Do 200pln zwracają.Mam pytanie odnośnie zwrotu... tutaj napisane jest że zwracają do 200zł a na ich stronie że do 55 dla nowych... więc jak to jest:|?
Równowartość 200plnMam pytanie czy jeśli mam konto w euro na betclic to myślicie ze dostanę zwrot 50 euro w przypadku nie wygranego zakładu czy to obowiązuje tylko w złotówkach ta promocja??
Tak, można tak zrobić.Może wpłaciłbym przez P24 a później wpłacił jakiś depozyt przez MB, obrócił i wypłacił całość na MB?
Czy to znaczy, że oferta nie jest dostępna dla mnie - jestem z Wysp, a konkretniej z Anglii?
Tak, tym jest to spowodowane, jeśli na przykład przy zakładaniu konta skorzystalibyście obaj z jednej promocji to mogliby zablokować oba konta.Panowie mam pytanie:
Mam konto na betclic od prawie roku i od tego czasu nie dostałem żadnego bonusu, czy jest to spowodowane tym że również mój brat ma tam konto (dostaje je regularnie) i na jeden adres jest przydzielany tylko 1 raz bonus ?
????
Jeśli wpłaciłem pieniądze z konta kolegi, który jak wiadomo ma inne dane, to czy będzie jakiś problem z wypłatą pieniędzy również na jego konto? Czy można jeszcze ratować jakąś tą sytuację? Póki co nie postawiłem jeszcze żadnych pieniędzy.