Napisał Wam zapala, że do 26-tego. Macie jeszcze niecałe 5 godzin na rozwiązanie Quizu.The closing date for entries is 26th June 2009. - mozna wysylac odpowiedzi do 26-go.
Bonus will be credited within 48 hours of the promotion ending. - dopisza jesli wszystko ok w 48h.
Bluesqgames.com reserves the right to modify, alter, discontinue or terminate this promotion at any time for any reason whatsoever without notice to players. - standard
a o to biega ze juz widocznie to robiles i próbujesz zrobic to drugi raz. jesli nie ty to widocznie ktos z tego samego ip co ty juz to zrobil.klikam na ten link do Qizu i przenosi mnie na główną strone Bluesq ocb ?
pisze ci wyraznie. skorzystalem z tej promocji wypelniajac test i jak probuje 2 raz go wypelnic to mnie przekierowuje na strone główna - wiec mozna tylko raz z tego skorzystac.chodzi o to że jak sie wchodzi w link do Quizu to przenosi na główną strone Bluesq... chyba juz po promo
nie musisz podawac karty wystarczy ze wybierzesz inna forme platnosci np.moneybookersPodawaliscie karte przy rejestracji bo nie moge sie cos zarejestrowac...
Ciekawe, że jak ja wchodze to Quiz wyświetla mi się normalnie. Ktoś kiedyś w tym dziale powiedział (chyba Vader), że niektórzy ludzie dadzą się nawet zabić dla głupiego 5 €. Ja nie mam zamiaru korzystać z promocji, ale napiszę Wam wszystkim, że promocja nadal działa!!!. Co prawda firma Bluesq zastrzega sobie prawo do jej zakończenia przed czasem, ale jeżeli Quiz się wyświetla to znaczy, że trwa nadal.a o to biega ze juz widocznie to robiles i próbujesz zrobic to drugi raz. jesli nie ty to widocznie ktos z tego samego ip co ty juz to zrobil.
Albo masz problem z przeglądarką, albo próbujesz wprowadzić ludzi w błąd. Jakoś dziwne, że wszystkim działa tylko nie tobie.chodzi o to że jak sie wchodzi w link do Quizu to przenosi na główną strone Bluesq... chyba juz po promo
Ciekawe, że jak ja wchodze to Quiz wyświetla mi się normalnie. Ktoś kiedyś w tym dziale powiedział (chyba Vader), że niektórzy ludzie dadzą się nawet zabić dla głupiego 5 €. Ja nie mam zamiaru korzystać z promocji, ale napiszę Wam wszystkim, że promocja nadal działa!!!. Co prawda firma Bluesq zastrzega sobie prawo do jej zakończenia przed czasem, ale jeżeli Quiz się wyświetla to znaczy, że trwa nadal.
Albo masz problem z przeglądarką, albo próbujesz wprowadzić ludzi w błąd. Jakoś dziwne, że wszystkim działa tylko nie tobie.
Klikasz na link z postu #1. Spróbuj w Firefoxie. :spokodfhgfh:Hmm...mi też Quiz nie działa
Zamieście jeszcze raz link przez który wchodzicie jesli możecie
I co? Sugerujesz, że firma Bluesq to złodzieje danych? ????lol a ja się nie mogę zalogować ponieważ pokazuje mi sie błędny login lub hasło a ja podałem dobre dane nawet przypomniałem hasło i tez nie da rady