>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja

D 0

dziad20

Użytkownik
dobrze żeczesz ziomek
musi w końcu wejść remis nie ma h*ja mi ostatnio zdarzyła się czarna seria colchesteru 13 spotkań bez remisu jeszcze takiej serii w ostatnich 2 sezonach nie mieli stawka progresjii mnie przerosła i spasowałem na kilka spotkań ale znowu zacząłem grać teraz mam 2 poziom. Mogłoby w końcu coś wejść.:;/:

P 13

pitman

Użytkownik
???? śmieszą mnie porównania rzucania monetą ( czy też czarne czerwone w kasynie) do piłki nożnej skoro tylko na tym się opieracie to Wam wspólczuję i dziwię się że macie jakiekolwiek sukcesy w typowaniu singli,dubli czy innych rzeczy
Pozdro dla kumatych ( jak ktoś ładnie to określił ) :grin:
Nie mam pojęcia dlaczego akurat przytoczyłeś moje słowa i nie wiem gdzie z nich wywnioskowałeś, że traktuję meczę piłki nożnej jak rzut monetą. Wiadomo, że trafienie remisu jest bardziej złożonym zdarzeniem niż wyrzucenie orła w rzucie monetą, ale jak już wcześniej pisałem:
Weźmy na przykład taką sytuację, że grasz progresję na remis. Dochodzisz do progu numer 8 i stawiasz jakiś tam remis, ale istnieją jeszcze gracze B i C. Gracz B gra taką samą progresję, ale jest na 4 progu i stawia ten sam remis. Gracz C nie gra progresji tylko po prostu postawił sobie ten remis na kuponie.
Twoim zdaniem masz większe szanse na trafienie tego remisu niż gracze B i C, bo już masz serie 7 nie trafionych remisów? :wink:
Wszystko zależy od tego czy coś się robi z głową i rozsądkiem.
W każdym razie powodzenia.

D 0

dziad20

Użytkownik
Nie weszło spotkanie Laval-Auxerre było blisko no ale mała strata za 2 zł wcześniej weszło za 32 zł (102,4zł)

pagni 138

pagni

Użytkownik
Nie mam pojęcia dlaczego akurat przytoczyłeś moje słowa i nie wiem gdzie z nich wywnioskowałeś, że traktuję meczę piłki nożnej jak rzut monetą. Wiadomo, że trafienie remisu jest bardziej złożonym zdarzeniem niż wyrzucenie orła w rzucie monetą, ale jak już wcześniej pisałem:

Wszystko zależy od tego czy coś się robi z głową i rozsądkiem.
W każdym razie powodzenia.
Przepraszam że zacytowałem tylko Ciebie ale byłeś pod ręką :) chciałem odnieśc się do tych wszystkich wątków traktujących o monecie i kasynie ( a tych wątków było za dużo by cytować je wszystkie)
Co do Twojego drugiego cytatu to oczywiście że w tej danej kolejce mamy jednakowe szanse trafienia remisu. Tyle że Ja mialem szansę trafić wcześniej remis niż gracz B Gracz B będzie miał 4 progi czyli 4 szanse więcej ode mnie ( bo ja po 8 progu robę PAS ) A gracz C będzie mial tylko tą jedną szansę.
I teraz nasuwa się wniosek ( o ile gracz B trafi w tych swoich 4 kolejkach) że wybrałem zły typ ( czyli się pospieszyłem z graniem tej drużyny) ale najmniej szans i tak miał gracz C
Oczywiście że jeżeli gracz B nie trafi do 8 progu i się wycofa to w nalepszej sytuacji czyli najmniej straci gracz C
I teraz trzeba policzyć ilość szans na trafienie z ilością straconych pieniędzy czy faktycznie nalepiej wychodzi gracz C czy nie.
Aha no i trzeba się zastanowić nad lepszym zespołem do kolejnej progresji ????

D 0

dziad20

Użytkownik
znowu było blisko auxerre-cean poszło za 4 zł trudno nie weszło
teraz gram huelve za 32 zł i modene za 32 zł colchester za 16 i huddesfield za 16 życzcie mi powodzenia

R 0

remisy

Użytkownik
Witam
Mam na jutro pomysł na grę 4 typy po kursie 2. Chciałbym to zagrać progresją. Mam do dyspozycji 100 złotych. W jaki sposób wyliczyć można stawki dla poziomów a b c d.
a+b+c+d=100 b&gt;a c&gt;b d&gt;c. Są jakieś na to wzory albo stronki do wyliczania stawkowania ?

