Mam mały problem. Wpłaty dokonałem Karta kredytowa ale nie zapisałem jej danych w systemie przez co nie moge wypłacic na nią pieniedzy. Co mam zrobic w takiej sytuacji?
Panowie dodam tylko ze juz korzystalem z tej promocji 4 lata temu i wtedy wplacalem z mojego konta bankowego z betclick , ciekawe czy jak znow wplace z mojego konta bankowego na konto betclick dziewczyny, zeby nie zablokowali konta
co o tym sadzicie.
Jak już wpłacę na konto 55zł i przykładowo mi się nie uda, to musze obrócić tę kase ?? czy odrazu moge wypłacić ?? tzn. chodzi mi o to że zagram za te 55zł oddadzą mi i zabiore. Jest taka możliwość
Otrzymal ktos dzis bonus 40 zl na gry ktory jest wazny rowzniez na zaklady sportowe? w mailu pisze ze jest wazny do 0:59 15.07 a gdy zaloguje sie na konto w wiadomosciach pisze po portugalsku ze do 0:59 14.07 wie ktos moze jak to wkoncu jest?
Jeśli dzisiaj się zarejestrowałem, a wpłaty dokonam jutro, (dziś i tak mój bank jest nieczynny) to zwrot gotówki w przypadku przegrania zakładu mnie obejmie?
Nieoficjalnie to miały być zmiany w promocji powitalnej w Betclic i Expekt. W Expekt podnieśli z 100zł do 200zł. Zmiany w Betclic chyba wstrzymali, więc na razie zmian nie będzie. Freebet 55zł bez obrotu to dobra opcja
Ostatnio (bodajże od wczoraj) w betclic jest cashback 100zl. I tu moje pytanie, czy, żeby pierwszy zakład był potraktowany jako "bez ryzyka", trzeba grać za stówe, czy mogę np. wpłacić 50 zl, i za nie zagrać, i w razie niepowodzenia, nie utracę pieniędzy?
W regulaminie co prawda pisze wyraźnie, że to cashback do 100zl, a nie na 100 zl, ale wolałbym się upewnić.