Owsian,
poszukaj na forum czy nie ma jakiegoś pracownika Betwaya i podbij do niego na priv. Z mojego doświadczenia wynika, że czasem "daje się" coś w ten sposób załatwić.
Pożytek z całej sprawy taki, że zwróciłeś uwagę innych - w tym mnie - na ten absurdalny punkt regulaminu. Jeżeli w Twoim przypadku uznali Cię za surebetowca na podstawie dwóch (!) zakładów, to ja wiem, że pieniędzy tam już nie wpłacę.
Bukmacher ma prawo bronić się przed surebetowcami - albo poprzez limity na zakłady (nakładane na podstawie obserwacji konta, dłuższej niż 2 zakłady), albo poprzez uniemożliwienie grania singli (nie da się zrobić surebeta z zakładów wielokrotnych). No ale niedopuszczalne jest blokowanie konta i zabieranie wygranych środków! Racja jest w 100% po Twojej stronie - nie trać wiary.
Zawsze miałem Betwaya za solidną firmą. Po Twoim poście poszperałem na innych stronach i zauważyłem, że na SBR mają notę "D-". To taka sama jak np. Betafterbet, który nie wypłaca ludziom pieniędzy od sierpnia. Poinformuj SBR o Twojej sprawie - być może pozytywne jej rozwiązanie, ponowne przemyślenie tego absurdalnego punktu-wytrychu pozwoli także Betwayowi rozpocząć odbudowywanie reputacji.
Powodzenia!