what?? jak masz takie o to posty pisać to nie pisz wogole bo nabijasz tylko posty czy ja pisze ze złodzieje ? może jakiś błąd maja ze skryptami albo nie wiem co przecież wiem co daje przy rejestracjiI co? Sugerujesz, że firma Bluesq to złodzieje danych? ????
Wszystko działa bez problemów to opinia większości.
do 48h - z postow wynika jednak ze ci co wczoraj rozwiazywali dzis dostali wiec w 24 h sie uwinelimoże ktoś powiedzieć czy pieniążki po jakim czasie od rozwiązania Quizu są na koncie Bluesq ?
To w takim razie po co się żalisz na forum, że nie możesz się zalogować? W jaki sposób nasza społeczność może udzielić ci pomocy? Pisz maila do pracowników Bluesq. Adres supportu masz w zakładce 'Contact' - przynajmniej tak powinno być.what?? jak masz takie o to posty pisać to nie pisz wogole bo nabijasz tylko posty czy ja pisze ze złodzieje ? może jakiś błąd maja ze skryptami albo nie wiem co przecież wiem co daje przy rejestracji
po to żebyś się głupio pytał . pytam bo może ktoś wcześniej miał taki problem i wie jak go rozwiązać do supportu już dawno napisałem jeszcze przed napisaniem tutaj ale oni najczęściej odpisują po 3-4hTo w takim razie po co się żalisz na forum, że nie możesz się zalogować? W jaki sposób nasza społeczność może udzielić ci pomocy? Pisz maila do pracowników Bluesq. Adres supportu masz w zakładce 'Contact' - przynajmniej tak powinno być.
Korzystanie z przypominania hasła jest generowane automatycznie, więc mogą pojawiać się błędy. To normalne.
Widzę, że masz większy problem do mnie niż do tematu, który opisujesz. :zoltakartka: Szkoda czasu pisać dla takich userów.po to żebyś się głupio pytał (...)
nie ma obrotu wszystko ponad 5 funtów mozna wyplacic ale jaka jest minimalna wyplata tego nie wiem. te 5 darmowe nie mozna wyplacicMoże ktoś jeszcze bardziej przybliżyc jak z obrotem,bo z rozmowy livechat kolegi 2 strony wcześniej mało wywnioskowałem
co mam większy problem stary czepiasz sie byle czego a jak ty potrzebujesz jakiejś pomocy to piszesz i nikt ci nie nie mówi co wielki mod się zrobiłeś czy co jest temat wiec pytam a jak nie wiesz to sie nie odzywaj :kwasny4565::kwasny4565:Widzę, że masz większy problem do mnie niż do tematu, który opisujesz. :zoltakartka: Szkoda czasu pisać dla takich userów.
Tym którym sie nie wyświetla quiz rozwiązanie tego problemu jest proste wyczyśćie ciasteczka w przeglądarce , i te 5Ł możesz też wypłacić(ja zagrałem 2 razy all in ruleta live czerwone czarne i miałem 20 Ł i sie wypłaciłem kasa bardzo szybko na moneyu się znalazła obyło się bez skanów) nic nie odejmują ani nie zabierają a przy rejestracji tam gdzie karta przejdźcie sobie na moneybookers i wpiszcie e mail z moneya i gitara