>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja Ruletka Piłkarska

henry 83

henry

Użytkownik
Jak można mówić o sobie jako o zawodowcu i dobierać progresję na max 5 progów. To jest pierwszy zarzut i od razu nokaut.

Jak można nazywać siebie zawodowcem i oceniać skuteczność progresji po 100 typach? Troche pokory i umiejętności liczenia - zmienna losowa itd.
Nie ma takiej opcji, żeby wyeliminować wpływ losowości w zakładach sportowych. Choćby nie wiem jaką wiedze ktoś posiadał, oglądał na okrągło mecze i &quot;sprzedawał&quot; typy na płatnych serwisach.
edi8 trolluje udając, że się zainteresował, a pewnie po cichu się śmieje sam do siebie ;)
Nie wspominając o tym jak się bukmacherzy cieszą.

Pomysł na gre progresją z kursem &gt;=2 nie jest nowy. Podparcie analizą doboru spotkań również. Sama idea nie jest zła, ale Twój sposób... delikatnie mówiąc pozostawia wiele do życzenia. Radzę się doszkolić, poczytać, a nie pompować sobie w necie bicepsów bredząc że sprzedaje się typy.

Otrzymane punkty reputacji: +17
jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Jak można mówić o sobie jako o zawodowcu i dobierać progresję na max 5 progów. To jest pierwszy zarzut i od razu nokaut.

Jak można nazywać siebie zawodowcem i oceniać skuteczność progresji po 100 typach? Troche pokory i umiejętności liczenia - zmienna losowa itd.

Nie ma takiej opcji, żeby wyeliminować wpływ losowości w zakładach sportowych. Choćby nie wiem jaką wiedze ktoś posiadał, oglądał na okrągło mecze i &quot;sprzedawał&quot; typy na płatnych serwisach.

edi8 trolluje udając, że się zainteresował, a pewnie po cichu się śmieje sam do siebie ;)
Nie wspominając o tym jak się bukmacherzy cieszą.

Pomysł na gre progresją z kursem &gt;=2 nie jest nowy. Podparcie analizą doboru spotkań również. Sama idea nie jest zła, ale Twój sposób... delikatnie mówiąc pozostawia wiele do życzenia. Radzę się doszkolić, poczytać, a nie pompować sobie w necie bicepsów bredząc że sprzedaje się typy.
z calym szacunkiem ale bicepsy to ja tu pompuje ???? skad mozesz wiedziec jaka skutecznosc ma? 5 progow to widocznie tyle mu wystarczy. daj szanse koledze a pozniej wyciagniemy wnioski.
co do platnych typow to jego sprawa jak ltos lyknie reklame to czemu nie? masz glowe to kombinuj takie jest zycie. pozdro

P 22

prograruleta

Użytkownik
eh henry .
Powiedzmy to sobię tak .
To są testy zazwyczaj 5 poziomów to aż nad to .
Chętnie gdybym miał czas poprowadził bym tu grę na 10 poziomów .
To ma być test a nie udawadnianie &quot;pompowanej osoby &quot; .
Dojdziemy kilkunastu dni kilkudziesięciu wtedy będziemy oceniać .
Nie mam zamiaru się ujawniać może pod koniec progresji .
Jak wyjdzie bardzo będę zadowolony jeśli komuś pomogę jeżeli nie to usunę konto i tyle co mogę powiedzieć na Twoje &quot;zarzuty&quot; ???? .
U mnie gra wygląda inaczej to są setki a nawet tysiące rozegranych meczy w miesiącu stacji i live .
Nie znasz mnie nie wiesz co gram jak gram myśle, że 1/10 nie rozegrasz spotkań co ja w miesiącu a próbujesz się sadzić .
Załóż temat wykaż się wówczas porozmawiamy obustronnie .
Sprzedaż tak owszem nie ma na celu reklamy to co mam jest wystarczające .
Pewnie nawet nikt nie przypuszczał by z Was jaka gwiazda tego forum odsprzedaje moje typy ????
Ale tego się nie dowiecie chyba, że śledzący temat Pan (...) sam zeche o tym napisać choć wątpie ???? .

