>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja

bsk 184

bsk

Użytkownik
Gdybyś nie opuszczał meczy, a grał zgodnie z zasadami progresji to dla 25 złotych postawiłbyś w sumie 2555 złotych.
I oto esencja progresji - ryzyko na maksa za niewielki zwrot. Yield poniżej 1%.
Równorzędnie mógłbyś wziąć te 2,5 kilo i postawić na Anglię w meczu z San Marino.

D 77

dalik

Użytkownik
Gdybyś nie opuszczał meczy, a grał zgodnie z zasadami progresji to dla 25 złotych postawiłbyś w sumie 2555 złotych.

I oto esencja progresji - ryzyko na maksa za niewielki zwrot. Yield poniżej 1%.

Równorzędnie mógłbyś wziąć te 2,5 kilo i postawić na Anglię w meczu z San Marino.
A gdzie cała zabawa?
A co gdy Anglia dostanie 2 czerwone i nie uda się zremisować spotkania?
Nie takie cuda widziała już piłka nożna

mmatizz 4,9K

mmatizz

Użytkownik
Zespół Termalica Bruk-Bet Nieciecza z naszej I ligi, posiada pokaźną serię 18 meczów bez remisu.

Przed nimi 3 ostatnie spotkania tej jesieni po czym nastąpi przerwa aż do marca.
Może się wydawać, ze to tylko 3 spotkania ale są to spotkania arcytrudne.
3 listopada | Zawisza - Termalica
10 listopada | Grudziądz - Termalica
17 listopada | Termalica - Flota
Trzy spotkania bez wyraźnego faworyta, drużyn z czuba tabeli.
Trzy potencjalne remisy.
Proponuję zagrać mini progresję 3 progową.
I. 50zł II. 100zł III. 200zł

E 0

eteoplesek

Użytkownik
Zespół Termalica Bruk-Bet Nieciecza z naszej I ligi, posiada pokaźną serię 18 meczów bez remisu.

Przed nimi 3 ostatnie spotkania tej jesieni po czym nastąpi przerwa aż do marca.
Może się wydawać, ze to tylko 3 spotkania ale są to spotkania arcytrudne.
3 listopada | Zawisza - Termalica
10 listopada | Grudziądz - Termalica
17 listopada | Termalica - Flota
Trzy spotkania bez wyraźnego faworyta, drużyn z czuba tabeli.
Trzy potencjalne remisy.

Proponuję zagrać mini progresję 3 progową.
I. 50zł II. 100zł III. 200zł

Kolego, gdzie znalazłeś takową tabelę, gdzie można podejrzeć serię danej drużyny?

mmatizz 4,9K

mmatizz

Użytkownik
Kolego, gdzie znalazłeś takową tabelę, gdzie można podejrzeć serię danej drużyny?
wchodzisz na livesports.pl klikasz na wybrany mecz i klikasz na zakładkę &quot;H2H&quot;
Co do tej propozycji co podałem, już jej lepiej nie grać ponieważ padł remis 1:1 w sobotnim spotkaniu z Zawiszą zatem &quot;progresja&quot; na ✅ ????

mmatizz 4,9K

mmatizz

Użytkownik
Atletico nie zremisowalo od 21 spotkan. Sam sie zastanawiam nad progresja na te druzyne.
o cholera, to już tyle? trzeba zaczynać i to już.
Jutro ostatni mecz LE: Viktoria Pilzno - Atletico Madrid,
Obie mają już zapewniony awans, jedynie wygrana viktorii moze ich przesunać na pierwsze miejsce. W pierwszym meczu w Madrycie 1:0 (gol w 92 minucie!).
Atletico ostatnio nie porywa grą więc remis jak najbardziej wskazany, a że już bez remisu tyle czasu to zaczynamy od 2zł
Pilzno - Atletico, X @ 3.40 Bet365

acetate 474

acetate

Użytkownik
23 spotkania bez remisu. Jakies dziwne to Atletico, ja osobiscie zagralem tylko bet Pilzno - Atletico i narazie stopuje, dzis Falcao zrobil niezly pogrom.

swedi 23

swedi

Użytkownik
Co myslicie o Evertonie?
Sezon 09/10 13 (34.21%)
Sezon 10/11 15 (39.47%)
Sezon 11/12 11 (28.95%)
Sezon 12/13 9 (47.37%)

Oczywiscie wiadomo, ze jestesmy w polowie sezonu i procentowy poziom remisow pewnie spadnie ale i tak nie jest zle. Dodatkowo, warto zauwazyc ze Liga Angielska jest obecie NAWET równa. Nikt z czoła tabeli nie grzeszy rowną formą. A więc sredni zespol jak Everton moze z nimi powalczyc i uszarpac ten remis.

