>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja Betclic - zakład bez ryzyka do 200zł + koszulka Juventusu z autografami!!

Status
Zamknięty.
bludek 367

bludek

Użytkownik
Kiedy betclick wchodził na rynek dawali drobne kwoty, które po pierwszym przegranym kuponie wracały na konto (wtedy nie bardzo było wiadomo o co chodzi). Bardzo możliwe, że wtedy dostałeś cashback (tak było w moim przypadku) i to dyskwalifikuje Cię z promocji.

Jeśli tak było to nie ma opcji, żebyś dostał teraz zwrot. Masz rację, że regulamin jest sprzeczny (w jednym miejscu mowa o złożeniu pierwszego depozytu, a w innym o pierwszym zakładzie), ale pytałem kiedyś o to supportu i odpowiedź była negatywna, więc ciężko będzie Ci coś zdziałać.

Zresztą jeśli kontaktowałeś się z supportem i Ci odmówili to w zasadzie wyczerpałeś już wszelkie możliwości.

F 0

fafiko

Użytkownik
witam! zalorzylem kilka miesiecy temu konto na Beatclic ale dopier dzis dokonalem wplaty na konto w wysokosci 55 zl! w zakladce &quot;Moje Bonusy&#39;&#39; pojawila sie taka informacja :
Moje oczekujące bonusy

Cashback może być do 55,00 zł po następnej wpłacie.

Moje wykorzystane bonusy

---

Cashback: po wpłacie zwrócimy Ci koszt Twojego pierwszego zakładu (do określonej kwoty), jeśli nie wygrasz.
Uwaga: wypłata bonusu podlega warunkom regulaminu (zobacz warunki).

chcialem sie dowiedziec czy ten bonus juz mi przysluguje... dostane zwrot po przegranym zakladzie ?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Tak bonus/cashback Ci przysługuje. Skoro założyłeś konto kilka miesięcy temu i nie wpłacałeś to teraz dopiero Tobie dali free bet.
Możesz z niego skorzystać.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tak, będzie aktywna ta promocja. Tylko pamiętaj, jakie to muszą być zdarzenia, poczytaj dwie poprzednie strony tematu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 0

dziadek997

Użytkownik
Tak wiem wiem, 3 opcje 1,2 lub X,
A mam jeszcze jedno pytanie...
Czy gdy założe np dziś konto a pieniądze wpłace np za 1 miesiąć (zakładająć, że bonus jeszcze bedzie) to czy dostane ten 1 zaklad bez ryzyka?
Bo tak jak w bwin, trzeba w ciagu 10 dni przelac a tutaj?

S 0

spike90

Użytkownik
Możliwe ze coś mi umkneło i dlatego nei wiedziałem, lecz dzisiaj ku mojemu zadowoleniu Betclik przy wpłacie dał mi bonus (100%do40 zł).

M 0

mathi00

Użytkownik
Zawarłem pierwszy zakład w Betclick za 55 zł na mecz Deportivo - Herules na zdarzenie: 4 gole i więcej, no i to zdarzenie nie weszło. Czy przysługuje mi cashback?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Zawarłem pierwszy zakład w Betclick za 55 zł na mecz Deportivo - Herules na zdarzenie: 4 gole i więcej, no i to zdarzenie nie weszło. Czy przysługuje mi cashback?
Pierwszy post -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f22/promocja-betclic-zaklad-bez-ryzyka-do-55-zl-44520.html
Tam masz wszystko napisane.
Jednakże domyślam się, że nie przeczytałeś tego regulaminu bądź z go nie rozumiesz.
Na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że nie spełniłeś tego warunku...
. Aby otrzymać zwrot w przypadku przegranej, pierwszy zakład musi być postawiony na zdarzenia, które posiadają min. 3 możliwe wyniki (np. mecz piłkarski – wygrana/przegrana/remis) po dowolnych kursach. Warunek ten nie dotyczy zakładów wielokrotnych. Zakłady BetClic14 nie są objęte tą ofertą
Chyba zakład wymieniony przez Ciebie nie był zakładem z 3 możliwymi wynikami...

lemonekzl 10

lemonekzl

Użytkownik
przeciez mowa byla do 55???
Każdy nowy gracz gdy chcę od razu wpłacić dostaje 55zł.Ja nie wpłacałem przez 3 miesiące od otworzenia konta i dostałem e-mail że mam cashback do 120zl ???? .Kiedyś jak się wchodziło przez stronę jednego klubu to dawali 85zł, ale już zniesli.

lemonekzl 10

lemonekzl

Użytkownik
O miałem takie same pytanie, oraz jak mam 2x50zl i 1x20zl kupony to dostane cashback 120zl?Bo pisze od pierwszego zakladu a nie wplaty, z gory dzieki za odpowiedz;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom