>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja Ruletka Piłkarska

P 22

prograruleta

Użytkownik
Stan konta 1932,20 zł ✅
Profit 932,20 zł ✅

Jeszcze 70 i mamy tysiąc .
Wybaczcie za 4 próg ale powiem Wam ,że cholernie ciężko wybrać jeden mecz z 10 które się gra dziennie ????

Najcięższym zadaniem jest wbić się tym jednym meczem oraz jednym kursem ponieważ często moje mecze są o podobnych godzinach stąd też mogę wybrać max 1 mecz z 6 które posiadam w singlach bądź doublach .

Ładujemy do 2.000 w dniu dzisiejszym aby profit osiągnał stan 1.000 zł następnie zwiększamy stawkę i zaczynamy od progu 100 zł

baleronik 47

baleronik

Użytkownik
Zmienilem bo dalem po czasie typ a nie moge .
Takze slabo wypatrzyles ????
Kladno -omolouc
Typ 2
Kurs 4.20
Stawka 320
Tak ale zmieniłeś po strzeleniu gola więc ... i dlaczego stawka 320 a nie 640???
OK widzę że masz niezły bałagan i nie idzie po twojej myśli więc ratujesz się kursem 4 ale według twojej teorii 5 typowań &quot;Tak więc mamy 5 szans jeśli nie zdołam na 5 szans ustrzelić żadnego meczu mamy po kasie &quot; ten typ powinien być ostatni. Po drugie pisałeś że będziesz grał kilka spotkań dziennie a jak widać jest to jedno na kilka dni ????
I jeszcze jedno gdzie w tym meczu mamy piłkę ???

P 22

prograruleta

Użytkownik
Nie wiem nawet o ktorej zmieniłem jak to robie z telefonu to ciezko wypatrzec zmiane . Po edycji .
No niestety troche ciezko przed świętami zajmowac sie typowaniem ???? .
Niczego nie ratuje gram wyzsze kursy bo ostatnio nie mam niskich wiec powiedz mi gdzie widzisz zeby cos nie szlo .
Bo ja tu widze ciagly duzy plus ????

baleronik 47

baleronik

Użytkownik
Plus jest zobaczymy jak będzie dalej.Moim skromnym zdaniem nie trzymasz się tego o czym napisałeś w swoim pierwszym poście i np grasz hokej ???? Jeżeli jest to dział z systemami to zrób jakiś ład i skład ????
Pozdrawiam
Niestety teraz 6 próg i aż mnie ciekawi co zrobisz ???? Musisz odrobić 940zł. Jeszcze tylko dodam że jak byś trzymał się tego co napisałeś na początku to ...nadszedł koniec ????

P 22

prograruleta

Użytkownik
Masz racje .
Powiem to tak .
Wkur... mnie juz to dodawanie do systemu po 1 meczu .

Przenosze dzial do kuponow .
Bo dajac jeden mecz gdy posiadam 5 meczy w jednym czasie to bez sens .
Zly dzial .

Rozjasniles mi umysl .
Koniec ............ widzimy sie w kuponach

Pozdrawiam

Do góry Bottom