a jaki problem wpłacić kasę i wypłacić wszystko?Nie niemożna, bo minimum do wypłaty to 120zł.
Jak patrzymy na to tak, to co za problem obrócić bonus i wypłacić całość. Poza tym z tego co wiem wpłacona kasa i tak musi zostać min. raz obrócona. (przynajmniej tak ma większość firm).a jaki problem wpłacić kasę i wypłacić wszystko?
Szkoda ze juz wiecej takich nie ma bez ryzyka ???? ,a pytanie kiedy beda wyniki kto wygral koszulke eurobasker i w betclicu te z tymi zakladami oraz z juventusu?
Jeszcze w Betclic 200PLN, ale chyba arderus go wykorzystał.bez ryzyka jest jeszcze w Unibet (do 100 PLN) i poniekąd w William Hill do 25 Euro.
Dodatkowo każdy kto zarejestruje się w październiku i listopadzie z promocyjnego linku, wpłacić minimum 40pln, ma szansę wygrać oficjalną koszulkę Eurobasket 2011!! Koszulka bardzo ładna, super się nosi.
Oderka to jak to jest z tą bwinową koszulką ? Przed chwilą założyłem konto i wpłaciłem depozyt, to jeszcze mam szanse na ten gadżet czy już raczej po ptokach ? Bądź co bądź jeszcze trwa listopad . PzdrWyniki losowania będą znane we poniedziałek lub wtorek, czekam na odp. z bwin
Promocja z koszulką Juventusu trwa do końca listopada.