Nic prostrzego juve87, poszukaj jakiegos znajomego albo kogos z rodziny kto posiada konto w banku pko bp z obsluga internetowa a potem dajesz do reki tej osobie kwote np 50zl poczym ona wchodzi na swoje konto bankowe i robi przelew z opicji Przelew24 i kase masz doslownie po 15 max 30min w zaleznosci w jakiej porze dnia bedzie wykonany ten przelew. Z tego co wiem wplaty z tej opcji biora udzial w promocji.kurde dziwny ten bukmache rnie ma jak kasy wplacic, przez moneybookers nei obowiazuje promocja a przez bank nei wysle bo nie mam kasy na koncie a poczta nie wiedza czy mozna wiec lipa kurde strasnzie pogmatwane ejszcze trzeba potwierdzac ze sie wsylalo
Musialem cos pomieszac, sorry :<Gdzie Ty masz taką promocję w Betsson, gdzie dają 150 PLN od pierwszego depozytu? Czytałeś pierwszy post tego tematu?
zgadzam sie, wplacilem takim sposobem (ale ze swojego konta), obrocilem i wyplacilem ???? milo i przyjemnieNic prostrzego juve87, poszukaj jakiegos znajomego albo kogos z rodziny kto posiada konto w banku pko bp z obsluga internetowa a potem dajesz do reki tej osobie kwote np 50zl poczym ona wchodzi na swoje konto bankowe i robi przelew z opicji Przelew24 i kase masz doslownie po 15 max 30min w zaleznosci w jakiej porze dnia bedzie wykonany ten przelew. Z tego co wiem wplaty z tej opcji biora udzial w promocji.
witam mam pytanko czy to nadal obowiązuje??Marcin przed chwila kontatkowalem sie z suportem i wplata + bonusem trzeba obrocic 6 x od dnia aktywacji w ciagu 1 miesiaca. W przypadku gdy sie nie obroci traci sie bonus. :kwasny4565:
nie , musza byc takie same dane wlasiciela karty i konta w betsson.czy jeżeli konto na betsson mam na Jana Kowalskiego a karte na Marka Nowaka to moge wpłacić kasę bez problemów i dostać bonus??