>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w Bwin: 150% do 25euro czeka na Ciebie + oficjalna koszulka EuroBasket 2011!

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
A kto Ci w ogóle powiedział ze trzeba grać za max bonusu? Można za ile się chce, bynajmniej na Bwin. Z tego co wiem obrót jest chyba siedmiokrotny ale po minimalnym kursie - chyba ze coś się zmieniło.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nie kumam do końca ale powiem tak:
Wpłaciłeś, dostałeś bonus i on jest już Twój. Przegrałeś to przegrałeś, wygrywasz to to jest już Twoja kasa.
Jeśli chodzi Ci o obrót to już sprawdziłem - siedmiokrotnie kwotę bonusu po chociażby kursie 1,01 i raz depozyt.
Zrozumiałe all? :p

autoagresywny 0

autoagresywny

Użytkownik
No więc właśnie ;d bonus był 75. miałem nim obrócić 7 razy ale za 3 razem wtopka, więc teoretycznie bonus się zwinął. Więc teraz chyba nie musze kolejnych zakładów za 75zł żeby móc wypłacić całość?

A 861

amigo007

Użytkownik
Autoagresywny wejdź w zakładkę wypłata i tam masz napisane ile masz prawdziwych pieniędzy a ile masz w bonusie. Jeśli całość twoich środków to &quot;prawdziwe pieniądze&quot; to możesz je wypłacać, tylko musisz mieć minimum 120zł. Jeśli masz mniej to musisz dograć do 120zł. Ewentualnie dopłacić brakującą kwotę (niestety minimum 40zł) i obrócić to po minimalnym kursie, wtedy mniej ryzykujesz.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Spytam tak, wiecie jak jest z tym bonusem przyjaźni... mój znajomy gra z mojego polecenie na bank lekko już postawił ponad z 200zł... a ja jak nie miałem bonusu tak nie mam ;)

niccolo7 4,5K

niccolo7

Użytkownik
Spytam tak, wiecie jak jest z tym bonusem przyjaźni... mój znajomy gra z mojego polecenie na bank lekko już postawił ponad z 200zł... a ja jak nie miałem bonusu tak nie mam ;)
Wszystko jest ujęte w regulaminie tego bonusu:
§5 Warunki otrzymania premii

1. Werbujący

Zapraszający za każdego nowego klienta (patrz definicja w §4), któremu polecił stronę otrzymuje premię w wysokości 40 PLN, jeżeli nowy klient wniesie jeden lub kilka zakładów sportowych w wysokości 280 PLN. Przyznany bonus zapisywany jest na konto użytkownika w przeciągu 36 godzin po spełnieniu przez nowego klienta wszystkich warunków wymaganych do otrzymania premii (patrz §4, definicja &quot;nowego klienta&quot;).
  2. Nowy klient

Nowy klient otrzymuje bonus sign-up (rejestracyjny) w wysokości 40 PLN na swój pierwszy depozyt, który musi wynosić przynajmniej 40 PLN. Jeśli wpłata jest niższa niż 40 PLN, bonus traci ważność. Taki bonus sign-up przysługuje nowemu klientowi tylko jeden raz i klient nie jest uprawniony do otrzymania innych ewentualnych bonusów sign-up.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Nie mogę wypłacić pieniędzy, trochę ugrałem...mogę wypłacić 240zł...chce to zrobić a nie mogę już drugi raz wracają mi pieniądze na konto gry, a teraz w ogole nie moge wejsc w zakladke wypłata!

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
dobrze rozumiem ? jeśli dajmy na to wpłacę 100zł (dostanę 100zł bonusu), obrócę powiedzmy 4x te 100zł bonusowe a za 5 zakład będzie przegrany to wtedy już tego 100zł z konta głównego (które wpłacałem) nie muszę raz obracać ?

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Panowie jeszcze jedno pytanie mam. Jeśli wpłacę 70zł i zagram za 70zł, czyli za kwotę depozytu mam odblokowany bonus. I czy mogę już w tej chwili wypłacić środki depozytu, a bonus tylko zostawić na koncie?

K 10

kgmarcin

Użytkownik
Ale wy macie problemy... Jest to jedyna promocja chyba, w której nic nie ryzykujemy. Wpłacamy 80 zł i mamy na koncie 180. Gramy sobie za 100 zł cały czas i w razie niepowodzenia te 80 zł można bez problemu wypłacić ;]

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Support coś się ociąga. Przez przypadek nie zarejestrowałem się z linka tutaj zamieszczonego. Ale od razu po wpłacie wczoraj o 16 wysłałem im maila z prośbą o taki bonus. Dopiero dzisiaj dostałem info, że prośba została przyjęta a do tej pory nie rozpatrzyli tej prośby. Miał ktoś podobną sytuację, i ile to trwało mniej więcej?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Napisz do nich jeszcze raz, bo czasami biuro baw się ociąga bądź zapomina a jutro w południe powinieneś mieć przynajmniej odpowiedź ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Prośba o bonus wysłana w czwartek o 16, w piątek o 12 dostałem info i tym, że przesłali do odpowiedniego działu, do tej pory nic nie wiem, a kasa leży bezczynnie. Bwin moim zdaniem na minus z supportem, chyba że to u nich normalne załatwiać sprawę 2 dni.
Edit: Jak ja mam się do nich dobić, skoro nie potrafią odpisać do tej pory, innej drogi oprócz telefonicznej nie ma..

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom