjęta na podtsawie regulaminu bwin, który zaakceptował Pan podczas rejestracj iw naszym serwisie.
17. KONFISKATA I ZAMKNIĘCIE KONTA
17.1
ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO W ZALEŻNOŚCI OD WŁASNEGO NIEOGRANICZONEGO UZNANIA I W ODNIESIENIU DO KONTA UŻYTKOWNIKA, KONTA U DOWOLNEGO DOSTAWCY USŁUG ELEKTRONICZNYCH (ZGODNIE Z DEFINICJĄ W KLAUZULI 8), DOWOLNYCH KONT UŻYTKOWNIKA W INNYCH WITRYNACH, KASYNACH I/LUB USŁUGACH NALEŻĄCYCH DO GRUPY, UŻYTKOWANYCH PRZEZ NIĄ LUB W JEJ IMIENIU, ORAZ, W PRZYPADKU KORZYSTANIA Z USŁUG GAMINGOWYCH, DOWOLNYCH USŁUGACH WSPÓŁUŻYTKUJĄCYCH PLATFORMĘ GIER/STOŁÓW DO ROZWIĄZANIA NINIEJSZEJ UMOWY, ZATRZYMANIA SALDA NA KONCIE UŻYTKOWNIKA, ZAWIESZENIA KONTA I WINDYKACJI Z TAKIEGO KONTA KWOT DOWOLNYCH WYPŁAT, PREMII I WYGRANYCH, KTÓRYCH TO DOTYCZY, JEŚLI:
Bardzo nam przykro, że musieliśmy podjąć taką decyzję.
Wie ktoś o co tak na prawdę im chodzi...?