>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja Ruletka Piłkarska

P 22

prograruleta

Użytkownik
Jeszcze jedna sprawa oczywiście modyfikacje nastąpią .
Jeśli chodzi o kwoty skupimy się na skuteczności z tym kwoty stawek ulegną zmianie przy osiągnięciu kwoty 1200 zł na 50 zł 1 poziom .

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
niezle idzie. zastanawiam sie jak analizujesz mecze bo niesadze zebys sklady druzyn wszystkich znal ???? kontuzje itd ????

P 22

prograruleta

Użytkownik
Czytanie kursów tabeli punktów i jak mam czas to składy zazwyczaj wiem na jakim poziomie grają obecnie drużyny ponieważ oglądam bardzo dużo meczy w ciągu dnia i gram od ch... meczy live .
Nie potrafie wyjaśnić na czym to polega ale już tak mam ;)
No cóż lecimy dalej .
Hobro - Silkeborg
Typ 2
Kurs 2.80
Stawka 40 zł

A 0

arosbetos

Użytkownik
5 progów, kursy grubo ponad dwa, ciekawe, napisz coś więcej o swojej skuteczności typowania choćby z ostatniego miesiąca

P 22

prograruleta

Użytkownik
arosbetos .
Mam status zawodowego typera od długiego czasu w swoim życiu co Ci będę mówił .
Nie mam czasu się tak tutaj udzielać ponieważ prowadzę sprzedaż typów stawianie i obstawianie live .
Po prostu zbyt dużo czasu to pochłania .
Nie jestem w stanie napisać o skuteczności .
Czasem bywa dzień, że na 10 typów trafię 8 a nie raz 6 .
Różnie w całym miesiącu podliczyłem typy dla Ciebie Marzec 231 kuponów rozegranych
Stacjonarne
Ako Stawki 1215 zł
Wygrane 5.434,21 zł
Single Stawki 1620 zł
Wygrane 4.302, 11 mniej więcej tyle jeśli się nie pomyliłem .

Może kiedyś się ujawnię .
Na obecną chwilę wrzucam typów ile moge o ile przypomne sobię także może być różnie ponieważ zazwyczaj podaję wam typy 1-3 a w ciągu dnia gram 8-10 także wybór 1 może być przegrany choć idzie nie najgorzej teraz kolejna wygrana i zaraz kolejny mecz.
Zapraszam do obserwowania a jeśli komuś pomogę proszę o +++

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@PrograRuleta &gt;&gt;&gt; nie pomyśl że się czepiam, ale przejrzałem dziś historię prezentowanej tu przez Ciebie gry i nie wszystko rozumiem...

Otwierając wątek , podałeś schemat stawek na 5 etapów w ramach posiadanego budżetu na grę w wysokości 1000zł , wg progów: 40-60-120-240-540
( gdy zaproponowałem Ci inny schemat stawek , to odpisałeś że będziesz jednak trzymał się tego schematu który podałeś ) .

Ale w praktycznej grze nie trzymasz się tego w/w schematu , gdyż mamy tu przy niektórych meczach stawki odbiegające od tego co sam podałeś , bo np. 80zł czy 160zł...

Przykłady:

Ermis - APOEL

Typ 1
Kurs 19.00
Stawka 80 zł
..........

Real Madrid - Barcelona
Typ 1
Kurs 2.20
Stawka 160 zł

...............

Idąc dalej: rozliczając dziś grę podajesz &quot;Meczy Przegranych : 2 &quot; a ja widzę że chyba błędnie typowałeś w 3 spotkaniach:

Sonderjyske - Aalborg typ 2 wynik 3-2 ⛔

Ermis - APOEL typ 1 wynik 1-2 ⛔

Real - Barcelona typ 1 wynik 3-4 ⛔

Pozdrawiam

.

P 22

prograruleta

Użytkownik
edi8 masz racje 3 przegrane edytuje .
Nie mam czasu na dogłębną analize jeśli coś źle napisze prosze o poprawke .
Tak ze stawkami się nie wstrzeliłem ponieważ pisałem z rozmachu trochę , ciężko z telefonu dodawać posty zwłaszcza gdy się mysli o 10 innych rzeczach .
Już będę trzymał się normalnych progów .
No 10 jak ty to nazwałeś &quot;kafli&quot; licz po odtrąceniu stawki wychodzi połowe mniej także kolego nie wiem skad wziąłeś swoje 10 kafli .
Lecimy dalej aby wszystko było czytelne proszę komentarze dopiero po zakończonym dniu typowania ponieważ ciężko szukać później meczy stawek zwłaszcza , że nie mam całego życia na FB aby analizować temat .

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
&quot;Jeśli pomogłem i zainteresowałem swoją osobę daj reputacja&quot;

A po polsku ???? będzie to brzmiało:

Jeśli pomogłem i zainteresowałem swoją osobą, daj reputację.

Tak więc zmień deczko tę treść w sygnaturze.

P 22

prograruleta

Użytkownik
Uwielbiam to czepianie się .
Gdy to zmieniałem była 5 nad ranem ???? każdy chyba jest zmęczony sypiając po 4 godziny ;)
Zajmijmy się piłką nie błędami

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Robisz postępy - ale zmień jeszcze tylko &quot;osobę&quot; na &quot;osobą&quot; i dam Ci spokój ????
Pozdrawiam

Do góry Bottom