alexdamiao
Użytkownik
Nareszcie koledzy się na coś przydadzą...
Regulamin:
- Żeby otrzymać bonus gracz zobowiązany jest skontaktować się mailowo z Supportem. W tytule maila należy wpisać „Ladbrokes bonus”. Aby otrzymać bonus gracz zobowiązany jest:
- dokonać obrotu w zakładach sportowych na kwotę 200 PLN, aby otrzymać 40 PLN bonusu
- dokonać obrotu w zakładach sportowych na kwotę 400 PLN, aby otrzymać 80 PLN bonus
- dokonać obrotu w zakładach sportowych na kwotę 1000 PLN, aby otrzymać 200 PLN bonus
Obrót w zakladach sportowych, który kwalifikuje sie do otrzymania bonusu nie moze zostac wykonany przed lipcem 2011.- W ramach promocji dozwolone jest wnoszenie zarówno zakładów pojedynczych jak i akumulowanych.
- Obrót w zakładach sportowych, który kwalifikuje się do otrzymania bonusu musi być dokonany po kursie 2.0 lub wyższym.
- Gracze BetClic, którzy wnieśli jeden lub więcej zakładów w maju lub czerwcu 2011 nie są upoważnienie do skorzystania z tej oferty promocyjnej.
- Nowi gracze w BetClic są upoważnieni do skorzystania zarówno z tej promocji oraz promocji powitalnej cashback.
Zobacz pełne warunki oferty powitalnej w Betclic tutaj.
1.Tak, zwrócą Ci te 50 pln.Mam pytanie, mianowicie wpłacam 50zł na Betclic. I czy jak obstawie dzisiaj mecz za te 50zł i przegram to zwrócą mi te 50złotych? Chcial bym postawic 2 moze 3 mecze , tylko przeczytalem na poprzednich stronach , ze nie mozna obstawiac wielokrotnego?
skoro 3 mecze to normalnie masz ew.zwrot ! więc bez obaw.obstawiłem trzy mecze juniorów
Jeśli to Cię nie satysfakcjonuje to pisz do supportu buka.Bierzesz zakładkę Moje Konto - Bonusy i tam będzie pisało czy masz bonus dostepny czy nie.