Mi sie wydaje, ze powinienes postawic tylko wartosc depozytu rownego bonusowi, czyli 77 PLN, w wiec w sumie obrocic 462 PLN [(77+77)x3]. Ale tak mi sie tylko wydaje, to z regulaminu jdenoznacznie nie brzmi. Nie wiem czy nie pozostanie CI zagadanie z supportem ????Ja rowniez mam problem z tym oto zdaniem: ????
"Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty."
Wplacilem na konto 1200zł(sam niewiem po co ???? ) i skorzystalem z bonusu wiec mam 1277zł.
I teraz zeby dokonac jakiejkolwiek WYPLATY to musze :???? --> PYTANIE DO WAS
3x1277=3831 za taka kaske musze postawic zaklady?? l0l?
dobrze mysle??
wiem ze popelnilem zajebisty blad ku... mac ???? no ale cozz... jakos z tego trzeba wyjsc ????
postawie sobie jakies 2 elo pewne* meczyki za kurs 1.50 za 999zł i moze sie wygra cos ???? DD
Jak masz token to on obowiązuje tylko na jeden (pierwszy) zakład.ale jak dadza mi tego tokena na 100zl to moge grac sobie za stawki 5zl, 10zl itd. czy to jest na 1 zaklad?
W odpowiedzi otrzymałem nastepujaca wiadomośćWitam serdecznie
Moje pytanie jest nastepujące
Czy jezeli wplacilem 20zl i otrzymalem bonus 100% = 40zł muszę postawić
cala
kwote 40zł w 3 zakladach, czy poprostu mogę powoli dochodzić małymi
zakładami (przykladowo 10 zakładów po 10zł) do calkowitej kwoty 120zł
postawionej w zakladach aby wyplacic kwote
pozdrawiam serdecznie i proszę o odpowiedź
Witaj!
Wypłata możliwa jest po dokonaniu wymaganego w ramach akcji bonusowej
obrotu.
Przy wpłacie 40 PLN wymagany obrót w ramach akcji bonusowej wynosi 240
PLN.
40 PLN wpłaty + 40 PLN bonusu x 3 = 240 PLN obrotu
Do obrotu wliczane zostają zakłady sportowe po kursie min. 1,5, mogą to
być
3 zakłady na kwotę 80 PLN bądź większa ilość zakładow na lłączną
kwotę 240
PLN.
Możliwe jest zawieranie dowolnej ilości( mniejszych lub większych
stawek)
zakładów tak aby łączie postawić wymaganą kwotę obrotu 240 PLN.
Życząc wysokich wygranych serdecznie pozdrawiamy!
Twój bet-at-home.com Team
"Zarówno dla zakładów pojedynczych jak i kombinacyjnych wymagany jest minimalny kurs 1,5."chodzi tutaj o AKO rowne minimum 1.5 czy jedno spotkanie na ktorym kurs jest 1.5 ??
chce wplacic na BAH wiec mnie to tez troche interesuje ????
Jeżeli pierwszy zagrasz za 100, to ten darmowy też bedziesz miał za 100. Kupon może być dowolny (ten darmowy token), nie ma żadnych wymogów odnośnie kursów, ani rodzaju zakładu. Ważne jest to, że musisz zagrać za całą kwotę tokena, a do stanu Twojego konta doliczony bedzie tylko "czyst zysk" z kuponu.Czyli pierwszy zakład, za np 100 zł trzeba postawić po kursie 1.7 (1x2), a darmowy za 200 moge kombinacyjnie np 3 zdarzenia po kursie 1.4itp?