A 0

agatka17171

Użytkownik
Prawdopodobienstwo
Mam problem, czy przy 10 rzutach monetą, wypadnięcie orła co najwyżej raz jest równe 11/1024? (gdy raz wypadnie orzel to P=10/1024, a gdy w ogole nie wypadnie to 1/1024)???

adik104 69

adik104

Użytkownik
Moim zdaniem prawdopodobieństwo wypadnięcie co najwyżej raz orła, bądź jego brak daje taki sam wynik tj 1 do 2^10 czyli 1/1024. jak się mylę proszę poprawić a post skasować

D 0

dziad20

Użytkownik
Witam,

Czy ktoś mógłby mi podać stronę gdzie znajdę te wszystkie procenty? Najbardziej interesuje mnie, żeby znaleźć &quot;procent remisów w danej lidze w ostatnich sezonach oraz w obecnym&quot; bo z resztą jakoś sobie poradziłem, tj. znalazłem ????

Chodziło chyba o dział Tabele i Statystyki, choć nie jestem pewien :| bo jeszcze niezbyt dobrze umiem poruszać się po tym forum :oops:

Jeśli jednak o to chodziło to przy próbie wejścia na tę stronę wyskakuje:

????
Czy ktoś mógłby pomóc?

Pozdrawiam,
simmin :roll:
betclick są dobre statystyki z procentem remisów z kilku sezonów sam korzystam

D 0

dziad20

Użytkownik
Co myslicie o Evertonie?
Sezon 09/10 13 (34.21%)
Sezon 10/11 15 (39.47%)
Sezon 11/12 11 (28.95%)
Sezon 12/13 9 (47.37%)

Oczywiscie wiadomo, ze jestesmy w polowie sezonu i procentowy poziom remisow pewnie spadnie ale i tak nie jest zle. Dodatkowo, warto zauwazyc ze Liga Angielska jest obecie NAWET równa. Nikt z czoła tabeli nie grzeszy rowną formą. A więc sredni zespol jak Everton moze z nimi powalczyc i uszarpac ten remis.
Ja osobiście stawiam na aston villę w pl a w chl na huddersfield.

D 0

dziad20

Użytkownik
Witam bawię się w progresję na remis od niedawna. Progresję zaczynam od 2zł a kończę na 512zł jest to 9 stopniowa progresja. Moje drużyny na które stawiam to :
Brazylia-Flamengo
Anglia PL-AstonVilla CH-Huddersfield L1-Colchester,Stevenage L2-Accrington
Niemcy 3-Sttutgart II
Francja L1-Stade de Brest L2-Auxerre
Hiszpania Secunda-Huelva
Włochy Serie B-Modena
Belgia1-Lierse

A 0

aldir

Użytkownik
Witam jestem nowy na forum chciałem się spytać czy ktoś próbował grac progresją na remis na całą ligę ja gram na hiszpańską ,polską,duńską,australijską,rumuńską wymiennie oczywiście ,zależy kiedy padł ostatni remis w danej lidze ,w systemie tym mecze nie mogą się pokrywać. Zacząłem od małej stawki na początek,w ciągu pięciu miesięcy udało mi się podwoić budżet,ale nie grałem co tydzień.Próbował ktoś tak grać?

pagni 138

pagni

Użytkownik
Otóż jest:

Tylko, że ten lemat może być nie zrozumiały dla ludzi, którzy nie zajmują się matematyką (od razu zaznaczam, że nie sugeruję, że ktoś jest głupszy, bo tego nie rozumie). Pokazuje on, ze prawdopodobieństwo zajścia nieskończonej serii jest równe 0, czyli niemożliwe jest jej wystąpienie. ;)

Inna sprawa, że te słowa:

&quot;1/64 jest to prawdopodobieństwo wyrzucenia reszki 6 razy z rzędu określone przed rozpoczęciem prób. W momencie, kiedy zostało już wyrzuconych 5 reszek, należy zastosować wzór na prawdopodobieństwo warunkowe. Prawdopodobieństwo, że wyrzucimy 6 reszek pod warunkiem, że wyrzuciliśmy już 5 reszek jest takie samo, jak prawdopodobieństwo, że wyrzucimy 5 reszek i orła pod warunkiem, że wyrzuciliśmy już 5 reszek, czyli 1/2.&quot;

też są prawdą.
???? śmieszą mnie porównania rzucania monetą ( czy też czarne czerwone w kasynie) do piłki nożnej skoro tylko na tym się opieracie to Wam wspólczuję i dziwię się że macie jakiekolwiek sukcesy w typowaniu singli,dubli czy innych rzeczy
Pozdro dla kumatych ( jak ktoś ładnie to określił ) :grin:

Do góry Bottom