T
15
tomek055555
Użytkownik
Dzieki za tak szybkie odpowiedzi, ale otrzymałem dwie wykluczające sie wiec dalej nie wiem co robic.
odpowiedz jest prosta : MB mozesz zalozyc za kogos, konta w banku nie. Zapobiega to w jakims tam stopniu przed walami.Mam takie pytanie(bardziej techniczne) dlaczego bukmacherzy ograniczają swoje promocje do depozytów złożonych z konta bankowego/karty a wykluczają np. MB?
może postawił jakiś niedozwolony zakład ?Poleciłem koledzce ten bonus zagral i **** nie otryzmał zwrotu
albo 2 opcja:3. Aby otrzymać zwrot w przypadku przegranej, pierwszy zakład musi być postawiony na zdarzenia, które posiadają min. 3 możliwe wyniki (np. mecz piłkarski – wygrana/przegrana/remis) po dowolnych kursach. Warunek ten nie dotyczy zakładów wielokrotnych. Zakłady BetClic14 nie są objęte tą ofertą
4. Wpłaty dokonane za pomocą serwisu Moneybookers są wyłączone z tej promocji. Oznacza to, że jeżeli gracz dokonał depozytu za pomocą tego systemu nie będzie uprawniony do otrzymania zwrotu za przegrany zakład.
Teraz to będę wiedział jak i on tak i ja. Kolejny dość kosztowny błąd, bo prawda taka,że na pewno nie pograłby tego gdyby miał ryzykować hajs Cóż, bywa... właśnie z takich błędów żyją buki.Dlatego zawsze po założeniu konta trzeba sprawdzić w zakładce Bonusy czy przysługuje
Jesli chodzi o bonus cashback to musisz wplacic za pomoca przelewow 24, nie wazne ze masz juz wszystko zweryfikowaneWitam, mam pewne zapytanie dotyczace bonusu.
Konto załozylem jeszcze w wakacje płaciłem pieniadze za pomoca "przelewy24" wiec maja moje konto zweryfikowane. jednakze o bonusie zapomniałem i zagrałem inne zdarzenie nie kwalifikujace sie do regulaminu.
Wchodze dzisiaj i widze ze mam aktywny bonus "cashback".
Moge wpłacic teraz juz za pomoca "skrill-a" i spokojnie skorzystac z oferty?
Bardzo prosze o odpowiedz
pozdrawiam.