Nie rozumiesz co ci odpisali? Jezeli wplaciusz pieniadze z konta kota czy rybek, to wyplacic mozesz JEDYNIE na to samo konto z ktorego wplacales.Uprzejmie informujemy,iż jeśli dokonasz wpłaty na konto innego użytkownika co jest dozwolone to przy wypłacie ewentualnej wygranej właściciel konta będzie musiał przelać pieniądze na konto z którego dokonano wpłaty. Konto użytkownika przypisane jest tylko jednemu graczowi.
Tam w regulaminie wypłat mają chyba zapis coś o 7-10 dniach roboczych. Dla przykładu moja pierwsza wypłata, przy tej samej metodzie wpłacania i wypłacania co u Ciebie ciągnęła się od jednego piątku do drugiego. Więc to chyba standard dla nich. Ale to tylko na podstawie swoich obserwacji i doświadczeń.interesuje mnie ile czasu zajmuje betlicowi przelanie wygranej. zagralem w piatek remis Belchatow-Ruch jako zaklad bez ryzyka i w ten sam dzien zlecilem wygrana. nikt nie wyslal do mnie maila o weryfikacje danych, nie mam zadnego odzewu a kasa zniknela z konta. rozumiem ze jest w trakcie wysylania na moje konto ? ile to jeszcze moze potrwac bo juz cos dlugo.. wplacalem przez p24 i wyplate zlecic musialem rowniez przez to.
w tym problem ze ja maila zadnego nie dostalem...Tam w regulaminie wypłat mają chyba zapis coś o 7-10 dniach roboczych. Dla przykładu moja pierwsza wypłata, przy tej samej metodzie wpłacania i wypłacania co u Ciebie ciągnęła się od jednego piątku do drugiego. Więc to chyba standard dla nich. Ale to tylko na podstawie swoich obserwacji i doświadczeń. Ale na mejla info przychodziło że wypłata jest np. zlecona czy w trakcie realizacji. Pzdr
wplata i wyplata musi byc na to samo konto wiec jakim cudem moze byc ono powiazane 2 razy ? 1 konto ma 1 cashback i tyle. tak to rozumiem. buki nie sa glupieEDIT: Wlasnie dzwonilem do P24 i babka mi powiedziala ze buk nie dostaje info kto jest zleceniodawca wyplaty a wiec spoko mozna ze swojego konta robic przelewy !
W związku z tym, powstaje pytanie, czy karta płatnicza z Moneybookers będzie odpowiednia? Jest napisane ' płatnicza karta bankowa ' a nie jestem pewien czy mogę traktować Moneybookers(tj. Skrill) jako BANK.1. Aby skorzystać z oferty, musisz być nowym użytkownikiem oraz musisz dokonać pierwszego depozytu za pomocą płatniczej karty bankowej lub przelewu bankowego. Możesz skorzystać z opcji natychmiastowego przelewu - Przelewy24.