>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w Bet365: Bonus 100% do 200PLN

Status
Zamknięty.
R 0

reex86

Użytkownik
Witam,

Zarejestrowalem konto w bet365 , wplacilem kase i zadnego bonusu nie dostalem. Czy mam gdzies woisac jakis kod? Czy moze ktos pomoc ?

B 0

blackmagic

Użytkownik
Podczas depozytu miałeś możliwość wpisania kodu oferty, a jeśli tego nie zrobiłeś to niestety ale bonusu nie dostaniesz.

T 0

tsmir7

Użytkownik
Witam na forum ;)
Mam 1 szybkie pytanie bo nie widzę tego w regulaminie a na czasie tez nie bardzo wiedzą jak odpisać. Wpłacam np. 100 w promocji na start mam 200zl i musze dokonac 3x obrotu. I teraz wpłacam kaske drugi raz czy mogą nią zarządzać juz bez promocji i wymagana obrotu ? Chodzi mi oto ze za te 200zł gram sobie przed meczami obstawiam itd a za wpłaconą drugą sume gram na live. W przypadku nie wyrobienia obrotu 3x wygrana kasa z live nie przepada.
Można tak ?

T 0

tsmir7

Użytkownik
czyli ogólnie troche lipa z tą promocją bo cięzko jest wykonać obrót 3 razy.
Jest na to jakis wmiare dobry sposób ?

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
czyli ogólnie troche lipa z tą promocją bo cięzko jest wykonać obrót 3 razy.
Jest na to jakis wmiare dobry sposób ?
żartujesz? ???? większość buków ma obrót powitalny między 7, a 12 razy lub w skrajnych przypadkach 35 razy jak dafabet. I to jeszcze po kursach 1.7-2.20 nie wspominając już o zakazie grania over/under itp. To jeden z najlepszych i najbardziej banalnych bonusów na rynku. A jak chcesz pewnie zatrzymać prawie cały bonus, to wpłać sobie podobną sumę do drugiego buka i graj przeciwstawne zdarzenia po 20 pln np.
Mecz tenisa, siatkówki czy hokeja z kursami koło 1.9. Na becie stawiasz na jednego zawodnika/drużynę, u drugiego buka na rywala. Stracisz wtedy z bonusu koło 10-15%, ale reszta jest twoja bez żadnego ryzyka. Albo graj over/under w kosza. Over u jednego buka, under u drugiego. Zwykle są to kursy w okolicach 1.9, zależy jakiego drugiego buka wybierzesz.

bobule 72

bobule

Użytkownik
takie głupie pytanie, bo nie jestem pewien. muszę obrócić całą kwotą wpłatą+bonusem, czy mogę np obracać tylko jej częścią(powiedzmy np. 10zł), aż do obrócenia całością?

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
może sobie grać po 10 zł, byle po 90 dniach był wykonany obrót na 1200 zł po kursie 1.5 co najmniej. Oczywiście możesz grać mniejsze kursy, ale te do obrotu się nie liczą.

Z 0

zax19866

Użytkownik
Witam, gdy klikam w link na pierwszej stronie ,to automatycznie przenosi mnie na na stronę główną bet365 , a nie do rejestracji konta. Czy to normalne? Boję się że jak w ten sposób się zarejestruje to nie dostanę tego kodu upoważniajacego do odbioru bonusu. Wyjaśni ktoś, kto się rejestrował w ostatnim czasie? Z góry dzieki

S 0

szakal666

Użytkownik
świetny bonus.Odblokowalem ogolnie mozliwosc betowanie za bonus,ale nie rozumiem jak mam teraz obkrecic to 1200zl.Ja mam tyle lacznie wygrac z zakladow?

darter 134

darter

Użytkownik
Nie wygrać a jedynie postawić. możesz puścić np. 6 zakładów po 200zł każdy (pamiętaj, że kurs minimum 1.5 jeśli dobrze pamiętam) lub 120 zakładów za dyszkę ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom