>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja Betway - Dajemy Ci nawet do 200 zł!

marasking 63

marasking

Użytkownik
Miałem niedawno podobną sytuację u innego buka. Skonfiskowali mi 1200zł za wulgarny język, zwrócili tylko depozyt 400zł. Odwołałem sie i po 10 dniach oddali całą kase na MB.:spokodfhgfh:

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Miałem niedawno podobną sytuację u innego buka. Skonfiskowali mi 1200zł za wulgarny język, zwrócili tylko depozyt 400zł. Odwołałem sie i po 10 dniach oddali całą kase na MB.:spokodfhgfh:
Mało precyzyjnie piszesz o swoim przypadku...
Poza tym nie bardzo jest się czym chwalić chyba...
Jak to za wulgarny jezyk? :O
Pisanie do supportu: you may already dig your grab.

Przez telefon mówienie:&quot;wybiorę się na Maltę i Cię znajdę, jesteś kut asie zaje bany, dorwę Ciebie i Twoją rodzinę&quot;...
Nie był to Betway a Bet24.

G 0

golomp

Użytkownik
Owsian,

poszukaj na forum czy nie ma jakiegoś pracownika Betwaya i podbij do niego na priv. Z mojego doświadczenia wynika, że czasem &quot;daje się&quot; coś w ten sposób załatwić.

Pożytek z całej sprawy taki, że zwróciłeś uwagę innych - w tym mnie - na ten absurdalny punkt regulaminu. Jeżeli w Twoim przypadku uznali Cię za surebetowca na podstawie dwóch (!) zakładów, to ja wiem, że pieniędzy tam już nie wpłacę.

Bukmacher ma prawo bronić się przed surebetowcami - albo poprzez limity na zakłady (nakładane na podstawie obserwacji konta, dłuższej niż 2 zakłady), albo poprzez uniemożliwienie grania singli (nie da się zrobić surebeta z zakładów wielokrotnych). No ale niedopuszczalne jest blokowanie konta i zabieranie wygranych środków! Racja jest w 100% po Twojej stronie - nie trać wiary.

Zawsze miałem Betwaya za solidną firmą. Po Twoim poście poszperałem na innych stronach i zauważyłem, że na SBR mają notę &quot;D-&quot;. To taka sama jak np. Betafterbet, który nie wypłaca ludziom pieniędzy od sierpnia. Poinformuj SBR o Twojej sprawie - być może pozytywne jej rozwiązanie, ponowne przemyślenie tego absurdalnego punktu-wytrychu pozwoli także Betwayowi rozpocząć odbudowywanie reputacji.

Powodzenia!

hasiak 21

hasiak

Użytkownik
można przez moneybookers dokonywać wpłaty? tzn dostane bonus jak wplace przez MB
i rozumiem ze nie mozna HC stawiać?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
można przez moneybookers dokonywać wpłaty? tzn dostane bonus jak wplace przez MB
i rozumiem ze nie mozna HC stawiać?
Można dokonywać i liczą się takie wpłaty przez MB do otrzymania bonusu.
Co do zakładów to:

* Twój pierwszy zakład musi być zawarty w ciągu 30 dni od daty otwarcia twojego konta gracza i musi zawierać przynajmniej jedną selekcję z kursem 1.70, lub większym, zakład musi zawierać opcje wygranej gospodarzy, remisu i wygranej gości (1X2). Unieważnione zakłady nie będą uznawane w tej ofercie.

hasiak 21

hasiak

Użytkownik
czy wybierał już ktoś z tej promocji grubsza kase, tzn ponad 1000 zł?
bo pierwsz zakład mi wszedł i dostałem tego freebeta i myślę zagrać kuponik na 1000 zł,

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
Ta promocja jeszcze aktualna?
Jak długo idzie kasy bo wpłaciłem jakieś 30minut temu przez przelewy24 i nadal nic. Jeszcze nigdy tak długo nie czekałem.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tak, promocja aktualna, ale to nie jest promocja od wpłaty, a na zakład
&quot;Postaw zakład ze stawką do 200 PLN, a otrzymasz darmowy zakład o równowartości postawionej stawki! Dwa zakłady w jednym! Ważne tylko przy PIERWSZYM zakładzie!&quot;

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
Wiem jak to działa, ale zakładu bez pieniędzy na koncie nie postawie.
To wpłacał ktoś przez przelewy24 do tego buka? Jak długo szło?

radek03 90

radek03

Forum VIP
Nie chce mi sie czytać 10 stron tematu :razz:, więc pytanie które może się już pojawiło. Na pierwszym zakładzie musi być opcja 1x2, czy można zagrać właśnie opcję 1x2 po 1,7 (wymagane) ale do tego dodać jakieś inne zdarzenie 12 na pierwszym kuponie?

K 0

karpiu1234

Użytkownik
Nie chce mi sie czytać 10 stron tematu :razz:, więc pytanie które może się już pojawiło. Na pierwszym zakładzie musi być opcja 1x2, czy można zagrać właśnie opcję 1x2 po 1,7 (wymagane) ale do tego dodać jakieś inne zdarzenie 12 na pierwszym kuponie?
zaklad musi byc 3-drogowy... tak wiec sam sobie odpowiedz ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
zaklad musi byc 3-drogowy... tak wiec sam sobie odpowiedz ????
No tak tak, rozumiem;). Tylko u innych buków można było dodatkowo dodać selekcję nie-3drogową dodatkowo oprócz tego wymaganego 3drogowego. Mam wątpliwości czy tu też tak jest.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Napisz do supportu ;) Dostaniesz najpewniejszą odpowiedź ;p
Taki też jest mój zamiar, tylko tu gdzie teraz siedzę, nie mogę wejść na stronę betway, więc myślałem, że moze ktoś zna odpowiedź na moje pytanie. Skoro nie to potem zasięgnę informacji w supporcie.

Do góry Bottom