>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja Betclic - zakład bez ryzyka do 100zł (oferta bez obrotu)

rafu 247

rafu

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie - czy musze koniecznie grac tylko jeden mecz na pierwszym kuponie bez ryzyka? Cytat z regulaminu betclic odnosnie oferty:
2. Zakład bez ryzyka może być postawiony tylko na zdarzenie o co najmniej 3 możliwych wynikach (np. mecz piłkarski - 1/X/2. Warunek ten nie dotyczy zakładów wielokrotnych.
3. Promocja obejmuje zarówno zakłady pojedyncze i wielokrotne (ale nie systemowe i Betclic 14).

rafu 247

rafu

Użytkownik
Wynika z tego, ze mozna grac kilka meczow, ale wolalbym sie upewnic, bo w szczegolowym regulaminie jako przyklad jest podane tylko jedno zdarzenie, a jak wiadomo przezorny zawsze ubezpieczony ;)

rafu 247

rafu

Użytkownik
El Kaliani
Dzieki za utwierdzenie mnie w przekonaniu ;)
Rozumiem, ze w przypadku zakladu akumulowanego, nie bede musial stawiac 1, X, badz 2, lecz bede mogl wybierac handicapy, overy/undery, strzeli/nie strzeli , itd. ?
2. Zakład bez ryzyka może być postawiony tylko na zdarzenie o co najmniej 3 możliwych wynikach (np. mecz piłkarski - 1/X/2. Warunek ten nie dotyczy zakładów wielokrotnych.
Sorry, ze tak mecze pytaniami, ale to moja pierwsza przygoda z bukmacherem internetowym i wole wiedziec wszystko, niz pozniej z zazenowaniem stwierdzic, ze przegralem, bo nie wiedzialem.

A 861

amigo007

Użytkownik
Rafu ja tylko dodam od siebie, że skoro freebet jest do 100zł to marnotrawstwem będzie wykorzystanie z tego tylko 50zł. Z tej oferty możesz skorzystać jeden jedyny raz. Więc jeśli nie masz teraz 100zł, to poczekaj z zagraniem jak będziesz miał tą 100-we. Na prawdę szkoda nie wykorzystać pełnej oferty. Jest to zakład 100% bez ryzyka, więc jak wtopisz to od razu wypłacasz 100 zł :)

J 0

jarekkk

Użytkownik
witam,
ja z troszkę innym pytaniem. Czy ewentualną wygraną w zakładzie bez ryzyka można tez od razu wypłacić bez żadnego obrotu?
pozdrawiam

E 0

el-kaliani

Użytkownik
Tak, możesz puścić takie zestawienie.
W przypadku zakładów akumulowanych nie jest wymagane stawianie zdarzeń trzy drogowych, a więc można także postawić tenisa czy inne zakłady z dwoma opcjami.

bekas 1

bekas

Użytkownik
2. Złóż pierwszy depozyt
Aby postawić pierwszy zakład i skorzystać z naszej oferty, musisz dokonać wpłaty za pomocą przelewu lub karty w wysokości przynajmniej 15 zł.

Jak to wygląda z punktu widzenia naszego prawa? Nie będzie żadnych problemów gdy dokona się przelewu na konto Buka lub w drugą stronę?

M 0

maarek91

Użytkownik
Postawiłem dzisiaj 100 zł na kupon - 2 mecze LM, zobaczymy czy w razie przegranej oddadzą.
Jedno pytanie, namówiłem moją dziewczynę do postawienia również w ten sposób, jednak jest jeden problem, że nie posiada konta w banku, czy w takim razie mogę wpłacić, ze swojego? na jej dane wszystko będzie oczywiście

przemkoo 26

przemkoo

Użytkownik
#up jeśli nie wiesz to &quot;doinforumuj się&quot;...
Postawiłem dzisiaj 100 zł na kupon - 2 mecze LM, zobaczymy czy w razie przegranej oddadzą.
Jedno pytanie, namówiłem moją dziewczynę do postawienia również w ten sposób, jednak jest jeden problem, że nie posiada konta w banku, czy w takim razie mogę wpłacić, ze swojego? na jej dane wszystko będzie oczywiście
Jasne, że możesz. Nawet jakby support poprosił ją o screen z wpłaty to może powiedzieć, że od Ciebie z konta. W tą stronę można ale w drugą już nie i jeśli będzie chciała wypłacić to już musi wypłacić na swoje bankowe.

B 0

bs1990

Użytkownik
Czy promocja łączy się z zaproszeniem przez innego gracza? (dodatkowe 20zł dla mnie i 40 dla niego)
Betclic napisał:
Za każdego poleconego otrzymasz 40 PLN. Polecony gracz otrzyma 20 zł i będzie mógł skorzystać ze zwrotu cashback. Polecony otrzyma więc 140 zł.
Tu jest błąd czy mi się wydaje? Polecony ma otrzymać 20zł + 100 cashbacku, więc skąd 140?

W 0

wiktor93

Użytkownik
Czy gdy wpłacę pieniądze dzisiaj, a promocja skończy się powiedzmy za tydzień to w dalszym ciągu po upływie tego tygodnia będę miał jeden zakład bez ryzyka?

Do góry Bottom