Na obecną chwilę podjąłem się tego także pociągne do końca .
A jeśli komuś jeszcze do głowy przyjdzie to, że sztucznie sam siebie pompuje to najpierw niech sam coś udowodni później będziemy rozmawiać .
I ty piszesz o 100 meczach oj kolego .
U mnie na jedno spotkanie czasami w ciągu dnia idzie Typ na wygraną , na gole rożne i minuty na gole także nie pisz o mojej osobie bo obserwatorem może jesteś dobrym ale znawcą ? Chyba nie ..
Pozdrawiam

henry 83

henry

Użytkownik
To są testy zazwyczaj 5 poziomów to aż nad to .
Chętnie gdybym miał czas poprowadził bym tu grę na 10 poziomów .
Czemu prowadzenie progresji na 10 progów zajmuje więcej czasu niż na 5? Przestań się kompromitować.
Nie namawiam Cię żebyś się ujawniał, ba radzę Ci pozostać anonimowym.
I czytaj ze zrozumieniem. Mój post dotyczył tego systemu i progresji w Twoim wydaniu. Nie interesuje mnie Twoje pozostałe granie. Nie ma prawa coś takiego jak tu prezentujesz przynieść Ci dochodu na dłuższy okres czasu. Jeśli twierdzisz inaczej, to może nowicjuszy zwabionych marzeniami przyciągniesz do siebie, ale jak ktoś ma troche za sobą, miliony kuponów, emocji, zwyciestw i porażek to od razu widzi że ściemniasz i tyle.
Daruj sobie przytaczanie ilości kuponów. Nawet nie wiesz jak liczyć skuteczność progresji, więc nie poruszaj tego tematu. Jeśli przy ponad 1000 spotkaniach nie zbankrutujesz odszczekam wszystko. Ale matematyka nie kłamie i grając w ten sposób nie pociągniesz długo.
I do pozostałych: zdaję sobię sprawę że jest mnóstwo stron z płatnymi typami. Jeśli są to tak genialni typerzy, to ogrywają bukmacherów na grubą kasę, i &quot;drobne&quot; ze sprzedaży typów są im niepotrzebne.
Pozdrawiam i chętnie pomogę w edukacji.

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Czemu prowadzenie progresji na 10 progów zajmuje więcej czasu niż na 5? Przestań się kompromitować.

Nie namawiam Cię żebyś się ujawniał, ba radzę Ci pozostać anonimowym.

I czytaj ze zrozumieniem. Mój post dotyczył tego systemu i progresji w Twoim wydaniu. Nie interesuje mnie Twoje pozostałe granie. Nie ma prawa coś takiego jak tu prezentujesz przynieść Ci dochodu na dłuższy okres czasu. Jeśli twierdzisz inaczej, to może nowicjuszy zwabionych marzeniami przyciągniesz do siebie, ale jak ktoś ma troche za sobą, miliony kuponów, emocji, zwyciestw i porażek to od razu widzi że ściemniasz i tyle.

Daruj sobie przytaczanie ilości kuponów. Nawet nie wiesz jak liczyć skuteczność progresji, więc nie poruszaj tego tematu. Jeśli przy ponad 1000 spotkaniach nie zbankrutujesz odszczekam wszystko. Ale matematyka nie kłamie i grając w ten sposób nie pociągniesz długo.

I do pozostałych: zdaję sobię sprawę że jest mnóstwo stron z płatnymi typami. Jeśli są to tak genialni typerzy, to ogrywają bukmacherów na grubą kasę, i &quot;drobne&quot; ze sprzedaży typów są im niepotrzebne.

Pozdrawiam i chętnie pomogę w edukacji.
pieniadz nie smierdzi. majac mercedesa chcialbym jeszcze porshe ????

P 22

prograruleta

Użytkownik
J. Wilstermann - Sport Boys
Typ 2 +0.5
Kurs 2.50
Stawka 60 zł
------------------
Kolego henry zacznij grać i się wykaż to na tyle ;)

Otrzymane punkty reputacji: +17
wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Nie wiem czemu ale odnoszę wrażenie że autor tematu to jedna i ta sama osoba z nie jakim @Bandita który zniknął w nie wyjaśnionych okolicznościach z forum jakiś już czas temu....
&quot;..to na tyle...&quot;,&quot;..się sadzić...&quot;,&quot;...Na obecną chwilę podjąłem się tego także pociągne do końca...&quot;,&quot;...ciągu dnia idzie Typ na wygraną , na gole rożne i minuty na gole..&quot;
Może się mylę ale najwyżej będę miał jednego wroga więcej na forum...
Przepraszam ale muszę ,a u mnie to nie raz na dzień leci dubel na żółte kartki,typ na czerwoną kartkę i czasami kto kogo kopnie w kostkę w danej minucie...i czy będzie wtedy rożny?
Aha,i ja się nie wykaże choć gram długo, a to dlatego że do najlepszych wciąż mi bardzo daleko...&quot;miszczu&quot;
&quot;...Dojdziemy kilkunastu dni kilkudziesięciu...&quot;czekam z niecierpliwością,to już chyba nie długo???

Do góry Bottom