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Witam
Mam na jutro pomysł na grę 4 typy po kursie 2. Chciałbym to zagrać progresją. Mam do dyspozycji 100 złotych. W jaki sposób wyliczyć można stawki dla poziomów a b c d.
a+b+c+d=100 b&gt;a c&gt;b d&gt;c. Są jakieś na to wzory albo stronki do wyliczania stawkowania ?
Matematyka na poziomie gimnazjalnym.
a+2a+4a+8a=100
15a=100
a=6.67
Czyli najpierw po 6.67, później po 13.33, później po 26.66, później po 53.33, łączny nakład to 100 zł.

jareddz 15

jareddz

Użytkownik
Ja dopiero zaczynam obstawiać i spokojnie od 2 zł zaczynam. Traktuję to jako zabawę i prób mam do 32 zł. Tą stratę spokojnie odrabiam po singlach, więc nie ma potrzeby się denerwować ;)

F 0

fido83

Użytkownik
Wydaje mi się, że na początek i przy małym portfelu lepszym pomysłem jest progresja wg ciągu fibonacciego (1,1,2,3,5,8...), zamiast podwajania stawki

L 0

liu_hoy

Użytkownik
Jestem tu nowy, ale w zakłady bawię się już od kilku lat. Troszkę śmieszą mnie wasze gdybania na temat tego systemu. Oczywiście, jeżeli jesteś maniakiem i grasz tym systemem to nudzi Cie to, że grając np. zakład na piłkę nożna masz mozliwość grania raptem jednego zakładu w tygodniu.
Osobiście pogrywam sobie od 2 lat tym systemem. Włożyłem w to 100 zł... w Tej chwili mam ponad 4000. Jak mi ktoś znajdzie bank bądź inna mozliwość, gdzie otrzymam lepszą procentowo lokatę, to się chętnie zamienię. Pieniądze te są na tzn czarną godzinę i na pewno ta kwota urośnie.
Co do zespołu to zawsze gram w ligę francuską (Ligue1). Mój zespół to w zeszłym sezonie Caen, a w tym Troyes. Standardowy kurs to ok. 3,00 lub 3,20. Zawsze zaczynałem od kwoty 2 zł i wiadome, ze najlepiej jak remisy wpadały w 5 bądź 6 meczu. Oczywiście zdarzały się odskocznie od normy i granie od stawki poczatkowej 10 zł. Zazwyczaj gram takimi stawkami (2-6-12-24-48-96-192...)
Jeżeli ktoś jest początkujący i nie ma zbyt dużych finansów śmiało można zaczynać grac od stawki 1zł i podwajać.
Od kolejnego sezonu planuję wzięcie 2 zespołu, aby tych zakładów było więcej. System ten polecam każdemu, kto nie siedzi 24h przed kompem i obstawia wyniki wszystkiego co możliwe, w tym 5 ligi Kazachskiej w hokeju na trawie.
pozdrawiam

X 0

xx80xx

Użytkownik
Dobry!
pytanie do zaawansowanych użytkowników.
Otóż sezon na koszykówkę i siatkówkę się kończy, a ja zamierzam już ustawić się na następny.
Chcę grać na najwyższy handicap dodatni dla domowników w danej kolejce w NBA, Lega A, ACB, Tauronie a może i Korisiliga, Francuska i Turecka... zresztą działa to dla każdej większej ligi... (ciekawostka w ABL czyli Austrackiej progresja doszła do 12 poziomu!! 3 sezony z rzędu!!) oraz w siatkówce to samo tyle, że z setami największym w danej kolejce tutaj, Plus Liga, Włoska i Francuska.
Zarobek oczywisty bo i 3 sezony do tyłu przeanalizowane... problem jest w progresji.
Jakiej wy byście użyli progresji przy kursie w koszykówce 1.9 w siatkówce nieco mniejszym?
W koszykówce dla NBA przydałoby się z 10 progów bezpieczeństwa tak samo we francuskiej, reszta to max 6 poziom choć zdarzało się max 3-4 próg osiągać.
Budżet to na wszystko 3000zł. Jest to mało w porównaniu do tego ile jest do zagrania lig i ile meczów dlatego proszę doświadczonych użytkowników o pomoc.
Pozdrawiam

Z 3

ziomek41

Użytkownik
Warto teraz zacząć grać progresją jak już końcówka sezonu ? I jak gracie progresją to 1 zespół na 1 sezon ? Bo to gdzieś wychodzi 40 meczy na rok tylko.

Do góry Bottom